Артикул:
22017

Постільний набір ACAR Anje Elit pike

Немає балів за цей продукт.

Нет в наличии
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розпродано
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Пропонуємо вашій увазі розкішне постільну білизну ACAR Anje Elit pike від турецького виробника. Зроблене з мякої тканини високої якості. Такий спальний комплект сподобається навіть самим вимогливим покупцям. Приємна кольорова гама, мяке покривало з плетіння з жакардових ниток, які створюють ідеальний і вишуканий малюнок, все це може стати модним і стильним доповненням вашої спальні.

Жаккард - це багатошарова тканина, мякість і щільність якої криється в її технології виробництва та склад ниток. Верхній шар будь-якого комплекту з жаккардової тканини створюється на особливих швейних верстатах за технологією, яка прийшла з Франції. Так, плетіння ниток надає тканині оригінальну текстуру і гладкість, а малюнок схожий на вишивку. Нижня частина білизни в такій постільній виконана з сатину на основі натуральних волокон, бавовни або бамбука.

Домашній текстиль торгової марки ACAR, особливо жаккардовое постільна білизна, давно оцінили по достоїнству в Туреччині. Висока якість постільної білизни і текстилю для будинку забезпечується застосуванням нових технологій на виробництві даної фабрики. Жакардові комплекти купують для дорогих готелів в номери люкс класу, і тепер вони доступні практично для всіх покупців.

Постільна білизна ACAR Anje Elit pike можна оптом і в роздріб в інтернет-магазині Sweet Home. Для кожного покупців нашого магазину ми завжди можемо запропонувати новинки турецького текстилю для дому з каталогів найвідоміших брендів і торгових марок Туреччини. Інтернет-магазин Sweet Home завжди радий запропонувати ексклюзивне постільна білизна, щоб ви могли радувати себе і близьких комфортними відчуттями від сну і відпочинку.

Чудовий комплект представлений в нашому магазині в розмірі «Євро», і ось його комплектація:

  • покривало pike - 240 х 260 см,
  • простирадло - 240 х 260 см,
  • наволочка з мереживом - 50 х 70 см - 2 шт ,
  • наволочка - 50 х 70 см - 2 шт.

Жакардова постільна білизна дуже довговічне, і його стійкість до прання і тривала мякість, заслуговують кращі похвали. Ми рекомендуємо дотримуватися декількох правил для того, щоб ваш комплект залишався незмінним, як під час покупки.

  1. Прати комплект коштує тільки в делікатному режимі, з використанням якісного порошку або інших засобів для чищення.
  2. Використовуйте якісні перевірені порошки.
  3. Намагайтеся віджимати білизну в режимі 700 - 800 оборотів, так як тканина дуже щільна. Враховуйте обмеження по вазі вашої пральної машини.
  4. Сушити постільну з жаккарда краще в добре провітрюваному приміщенні, наприклад на балконі. Бажано виворотом назовні, щоб сонячні промені не пошкодили верхній шар. Взимку для сушіння підійде не сильно гаряча батарея і стаціонарна сушка.

При правильному догляді цей чудовий комплект постільної білизни буде радувати вас протягом довгого часу, і не втратить первісну мякість.

Наш інтернет-магазин Sweet Home Завжди готовий запропонувати краще постільна білизна для вашого будинку від турецького виробника Tivolyo Home. Купити постільний комплект ACAR Anje Elit pike можна як оптом, так і в роздріб за найкращою і доступною ціною.

Наш каталог постійно поповнюється ексклюзивними новинками, тут також можна підібрати ковдри, подушки, покривала і пледи за доступними цінами з доставкою будь-яке місто України. Також для вас ми завжди можемо запропонувати широкий вибір товарів будинки від найвідоміших турецьких виробників. Наші менеджери завжди допоможуть зробити правильний вибір моделі і розміру.

Деталі товару
22017

Характеристики

категорія товару
Постільні комплекти
Тканина
жаккард
наволочки
50 * 70
Спосіб забарвлення
однотонний
Малюнок
жаккардове переплетення
Упаковка
подарункова від виробника
Оздоблення
мереживо
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
postelnyj-nabor-pike-tivolyo-home-alfredo
rating 0 відгуків
5 211,00 грн
Пропонуємо вам купити чудовий постільний набір піку Tivolyo Home Alfredo , зроблений відомим турецьким виробником. У набір входить махрова простирадло піку, сатинова простирадло і дві сатинові наволочки сатин. І все...
Нещодавно переглянуто

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти