Артикул:
23269

Плед Vladi Рогожка 200*220

Купуючи цей товар, ви можете зібрати до 67 бали. Ваш кошик буде загальним 67 бали який можна перетворити на ваучер на 67,00 грн.

1 356,00 грн
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розмір, см
Вибір за номером
  • 5
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

У будь-який час ода і в будь-яку погоду теплий і ніжний плед від провідного українського виробника подарує тепло і домашній затишок. Текстиль допоможе оновити інтерєр і створити душевну атмосферу. Виріб допоможе швидко зігрітися і розслабитися після складного трудового дня, відпочинок з натуральним пледом буде комфортним і корисним, адже шерсть має цілющі властивості.

Плед Vladi Рогожка 200 * 220 виконаний в приємних пастельних відтінках, які гармонійно впишуться в будь-який інтерєр. Поверхня прикрашена ненавязливим малюнком, краю обрамлені бахромою. Поставляється текстиль в упаковці з логотипом фірми.

До складу пропонованого вироби входить шерсть мериноса 70%, поліестер 30% . Шерсть породи овець - меринос є унікальним природним матеріалом. Її мякість і еластичність в три рази вище, ніж у натурального шовку і в пять разів еластичнішою бавовни. Ш ЕРСТЕ мериноса має лікувальні властивості її тепло рекомендується при артриті, радикуліті, болях у хребті і суглобах. У стародавні часи з неї робили ліжко для тяжкохворих людей та передчасно народжених дітей. Поліестер покращує зовнішні показники виробу і збільшує термін його експлуатації.

Плед з мериносової пряжі помякшить і допоможе заспокоїти гострі болі, сприяє швидкому одужанню при вірусних інфекціях. Шерсть володіє природними антибактеріальними властивостями. В її складі перебуває креатин, який є не сприятливим середовищем для розмноження бактерій. На поверхні кожного волокна утворюється водний репелент, який відлякує шкідливих комах. Такт ж шерсть містить природний ланолін, який робить благотворний вплив на здоровя людини.

Пропонований плед не викликає алергії і подразнень на шкірі. Пряжа дуже мяка, пледом можна ховатися навіть на голе тіло. Виріб надає заспокійливу дію і заколисує краще будь-яке снодійне. Текстиль прекрасно зігріває, підтримуючи оптимальний тепловий баланс. Плед з мериносової вовни володіє високою гігроскопічністю і здатний поглинути до 33% вологи від власної ваги, таким чином, зберігається відчуття сухості поверхні. Текстиль не накопичує статичну електрику і пил.

Текстиль простий в побуті і не завдасть додаткових клопотів у догляді. Виріб не накопичує сторонні запахи і володіє унікальними властивостями самоочищення. Для підтримки чистоти досить простого провітрювання при вологій погоді. При більш серйозних забрудненнях плед можна випрати в пральній машині в режимі «шерсть». Бажано використовувати мякі миючі засоби без вмісту відбілювача і барвників. Сушити текстиль слід при природних умовах в распрямления вигляді.

Придбати чудовий плед за приємною ціною можна в нашому інтернет магазині, як оптом, так і в роздріб. Текстиль стане прекрасним придбанням для себе і послужить найкращим подарунком для родичів і друзів.

Деталі товару
23269

Характеристики

категорія товару
пледи
Склад
вовна мериноса 70%, поліестер 30%
Щільність
350 г/м2
Упаковка
поліетиленова упаковка від виробника
Країна виробник
Україна
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
888,00 грн
Затишні вовняні пледи Vladi Ельф 200 * 220 з натурального матеріалу дарують тепло і затишок. Пледи дуже легкі, їх можна брати з собою в похід, на прогулянку або в подорож, щоб тепло завжди було в Вами. Вироби...
Плед Vladi Ельф 170 * 210
rating 0 відгуків
753,00 грн
Прекрасні картаті пледи серії Ельф від української торгової марки Vladi підкорять Вас з першого дотику. Пледи виготовлені з натуральної вовни, легкі і дуже швидко зігрівають. Такий виріб можна взяти з собою на...
589,00 грн
Пледи Чилі від ТМ Vladi безсумнівно одні з найтепліших і мяких. Натуральна вовна альпаки сприятливо впливає на здоровя і самопочуття людини. За рахунок компактності плед можна завжди прихопити з собою на прогулянку, в...
Плед Vladi комфорт 170х210
rating 0 відгуків
0,00 грн
Класичний картатий плед в приємних пастельних тонах ідеально впишеться в будь-який інтерєр. Український виробник Vladi подбав про те, щоб Ви і Ваші близькі були оточені теплом і турботою. Цей плед відмінно...
Плед до уряду Альпаки
rating 0 відгуків
731,00 грн
З мяким і теплим вовняним пледом Vladi з альпаки Ваш побут стане приємніше і затишніше. Цікавий малюнок пледа доповнить Ваш інтерєр, і додасть комфорту кімнаті. Шерсть альпаки забезпечує якісний відпочинок,...
Нещодавно переглянуто

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти