Артикул:
10493

Плед Vladi комфорт 140х200

Класичний картатий плед в приємних пастельних тонах ідеально впишеться в будь-який інтерєр. Український виробник Vladi подбав про те, щоб Ви і Ваші близькі були оточені теплом і турботою. Цей плед відмінно зігріває і дозволяє відчути себе в повному комфорті, матеріал довговічний і якісний. Купити плед можна оптом і в роздріб. У подарунок йде сумка-чохол.

Купуючи цей товар, ви можете зібрати до 34 бали. Ваш кошик буде загальним 34 бали який можна перетворити на ваучер на 34,00 грн.

689,00 грн
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розмір, см
Вибір за номером
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Плед Комфорт 140 * 200 від найбільшої європейської торгової марки Vladi , виконаний з 100% натуральної вовни. Для виготовлення текстилю виробник використовує елітну шерсть овець, породи меринос.

Вироби з мериносової вовни мають ряд особливостей, що робить волокно ідеальним матеріалом для виготовлення пледів. Шерсть мериносів в два рази тонше вовни звичайних овець, при цьому нічим не поступається. Вона стійка до перепадів температур, від низьких до високих. До складу вовни входить ланолін який має антисептичну дію. Також такий виріб відрізняється своєю екологічною чистотою і гіпоалергенність. Підійде для використання людям з чутливою шкірою і дітям. На цьому цілющі властивості мериносової пледа не закінчуються. Він показаний людям, що страждають суглобовими болями і артритами. Шерсть покращує мікроцеркуляцію крові і знімає запалення. Позитивно впливає на стан людей, які страждають легеневими захворюваннями.

Крім цього виріб має високу гігроскопічність, поверхня поглинає і не затримує вологу, перешкоджаючи тим самим розмноження хвороботворних мікроорганізмів. Ще одним корисним якістю є терморегуляція. Плед не просто гріє, а створює оптимально комфортну температуру, виключаючи перегрів.

Текстиль відрізняється універсальністю, може використовуватися як вдома у вигляді ковдри або покривала, а також його можна взяти на дачу або прогулянку. Відпочинок важлива частина життя кожної людини. Тому так приємно зануритися в ніжні обійми теплого пледа і розслабитися, забувши про суєту і проблеми.

Унікальною особливістю виробу є здатність відштовхувати бруд. Завдяки чому, текстиль рідко вимагає прання. Сушити предмет бажано в розправленому вигляді при природних умовах. Зберігає свою мякість, форму і колір, навіть після багаторазового використання.

Колекція представлена в широкій колірній гамі спокійних тонів. Візерунок виконаний у вигляді класичної клітини. Ідеально впишеться в інтерєр будь-якої кімнати.

Купити такий плед можна в нашому Інтернет магазині оптом і в роздріб. Упаковано виріб в поліпропіленовий чемоданчик на змійці. Якісний текстиль стане хорошим подарунком близьким або друзям. Підійде як для жінки так і для чоловіка. Такий подарунок буде оцінений по достоїнству. Адже він подарує своєму власникові тільки приємні відчуття, додасть атмосфери затишку і домашнього тепла.

Деталі товару
10493

Характеристики

категорія товару
пледи
склад тканини
вовна 100%
Країна виробник
Україна
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
Плед Эльф 130х170
rating 0 відгуків
312,00 грн
Якісний вовняний плед від відомого українського виробника, подарує Вам і вашим рідним тепло, комфорт і відчуття затишку в холодну пору року. Мяка вовняна тканина зовсім не колеться, приємна на дотик і при належному...
Плед Vladi Cappuccino 140*200 Р-20
rating 0 відгуків
0,00 грн
Купити теплий і красивий вовняний плед від торгової марки Vladi - відмінна ідея для прохолодних вечорів. Безсумнівно, такий плед створить у Вашій кімнаті затишну та комфортну атмосферу, а натуральна овеча шерсть...
Плед VLADI Skif 140 * 200
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Купити якісний вовняний плед від торгової марки Vladi - зігріти себе, своїх рідних і близьких, а також подарувати відчуття затишку і комфорту в холодні дні. Плед складається з натуральної 100% овечої вовни. Його...
Нещодавно переглянуто
Плед Vladi комфорт 140х200 Плед Vladi комфорт 140х200
rating 0 відгуків
689,00 грн
Класичний картатий плед в приємних пастельних тонах ідеально впишеться в будь-який інтерєр. Український виробник Vladi подбав про те, щоб Ви і Ваші близькі були оточені теплом і турботою. Цей плед відмінно...

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти