Артикул:
22040

Постільний набір TIVOLI IPEK сімейний

Купуючи цей товар, ви можете зібрати до 211 бали. Ваш кошик буде загальним 211 бали який можна перетворити на ваучер на 211,00 грн.

4 232,00 грн
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розмір, см
Цвет
  • Cream
  • pudra/Пудра
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Пропонуємо Вам красива постільна білизна Постільна білизна TIVOLI IPEK сімейний, зроблене турецьким виробником. Комплект білизни виконаний на високому рівні якості, з мякої тканини, яка принесе вам комфортний сон і відпочинок. Також комплект доповнений покривалом з гобелена, з жакардовим переплетенням і мереживом, що виглядає дуже елегантно і красиво.

Головна причина купити цей комплект, це мяка тканина, чудовий зовнішній вигляд і якість від турецького виробника, така білизна подарує вам тільки приємні відчуття і комфорт під час сну і відпочинку. Висока щільність і особлива технологія сплетення ниток надає тканині достатню щільність і стійкість до зминання, тому набір легко переносить прання і буде радувати вас довгий час.

Гарний зовнішній вигляд покривала і обробки наволочок, легко створить приємну атмосферу в спальні і стане гідним елементом декору. При виробництві даного постільної білизни використовуються якісні барвники, які глибоко вбираються в волокна тканини, і забезпечують насиченість кольорів на тривалий час, залишаючись яскравими навіть після декількох сотень прань.

Постільна білизна TIVOLI IPEK сімейний за доступною ціною, Ви можете легко і просто в нашому спеціалізованому інтернет-магазині Sweet Home. Зручний каталог та форма замовлення, доступна ціна і широкий вибір виробів, дозволять вам заощадити час і гроші, щоб Ви могли порадувати себе і рідних якісним спальним комплектом. Ми завжди можемо запропонувати широкий вибір турецького текстилю для дому від найвідоміших турецьких виробників.

Даний спальний набір представлений в нашому каталозі в одному розмірі і має стандартну комплектацію:

  • покривало pike - 180 х 240 см - 2 шт,
  • простирадло - 180 х 240 см - 2 шт,
  • наволочка з мереживом - 50 х 70 см - 2 шт,
  • наволочка - 45 х 120 см - 2 шт.

Ми впевнені, що сон і відпочинок на такому комплекті постільної білизни принесуть вам тільки приємні емоції і повноцінний відпочинок.

Щоб цей набір радував вас довгі роки, і дарував свою мякість і красу, ми підготували рекомендації по догляду. Вони дуже прості і зручні:

  1. Прати постільну білизну, краще при температурі води не більше 30 градусів.
  2. Використовуйте перевірені якісні порошки, для збереження мякості тканини і насиченості квітів. Краще підійдуть гель-порошки.
  3. Прати це постільна білизна бажано в режимі делікатного прання, з щадним віджиманням на рівні 500 - 600 оборотів. Це дозволить і досить віджати тканину і не призведе до пошкодження волокон.
  4. Після прання слід відразу витягнути білизну і розрівняти на сушарці. Сушити такий комплект бажано на свіжому повітрі в розправленому вигляді, але також можна і на стандартній розкладний сушарці в кімнаті.
  5. Гладить постільна білизна з бажано не сильно розжареною праскою, через вологу марлеву тканину. Також ви можете і не гладити його зовсім, від цього він не стане менш привабливим.

В асортименті інтернет-магазину Sweet Home кожен покупець може знайти широкий вибір постільної білизна і домашнього текстилю, від відомих турецьких виробників.

Купити комплект постільної білизни TIVOLI IPEK сімейний можна оптом і в роздріб за доступною ціною в нашому магазині.

Ми завжди раді запропонувати своїм покупцям краще постільна білизна для будинку оптом і в роздріб від найвідоміших турецьких виробників. У нас Ви завжди зможете придбати подушки і ковдри, рушники, покривала і пледи високої якості.

Ми здійснюємо доставку по всій Україні, в будь-яке місто і населений пункт будь-якої транспортної компанією, крім Укрпошти.

Деталі товару
22040

Характеристики

категорія товару
Постільні комплекти
Тканина
гобелен
Спосіб забарвлення
однотонний
Малюнок
жаккардове переплетення
Упаковка
подарункова від виробника
Оздоблення
мереживо
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти