Артикул:
23267

Плед Vladi Рогожка 140*200

Купуючи цей товар, ви можете зібрати до 51 бали. Ваш кошик буде загальним 51 бали який можна перетворити на ваучер на 51,00 грн.

1 030,00 грн
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розмір, см
Вибір за номером
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 7
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Супутні товари
Опис

Домашній затишок залежить від безлічі деталей і дрібниць. Вдало підібраний, теплий і надійний плед допоможе створити спокійну атмосферу комфорту і турботи. У прекрасний плед від відомого українського виробника так приємно загорнутися в холодний осінній день. Текстиль зігріє і подарує теплі хвилини спокою і гармонії, прожене смуток і поліпшить настрій.

Плед Vladi Рогожка 140 * 200 представлений приємними пастельними відтінками бежевого, бірюзового, сірого та інших квітів. Поверхня текстурная, краю обрамлені бахромою. Текстиль стане чудовим доповнення будь-якого інтерєру і може бути використаний в якості декоративного покривала. Поставляється у фірмовій упаковці від виробника.

До складу пропонованого вироби входить шерсть мериноса 70%, поліестер 30%. Шерсть породи овець - меринос є унікальним природним матеріалом. Її мякість і еластичність в три рази вище, ніж у натурального шовку і в пять разів еластичнішою бавовни.

Ш ЕРСТЕ мериноса має лікувальні властивості її тепло рекомендується при артриті, радикуліті, болях у хребті і суглобах. У стародавні часи з неї робили ліжко для тяжкохворих людей та передчасно народжених дітей. Поліестер покращує зовнішні показники виробу і збільшує термін його експлуатації.

Плед з мериносової пряжі помякшить і допоможе заспокоїти гострі болі, сприяє швидкому одужанню при вірусних інфекціях. Шерсть володіє природними антибактеріальними властивостями. В її складі перебуває креатин, який є не сприятливим середовищем для розмноження бактерій. На поверхні кожного волокна утворюється водний репелент, який відлякує шкідливих комах. Такт ж шерсть містить природний ланолін, який робить благотворний вплив на здоровя людини.

Пропонований плед не викликає алергії і подразнень на шкірі. Пряжа дуже мяка, пледом можна ховатися навіть на голе тіло. Виріб надає заспокійливу дію і заколисує краще будь-яке снодійне. Текстиль прекрасно зігріває підтримуючи оптимальний тепловий баланс. Плед з мериносової вовни володіє високою гігроскопічністю і здатний поглинути до 33% вологи від власної ваги, таким чином, зберігається відчуття сухості поверхні. Текстиль не накопичує статичну електрику і пил.

Текстиль простий в побуті і не завдасть додаткових клопотів у догляді. Виріб не накопичує сторонні запахи і володіє унікальними властивостями самоочищення. Для підтримки чистоти досить простого провітрювання при вологій погоді. При більш серйозних забрудненнях плед можна випрати в пральній машині в режимі «шерсть». Бажано використовувати мякі миючі засоби без вмісту відбілювача і барвників. Сушити текстиль слід при природних умовах в распрямления вигляді.

Купити прекрасний плед можна оптом і в роздріб, це прекрасний вибір для власного користування і в подарунок для близьких і друзів. Робити покупки в нашому інтернет магазині вигідно і зручно, оформити замовлення можна онлайн або звязавшись з нами по телефону.

Деталі товару
23267

Характеристики

категорія товару
пледи
Склад
вовна мериноса 70%, поліестер 30%
Щільність
350 г/м2
Упаковка
поліетиленова упаковка від виробника
Країна виробник
Україна
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
Нещодавно переглянуто

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти