Артикул:
17205

Плед Vladi комфорт 200х220

Класичний картатий плед в приємних пастельних тонах ідеально впишеться в будь-який інтерєр. Український виробник Vladi подбав про те, щоб Ви і Ваші близькі були оточені теплом і турботою. Цей плед відмінно зігріває і дозволяє відчути себе в повному комфорті, матеріал довговічний і якісний. Купити плед можна оптом і в роздріб. У подарунок йде сумка-чохол.

Купуючи цей товар, ви можете зібрати до 52 бали. Ваш кошик буде загальним 52 бали який можна перетворити на ваучер на 52,00 грн.

1 044,00 грн
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розмір, см
Вибір за номером
  • 1
  • 2
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Плед Vladi Комфорт 200х220 випускається українським виробником, який завоював свою довіру високоякісними виробами. Склад пледа - 100% новозеландська шерсть. Представлений в теплих кавових і коричневих кольорах, а також в бежевих і молочних відтінках. З виконаним візерунком у вигляді класичної клітини. Щільність вироби 470 гм 2 .

Матеріал використовуваний для виробництва пледа виключно натуральний, а значить екологічний. Волокно наділене величезною кількістю чудових характеристик. Так головною його функцією є теплозберігаюче властивість, яка не тільки буде підтримувати комфортну температуру тіла і його зігрівати, а й благотворно вплине на біль в мязах і суглобах, зміцнить опірність організму до застуд. Ще одне незвичайне якість, це здатність врегулювати артеріальний тиск, привести в порядок нервову систему, тим самим зняти напругу після трудового дня загорнувшись у плед, отримати насолоду від домашньою атмосферою і зануритися в солодкий сон.

Структура ворсу робить дуже щільним, що дозволяє експлуатувати його тривалий час, а також забезпечує зносостійкість виробу. А присутні повітряні бульбашки серед волосинок, роблять плед гігроскопічним і повітропроникним, а значить, що при поглинанні вологи поверхню пледа залишатиметься сухою. Антібактеріалность волокна, запобіжить поява патогенних мікроорганізмів і їх розмноження. На дотик виріб з новозеландської вовни неймовірно мяке і ніжне, його особливою рисою є те, що на відміну від інших видів вовни, такий плед НЕ буде колотися. У нього завжди приємно закутатися в прохолодний вечір сидячи вдома, або на природі біля багаття, зручно взяти з собою в поїздку, так як досить легкий.

Матеріал брудовідштовхуючий, що запобігає вбирання плям глибоко в шерсть, і їх легко можна видалити. Передбачена хімчистка, або делікатне прання. Сушити краще в природних умовах в розправленому вигляді. Стійко до вигорання і вицвітання.

Купити такий плед можна в нашому-інтернет магазині оптом і в роздріб. Представлений в упаковці від виробника. Послужить прекрасним подарунком до різних свят. Підійде як подарунок і чоловікам і жінкам. Адже є практична річ, якою користуються в кожному будинку. Він зігріє, якщо використовувати його як ковдру, і прикрасить ліжко - як покривало, зробивши її доглянутою і охайною.

Деталі товару
17205

Характеристики

категорія товару
пледи
склад тканини
вовна 100%
Країна виробник
Україна
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
Плед Vladi комфорт 140х200
rating 0 відгуків
689,00 грн
Класичний картатий плед в приємних пастельних тонах ідеально впишеться в будь-який інтерєр. Український виробник Vladi подбав про те, щоб Ви і Ваші близькі були оточені теплом і турботою. Цей плед відмінно...
Плед Vladi Ельф 170 * 210
rating 0 відгуків
753,00 грн
Прекрасні картаті пледи серії Ельф від української торгової марки Vladi підкорять Вас з першого дотику. Пледи виготовлені з натуральної вовни, легкі і дуже швидко зігрівають. Такий виріб можна взяти з собою на...
Плед Жаккардовый 140 х 200
rating 0 відгуків
589,00 грн
З радістю пропонуємо Вам чудовий плед Жакардовий 140х200 від українського виробника. Зроблений з якісної шерсті, в тканини жаккардового плетіння. Таким пледом ви легко зігрієте себе і і ваших близьких і рідних. Тільки...
Нещодавно переглянуто
Плед Vladi комфорт 200х220 Плед Vladi комфорт 200х220
rating 0 відгуків
1 044,00 грн
Класичний картатий плед в приємних пастельних тонах ідеально впишеться в будь-який інтерєр. Український виробник Vladi подбав про те, щоб Ви і Ваші близькі були оточені теплом і турботою. Цей плед відмінно...

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти