Артикул:
10765

Плед VLADI Skif 140 * 200

Купити якісний вовняний плед від торгової марки Vladi - зігріти себе, своїх рідних і близьких, а також подарувати відчуття затишку і комфорту в холодні дні. Плед складається з натуральної 100% овечої вовни. Його зручно брати на пікнік і на дачу не боячись забруднити, адже він захищений сумкою - чохлом. В інтернет - магазині Sweet Home представлений кращий вибір пледів для Вашого будинку.

Немає балів за цей продукт.

Нет в наличии
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розпродано
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Плед VLADI Скіф виготовлений з 100% вовни, випускається українським виробником, який використовує в своїх виробах тільки високоякісну шерсть новозеландських овець. Комплектується плед в подарунковій упаковці від виробника.

Вовняний плед завжди користувався популярністю у споживачів. Така річ зробить комфортнішим будь побут. Особливо стане в нагоді пропоноване виріб, в провадженні якого використовують шерсть мериносів. Так як вона відрізняється стійкістю до сильних морозів і високих температур. Також її особливістю є те, що до складу входить ланолін, який має антисептичну дію.

Цей текстиль має ще ряд унікальних властивостей. Так шерсть має протизапальну дію і здатна допомогти при болях в суглобах. Також такий плед набагато тепліше інших матеріалів, має властивість зберігати постійну температуру в різних умовах. Захистити від вітру і холоду. Відрізняється своєю зносостійкістю і міцністю. Стимулює кровообіг, тим самим, збільшуючи зігріваючий ефект і підвищуючи захисні функції організму. Відмінно вбирає вологу, при цьому поверхня залишається сухою.

У побуті текстиль простий в догляді, шерсть має властивість до самоочищення, тому в пранні потребує рідко. Поверхня трудносмінаема і не вимагає прасування, що економить час домогосподаркам. Добре сохне в природних умовах. Зберігає первинну форму і колір, навіть після багаторазового використання.

Вовняний плед теплий, красивий і корисний для здоровя. Колекція виконана в натуральних відтінках, які відрізняються своєю насиченістю і яскравістю. Візерунок виконаний у вигляді клітки в скандинавському стилі. Поверхня має приємну, рельєфну структуру, а також вона мяка і шовковиста з легким блиском.

Виріб відрізняється своєю універсальністю. Його можна використовувати вдома, на дачі або взяти з собою на природу. Текстиль може служити як ковдру або зовнішній декор. Закутавшись в теплий, мякий плед тіло розслабляється і занурюється в атмосферу спокою й умиротворення. Сидячи за чашкою чаю в холодний зимовий вечір або відпочиваючи в кріслі гойдалці на дачі, плед подарує особливий комфорт і затишок.

Купити такий високоякісний плед можна в нашому Інтернет магазині, оптом або в роздріб. Купуючи його для свого будинку, згадайте про своїх родичів, друзів і близьких. Універсальне виріб стане відмінним подарунком, який підійде як чоловікам, так і жінкам будь-якого віку. Кожен оцінить подаровану теплоту і зручність.

Деталі товару
10765

Характеристики

категорія товару
пледи
Склад
новозеландська вовна 70%, поліестер 30%
Щільність
350 г/м2
Упаковка
від виробника: сумка поліпропіленова на блискавки
Країна виробник
Україна
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
Плед Vladi комфорт 170х210
rating 0 відгуків
0,00 грн
Класичний картатий плед в приємних пастельних тонах ідеально впишеться в будь-який інтерєр. Український виробник Vladi подбав про те, щоб Ви і Ваші близькі були оточені теплом і турботою. Цей плед відмінно...
Плед Vladi Ельф 140 * 200
rating 0 відгуків
646,00 грн
Пропонуємо Вам прекрасну серію Ельф, в якій представлені пледи українського виробництва Vladi. Пледи виготовлені з натуральної вовни овець, що дозволяє швидко зігрівати і дарувати комфорт і затишок. Вироби дуже легкі,...
Нещодавно переглянуто
Плед VLADI Skif 140 * 200 Плед VLADI Skif 140 * 200
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Купити якісний вовняний плед від торгової марки Vladi - зігріти себе, своїх рідних і близьких, а також подарувати відчуття затишку і комфорту в холодні дні. Плед складається з натуральної 100% овечої вовни. Його...

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти