Артикул:
23271

Плед уряд ажурний 200 * 220

Немає балів за цей продукт.

Нет в наличии
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розпродано
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Кожна деталь інтерєру є важливим атрибутом затишного будинку. Домашній текстиль створює свою особливу атмосферу, розставляє акценти і дозволяє швидко оновити обстановку без ремонту. Основним завданням пледа є забезпечення комфорту і затишку в домі. Варто тільки доторкнутися до вовняного плед від провідного українського виробника, і Ви відчуєте неперевершену словами мякість. Кожен має потребу в теплому пледі, адже навіть влітку бувають прохолодні вечора. Пропонований натуральний плед буде піднімати настрій, і зігрівати душу в будь-яку погоду.

Плед Vladi Ажур 200 * 220 поставляється в натуральних відтінках білого, коричневого і бежевого кольору. Поверхня текстурная, приємна на дотик і має малюнок у вигляді клітки. Краї обрамлені бахромою. Поставляється в упаковці від виробника.

Натуральна вовна має прекрасні експлуатаційними властивостями. Плед здатна підтримувати оптимальний температурний режим. Холодною зимою виріб швидко зігріє, а влітку під ним не буде жарко. Волокна вовни швидко поглинають і випаровують вологу, тому поверхня завжди зберігає відчуття сухості.

З давніх часів відомо про цілющі властивості вовни. Справа в тому, що в її складі є ланолін, який благотворно впливає на суглоби і є природним антисептиком. Виріб здатне поліпшити циркуляцію крові, зняти напругу і втому, полегшити біль в мязах і суглобах. Сухе тепло рекомендовано при респіраторних захворюваннях і проблемах з органами дихання.

Текстиль має унікальну властивість самоочищення і не зажадає спеціального догляду. Шерсть не накопичує сторонні запахи і відштовхує забруднення. Плед досить іноді провітрювати на відкритому повітрі. Для більш ретельного чищення підійде машинне прання в режимі «делікатне прання» або «шерсть». Бажано використовувати неагресивні миючі засоби без вмісту відбілювача і барвників. Сушити текстиль слід при природних умовах в распрямления вигляді. Виріб характеризується міцністю і довговічністю. Плед прослужить довгі роки найактивнішою експлуатації.

Чудовий багатофункціональний плед можна купити в нашому інтернет магазині, як оптом, так і в роздріб. Робити покупки онлайн зручно і вигідно, ціни приємно порадують своєю демократичністю. Виріб прекрасно впишеться в будь-який інтерєр і подарує масу приємних моментів всім членам сімї. Слід зазначити, що це чудовий варіант подарунка для родичів і друзів. Такий презент можна піднести з будь-якого приводу і урочистої нагоди.

Деталі товару
23271

Характеристики

категорія товару
пледи
склад тканини
вовна 100%
Країна виробник
Україна
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
Плед Vladi Шарлотта 140 * 200
rating 0 відгуків
895,00 грн
Оригінальний вовняний плед від українського виробника Vladi стане для Вас найулюбленішим пледом в будинку. Натуральна 100% шерсть новозеландських овець і якісне виконання дозволять Вам насолоджуватися теплом у...
Плед до уряду Альпаки
rating 0 відгуків
731,00 грн
З мяким і теплим вовняним пледом Vladi з альпаки Ваш побут стане приємніше і затишніше. Цікавий малюнок пледа доповнить Ваш інтерєр, і додасть комфорту кімнаті. Шерсть альпаки забезпечує якісний відпочинок,...
Плед VLADI Skif 140 * 200
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Купити якісний вовняний плед від торгової марки Vladi - зігріти себе, своїх рідних і близьких, а також подарувати відчуття затишку і комфорту в холодні дні. Плед складається з натуральної 100% овечої вовни. Його...
Нещодавно переглянуто

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти