Артикул:
22141

Постільний комплект TAC Jakar pike Jeneva

Купуючи цей товар, ви можете зібрати до 157 бали. Ваш кошик буде загальним 157 бали який можна перетворити на ваучер на 157,00 грн.

3 148,00 грн
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розмір - Комплектація
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Для гарного настрою і комфорту під час сну і відпочинку ми хочемо запропонувати чудовий спальний набір TAC Jakar pike Jeneva, зроблений одним з кращих турецьких виробників. Комплект притягує оригінальним малюнком на легкому покривалі, і приємною забарвленням. Поєднання кольорів і текстури ідеально доповнює один одного. Легке бавовняне покривало подарує вам комфорт в будь-теплу пору року.

Набір зроблений з мякої і міцної тканини ранфорс, на основі стовідсоткового бавовни, що забезпечить вам максимально приємний сон і відпочинок. Спеціальна технологія переплетення ниток надає тканині ранфорс високу щільність і стійкість до зминання при частій пранні і під час експлуатації. Тому вироби і постільну білизну на основі такої міцної і мякої тканини, так популярні серед покупців домашнього текстилю від торгової марки ТАС.

При виробництві таких комплектів використовуються кращі матеріали і фарби. Натуральні барвники, завдяки спеціальній технології нанесення малюнка за допомогою гарячого преса, глибоко вбираються в волокна тканини, забезпечуючи яскравість і насиченість кольорів на довгий час. І навіть після двох сотень прань ваш комплект буде радувати вас своїм гарним зовнішнім виглядом.

Постільна білизна TAC Jakar pike Jeneva, Ви можете в нашому зручному інтернет-магазині, за найкращою ціною. Зручний каталог та доступна ціна, дозволять вам заощадити час і гроші, при покупці даного комплекту. Для наших покупців ми завжди можемо запропонувати широкий вибір якісного турецького текстилю для дому від найвідоміших турецьких брендів і торгових марок.

Звертаємо вашу увагу на те, що в нашому каталозі модель постільної білизни TAC Jakar Jeneva pike представлена в одному розмірі, і нижче можна побачити комплектацію:

  • Покривало pike - 230 х 250 см,
  • Простирадло на гумці, на матрац - 160 х 200 см,
  • Наволочка - 50 х 70 см - 2 шт.

Така комплектація і розмір відмінно підходять для великому ліжку. Ми впевнені, що сон і відпочинок на такому ліжку принесуть вам тільки найкращі емоції і повноцінний відпочинок.

Наші рекомендації по догляду за постільною білизною з тканини ранфорс, допоможуть Вам зберегти гарний зовнішній вигляд комплекту на довгі роки:

  • Прати постільну білизну з ранфорса, краще при температурі води не більше 30 градусів.
  • Використовуйте перевірені якісні порошки, для збереження мякості тканини і насиченості квітів.
  • прати це постільна варто в режимі делікатного прання, з щадним віджиманням на рівні 600 - 700 оборотів. Це дозволить і досить віджати тканину і не призведе до пошкодження волокон.
  • Сушити такий комплект краще на свіжому повітрі в розправленому вигляді, але також можна і на батареї, якщо погода на вулиці не дозволяє. Стандартна розкладна сушка в кімнаті також підійде.
  • Гладить постільна білизна з бавовняної тканини бажано не сильно розжареною праскою. Також ви можете і не гладити його зовсім, від цього він не стане менш привабливим.

Купити комплект постільної білизни TAC Jakar pike Jeneva за доступною ціною в Україні, можна оптом і в роздріб в нашому інтернет -магазин.

В асортименті інтернет-магазину Sweet Home кожен покупець може знайти широкий вибір постільної білизна і домашнього текстилю. У нас завжди можна купити подушки, ковдри, рушники, покривала і пледи за найкращими цінами.

Ми працюємо без посередників з відомими фабриками, тому наші клієнти мають відмінну можливість придбати у нас гарне і якісну постільну білизну турецького виробництва по найкращими цінами, без додаткових націнок.

Ми здійснюємо доставку по всій Україні, в будь-яке місто і населений пункт будь-якої транспортної компанією, крім Укрпошти.

Деталі товару
22141

Характеристики

категорія товару
Постільні комплекти
Тканина
ранфорс
наволочки
50 * 70
склад тканини
бавовна - 100%
Спосіб забарвлення
однотонний
Малюнок
жаккардове переплетення
Упаковка
подарункова від виробника
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
Постельное белье с покрывалом Cotton Box Feeling
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
З радістю пропонуємо Вам гарний комплект постільної білизни турецького виробництва, доповнений не менше красивим стебнованим покривалом. Зроблено постільна з мякої тканини ранфорс, на основі кращого бавовни,...
Набор Hasben Gipurlu Pike Set
rating 0 відгуків
3 733,00 грн
Чудовий набір постільної білизни з пледом приємно Вас здивує. Комплект від популярного турецького виробника Hasben Gipurlu Pike Set наповнить Вашу спальну кімнату повітрям і відчуттям свіжості. Мякий ранфорс огорне...
Нещодавно переглянуто

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти