Артикул:
10503

Плед Vladi Чилі 140 * 200

Пледи Чилі від ТМ Vladi безсумнівно одні з найтепліших і мяких. Натуральна вовна альпаки сприятливо впливає на здоровя і самопочуття людини. За рахунок компактності плед можна завжди прихопити з собою на прогулянку, в похід або в поїздку. Сумка чохол в подарунок від виробника.

Купуючи цей товар, ви можете зібрати до 29 бали. Ваш кошик буде загальним 29 бали який можна перетворити на ваучер на 29,00 грн.

589,00 грн
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розмір, см
Вибір за номером
  • 1
  • 2
Читати відгук
Средній рейтинг: 10/10 Кількість відгуків: 1
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Плед Чилі 140 * 200, від провідної української торгової марки VLADI, виготовлений з натуральної овечої вовни 70%, і поліестеру 30%. Продукція відповідає європейським стандартам якості і безпеки.

Плед є багатофункціональним предметом домашнього текстилю, без нього не обійдеться не один побут. Його можна використовувати як ковдру або покривало для зовнішнього декору, брати з собою в поїздку або на відпочинок на природі. Закутавшись в теплу виріб після важкого робочого дня, допомагає розслабитися і налаштуватися на спокійну домашню атмосферу.

Натуральна вовна у складі, забезпечує виріб цілющими властивостями. Вона позитивно впливає на стан всього організму. Здатна знімати суглобовий біль і мязову напругу, покращує кровообіг. До складу входить природний антисептик ланолін, тому корисно використовувати людям страждаючим легеневими захворюваннями.

Виріб також має високу гігроскопічність, поверхня поглинає і виводить вологу, залишаючи тіло сухим. Тим самим перешкоджає створенню парникового ефекту і розвитку патогенних мікроорганізмів. Ще плед наділений функцією терморегуляції і володіє великим ступенем повітропроникності. Це означає, що незалежно від температури зовнішнього середовища, він створить оптимально комфортну температуру для тіла Поверхня текстилю дуже мяка і ніжна. Підійде для використання людям з чутливою шкірою і алергікам, так як запобігає появі подразнень і потертостей на тілі.

Додавання синтетики робить плед більш міцним і зносостійким. Йому не страшні часті прання і навіть найяскравіші сонячні промені, він не змінює свій колір і форму протягом усього терміну експлуатації. Сушити виріб краще в природних умови.

Колекція представлена в насичених натуральних відтінках. Прикрашено орнаментом у вигляді зигзагів і стилізованого єгипетського стилю. Підійде для будь-якого інтерєру і стане невідємною частиною комфортного побуту.

Купити плед можна в нашому інтернет магазині, оптом і в роздріб. Представлений в упаковці від виробника.

Купуючи високоякісний текстиль для свого будинку, не забувайте про родичів і друзів. Адже така річ є універсальним і завжди актуальним подарунком для всіх. Його можна подарувати як дуже близькій людині, так і просто колезі по роботі. Купивши такий виріб, отримаєте не просто гарний домашній текстиль, а справжній комфорт і затишок.

Деталі товару
10503

Характеристики

категорія товару
пледи
Склад
вовна мериноса 70%, поліестер 30%
Упаковка
поліетиленова упаковка від виробника
Країна виробник
Україна
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

Плед
rating 10
Качество очень хорошее. Очень теплый.
Відповідь: Спасибо большое за отзыв. Мы стараемся отбирать товар только хорошего качества.
6 інших товарів в цій категорії:
Плед до уряду Ліона
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Відмінний плед для дому та відпочинку. До складу пледа Vladi Ліон входить акрилове волокно, що робить його легким і теплим. Акрил добре стійкий до зовнішнього зносу і пошкоджень, а також за ним легко доглядати, його...
Нещодавно переглянуто
589,00 грн
Пледи Чилі від ТМ Vladi безсумнівно одні з найтепліших і мяких. Натуральна вовна альпаки сприятливо впливає на здоровя і самопочуття людини. За рахунок компактності плед можна завжди прихопити з собою на прогулянку, в...

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти