Артикул:
17206

Плед Vladi комфорт 170х210

Класичний картатий плед в приємних пастельних тонах ідеально впишеться в будь-який інтерєр. Український виробник Vladi подбав про те, щоб Ви і Ваші близькі були оточені теплом і турботою. Цей плед відмінно зігріває і дозволяє відчути себе в повному комфорті, матеріал довговічний і якісний. Купити плед можна оптом і в роздріб. У подарунок йде сумка-чохол.

Немає балів за цей продукт.

Нет в наличии
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

товар, доступний з різними опціями 0 од.
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Плед Vladi комфорт 170х210 від українського виробника, що давно завоював любов споживачів своєю високоякісною продукцією. Виготовлений з 100% новозеландської вовни. За щільністю 470гм 2 . Представлений в різних постільних кольорах, при цьому матеріал насичений фарбою, але мякий для погляду. На поверхні виконаний візерунок в стилі європейської класичної клітини, тим самим наповнюючи плед простотою і витонченістю.

Що Використовується натуральне волокно, наділяє виріб чудовими якостями. Такими як екологічність, що дозволяє використовувати плед людям з різними типами шкіри, адже такий продукт виключає в своєму складі хімікати, а значить безпечно в користуванні, а також перешкоджає появі різних пошкоджень на тілі. Також антибактеріальну властивість, так як до складу волокна входить така речовина як креатин, що створює середовище несприятливе для появи і розмноження патогенних мікроорганізмів. І повітропроникним, і гігроскопічним якістю, тим самим дозволяючи матеріалу вбирати надлишки вологи, але при цьому залишатися сухим, а також йому "дихати". Під таким пледом відсутня парниковий ефект, що дає можливість тілу знаходиться в комфортних умовах.

У виробництві використовується мериносова шерсть, адже крім основних якостей, які притаманні всім видам вовни, вона володіє і цілющими властивостями. Теплосберегающая функція такого матеріалу, діє як знеболююче при болях в суглобах і мязах. Ще здійснює заспокійливий ефект, за рахунок врівноваження нервової системи, призводить сон в норму, робить його міцним і здоровим. А тваринний жир, який входить до складу ворсу, має протизапальну дію.

У використанні плед універсальний і практичний, можна користуватися як легким літнім ковдрою, застосовувати як накидку в прохолодний вечір, або замість покривала, що зробить ліжко охайною і доглянутою.

У догляді вовняний плед досить простий, так як має грязевідштовхувальне властивість, часом досить тільки його струсити і провітрити. При наявності плям, можна скористатися делікатній пранням, виведуться без утруднення, так як особлива структура не дозволяє проникати їм глибоко в матеріал. Виріб стійкий до сонячного світла, до линяння і вицвітання. Міцність пледа забезпечує високу зносостійкість, дозволяє тривалий час експлуатувати його.

Купити такий плед можна в нашому інтернет-магазині оптом і в роздріб. Представлений в упаковці від виробника. Підійде як презент до різних свят. Радуватиме свого володаря надзвичайними властивостями і чарівним видом.

Деталі товару
17206

Характеристики

категорія товару
пледи
Склад
100% новозеландська вовна
Країна виробник
Україна
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
Плед Vladi Пекін 140х200
rating 0 відгуків
0,00 грн
Якісний плед з вовни від українського виробника  Владі Пекін огорне теплом та затишком всю родину . Прекрасна якість виробу дозволить користуватися пледом довгі роки без втрати якості . Його можна...
Плед Vladi Ельф 170 * 210
rating 0 відгуків
753,00 грн
Прекрасні картаті пледи серії Ельф від української торгової марки Vladi підкорять Вас з першого дотику. Пледи виготовлені з натуральної вовни, легкі і дуже швидко зігрівають. Такий виріб можна взяти з собою на...
Плед Vladi Palermo 140*200
rating 0 відгуків
234,00 грн
Вовняні пледи високої якості від українського виробника ТМ Vladi користуються популярністю. Їх зігріваючі властивості знадобляться в прохолодний день, на дачі або на прогулянці. Ваші рідні і близькі будуть оточені...
Нещодавно переглянуто
Плед Vladi комфорт 170х210 Плед Vladi комфорт 170х210
rating 0 відгуків
0,00 грн
Класичний картатий плед в приємних пастельних тонах ідеально впишеться в будь-який інтерєр. Український виробник Vladi подбав про те, щоб Ви і Ваші близькі були оточені теплом і турботою. Цей плед відмінно...

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти