Артикул:
10489

Плед уряд ажурний 140 * 200

Симпатичний шерстяної плед Ажур від ТМ Влади > пленяет не тільки рисунком , но i своєї теплотой . Позаботьтесь о себе і о близких , попередньо такой замісний податок . В склади пледа исключительно овечья шерсть . Его можна взять с сама за місто або на прогулку . В комплекте сумка - чехол для зручно транспортування і захист від грязи і пылі .

Купуючи цей товар, ви можете зібрати до 34 бали. Ваш кошик буде загальним 34 бали який можна перетворити на ваучер на 34,00 грн.

689,00 грн
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розмір, см
Вибір за номером
  • 1
  • 2
  • 3
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Плед VLADI Ажур виготовлений з вовни з дотриманням усіх європейських стандартів якості. Випускається від українського виробника, який зарекомендував себе на ринку продукції з найкращого боку, є гарантом високої якості, використовує неабияке дизайнерське оформлення.

Плед - це невідємна частина домашнього текстилю. Це просто незамінна річ в побуті. Виріб знаходить широке застосування як вдома так і на природі. У нього можна закутатися і насолоджуватися переглядом фільму або читанням улюбленої книги. Також використовувати як ковдру або покривало, брати на прогулянку з дитиною або на пікнік.

шерстенних виріб відрізняється своїми унікальними характеристиками. Натуральна сировина володіє антибактеріальними, протизапальними і знеболюючими властивостями, воно лікує і покращує загальний стан організму. Особливо корисно людям, які страждають від болю в суглобах, мязах, при алергіях і астматичних захворюваннях, при порушенні кровообігу.

Матеріал повітропроникний, він ніби дихає, це перешкоджає виникненню парникового ефекту і попереджає розвиток простудних захворювань. Виріб здатне поглинути велику кількість вологи, при цьому тіло залишається сухим і зігрітим. Текстиль також дозволяє шкірі дихати, під час чого нейтралізує токсини, які можуть виділятися з потом.

Під час виробництва використовується тільки високоякісна шерсть овець породи меринос. Це найтонша і довга шерсть в світі. До її складу входить природний антисептик ланолін. Виріб виходить мяким і легким. Не подразнює шкіру, є гіпоалергенним.

Текстиль має приємний дизайн і цікаву структуру. Такий виріб завжди впишеться в інтерєр і підійде під будь-які меблі. Адже колекція представлена в широкому колірному діапазоні однотонних і кольорових пледів. Що дозволяє підібрати виріб на різний смак.

Завдяки своїй структурі, поверхня як би відштовхує бруд і самоочищається, тому чистка потрібна рідко. Добре сохне в природних умовах. Має підвищену зносостійкість. Зберігає свій первинний зовнішній вигляд і форму протягом довгих років.

Купити такий чудовий плед можна в нашому інтернет-магазині оптом і в роздріб. Представлений в упаковці від виробника.

Радуючи себе приємним придбанням не забувайте, що плед - це відмінний подарунок, який не втрачає своєї актуальності. Цей презент підійде до будь-якого свята. Ніхто не залишиться байдужим до такого подарунка, адже що може бути дорожче подарованого тепла і комфорту.

Деталі товару
10489

Характеристики

категорія товару
пледи
склад тканини
вовна 100%
Країна виробник
Україна
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
Плед Vladi Cappuccino 140*200 Р-20
rating 0 відгуків
0,00 грн
Купити теплий і красивий вовняний плед від торгової марки Vladi - відмінна ідея для прохолодних вечорів. Безсумнівно, такий плед створить у Вашій кімнаті затишну та комфортну атмосферу, а натуральна овеча шерсть...
Плед Ельф дитячий 100х140 шерсть
rating 0 відгуків
298,00 грн
З радістю пропонуємо для ваших діток мякий вовняний плед від українського виробника, високої якості, приємною мякості і за доступною ціною. Виробник використав найкраща сировина і натуральну овечу вовну, щоб ваші...
888,00 грн
Затишні вовняні пледи Vladi Ельф 200 * 220 з натурального матеріалу дарують тепло і затишок. Пледи дуже легкі, їх можна брати з собою в похід, на прогулянку або в подорож, щоб тепло завжди було в Вами. Вироби...
Нещодавно переглянуто

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти