Артикул:
20987

Постільний комплект TAC Lyon pike

Купуючи цей товар, ви можете зібрати до 253 бали. Ваш кошик буде загальним 253 бали який можна перетворити на ваучер на 253,00 грн.

5 061,00 грн
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розмір - Комплектація
Колір
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Простирадло махрова - 220 х 240

Простирадло сатин - 240 х 260

Наволочка - 50 х 70 х 2

Літній період несе масу як приємних вражень, так і викликає якийсь дискомфорт, який часто проявляється в нічний час. Багато прокидалися в жаркому поту, не могли знайти місце на ліжку, адже під ковдрою вже спекотно, а без нього під ранок дуже таки прохолодно. Ось так і приходять до висновку, що настала пора купити нову постільну білизну і придбати легка ковдра. Але навіщо ж так витрачатися, адже є відмінна пропозиція від TAC, яке задовольнить кожного.

Вашій увазі пропонується чудовий постільний комплект TAC Lyon pike від виробника елітного текстилю для дому, родом з Туреччини. Білизна виготовлена на основі 100% натурального Егейського бавовни вищого сорту. Тканина виконання -сатін. Текстиль відповідає стандартам європейської якості і безпеки. Модель має дивовижне дизайнерське оформлення. Комплект виконаний у смужку, в асортименті в кавовому, синьому, ментолові і фіолетовому відтінку. Особливістю такого комплекту є наявність махрової простирадла замість підодіяльника, яке виготовлено з натурального бавовняного волокна. Воно також у смужку, прикрашене жакардовим рослинним візерунком, додатково виділені борти. Виріб гармонійно впишеться в будь-який інтерєр, додасть йому завершеності і підкреслить яскраву індивідуальність свого власника. Комплектується в подарункову коробку з логотипом фірми.

Представлена модель білизни універсальна у використанні, її легко комбінувати з комплектуючими з іншого комплекту, а простирадло використовувати за призначенням, або з метою декорування - в вигляді покривала, або замість річного ковдри. Махрова простирадло володіє всіма якостями натурального волокна, тому спати на ній або під нею дуже комфортно і безпечно, так як матеріал екологічно чистий. Текстиль формує акуратну ліжко, ліжко виглядає дуже охайно. Пропонований комплект прекрасно поєднує в собі практичність і красу.

Сатинове білизна явно відрізняється від комплектів з іншою тканиною, адже воно набагато щільніше, матеріал володіє благородним шовковистим блиском. Лицьова сторона матеріалу гладенька і ніжна, а зі споду мяка і шорстка на дотик. Завдяки такій особливості, білизна НЕ совається по матрацу і не сповзає з ліжка. Текстиль добре драпірується і не мнеться під час використання. Постіль завжди буде виглядати свіжо, як ніби її щойно застелили.

Сатинове білизна володіє відмінними гігієнічними показниками, поверхня вільно пропускає повітря і швидко відводить зайву вологу . Текстиль не накопичує статичну електрику, що благотворно впливає на серцево - судинну систему. Виріб здатне підтримувати оптимальний температурний баланс, білизна НЕ буде парити влітку і допоможе зігрітися в холодну пору. Спляча людина буде відчувати максимальний комфорт і зручність.

Текстиль простий в побуті і не вимагає спеціального догляду. Білизна славиться своєю зносостійкістю і довговічністю, комплект здатний витримати до 300 машинних прань, зберігши свій привабливий зовнішній вигляд і корисні властивості. Рекомендована температура води становить 30-40 градусів, текстиль швидко сохне в природних умовах. При необхідності можна пропрасувати зі зворотної сторони.

Купити чудовий постільний комплект можна оптом і в роздріб в нашому інтернет магазині. Текстиль стане вигідним придбанням у власний будинок, або послужить універсальним подарунком на всі випадки життя. Постільна білизна можна дарувати абсолютно всім, друзям і родичам, з будь-якого приводу і нагоди.

Деталі товару
20987

Характеристики

категорія товару
Постільні комплекти
Тканина
махрова двостороння
наволочки
50 * 70
склад тканини
бавовна - 100%
Спосіб забарвлення
однотонний
Упаковка
подарункова від виробника
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
Постельное белье с покрывалом COTTON BOX PLANTİNIUM YATAK ÖRT+NEVRESİM Ornella lacivert
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Розкішне постільна білизна, яке просто створено для Вашої спальні, щоб дарувати свою мякість і максимально приємні відчуття від сну і відпочинку на мякою і гладкою тканини ранфорс. Основа тканини натуральна бавовна....
komplekt-postelnogo-belya-pokryvalo-tivolyo-home-cameo
rating 0 відгуків
12 309,00 грн
Пропонуємо Вам чудовий комплект постільної білизни з покривалом TIVOLYO HOME Cameo, зроблене турецьким виробником з мякого сатину і прикрашений вишуканими мереживами. Розмір білизни - "Євро". Комплект ідеально...
Постельное белье с пледом COTTON BOX DİGİTAL BATTANİYELİ NEVRESİM Magnolia kahve
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Гарний комплект постільної білизни зроблений з яскравого сатину в приємному рожевому кольорі прикрасить вашу ліжко і подарує приємний сон і відпочинок. Постільна доповнено мяким пледом прикрашеним великими квітами,...
Нещодавно переглянуто

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти