Артикул:
18913

Постільний комплект з пледом Gelin Home NEHIR KETEN

Купуючи цей товар, ви можете зібрати до 758 бали. Ваш кошик буде загальним 758 бали який можна перетворити на ваучер на 758,00 грн.

15 166,00 грн
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розмір - Комплектація
Цвет
  • Cream
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

З радістю пропонуємо Вашій увазі чудовий комплект постільної білизни з пледом Gelin Home NEHIR KETEN від відомого турецького виробника, зроблений з мякого сатину і доповнений бавовняним пледом. Приємна забарвлення і красива текстура не тільки прикрасять ваше ліжко, але і доповнять інтерєр спальні. А сон і відпочинок на такій постільній, принесуть приємні відчуття і мякість.

Турецька фабрика Gelin Home відома найкращим домашнім текстилем і спальними комплектами далеко за межами Туреччини. На виробництві використовуються тільки натуральні матеріали і кращі технології. Модельний ряд постільної білизни із серії Digital Saten виділяється серед інших, перш за все дизайном і щільністю тканини. Тому модель, виконана з сатину на основі 100% бавовни, так притягує до себе увагу. На дотик тканина дуже мяка, гладка з легким ефектом шовковистості, що неможливо зрадити на фото.

Постільна білизна з пледом Gelin Home NEHIR KETEN з мякого сатину, Ви можете в нашому спеціалізованому інтернет-магазині Sweet Home. Наш магазин спеціалізується на продажі якісного текстилю для дому, і ми завжди готові запропонувати Вам краще постільна білизна для вашого затишку і комфорту. Для наших покупців ми пропонуємо широкий вибір якісного турецького текстилю від найвідоміших турецьких брендів і виробників.

Хочемо звернути увагу на розмір даної моделі, вона представлена в нашому каталозі в єдиному розмірі, і має стандартну комплектацію:

  • підодіяльник верх - льон, низ - сатин (бавовна) - 200 х 220 см,
  • простирадло сатин - 240 х 260 см,
  • наволочка сатин - 50 х 70 см - 2 см,
  • наволочка лляна з мереживом - 50 х 70 см - 2 см,
  • плед вязаний - 220 х 240 см.

Розмір постільної білизни «Євро» підійде для будь-якої великому ліжку з матрацом практично будь-якої висоти. Але головне, сон і відпочинок на такому чудовому комплекті принесуть вам тільки хороші емоції і повноцінний відпочинок.

Також ми підготували кілька рекомендацій для прання і прасування постільної білизни з сатину. Також дотримуйтеся рекомендацій виробника зазначених на етикетці:

  • Прати постільна білизна з сатину і інших бавовняних тканин, краще при температурі води не більше 30 градусів.
  • Використовуйте перевірені якісні порошки, для збереження мякості тканини і насиченості квітів.
  • Прати постільну білизну бажано в режимі делікатного прання, з щадним віджиманням на рівні 600 - 700 оборотів. Це дозволить і досить віджати тканину і не призведе до пошкодження волокон.
  • Сушити такий комплект бажано на свіжому повітрі в розправленому вигляді. У зимовий час можна і на батареї, але тільки за умови, що вона не сильно гаряча. Стандартна розкладна сушка в кімнаті також підійде.
  • Гладить постільна білизна з сатину бажано не сильно гарячою праскою. Також така білизна можна і не гладити зовсім, так як сатин досить щільна тканина, тому стійка до деформації.

Ми займаємося продажем текстилю вже більше 10 років, працюємо на пряму без посередників з відомими турецькими фабриками і виробниками, щоб наші клієнти могли купити якісний текстиль для дому.

постільна білизна з пледом Gelin Home NEHIR KETEN з мякого сатину можна оптом і в роздріб, тільки в нашому інтернет-магазині. Де також ви знайдете якісний турецький текстиль для дому за найкращою, а саме: подушки, ковдри, постільна білизна, рушники та ін.

Доставка замовлень здійснюється усіма відомими транспортними компаніями по всій Україні, в будь-яке місто як Київ , Дніпро, Запоріжжя, Львів, Чернігів та інші.

Для жителів Харкова можлива курєрська доставка від 1 - 2 одиниць.

Деталі товару
18913

Характеристики

категорія товару
Постільні комплекти
Тканина
сатин
наволочки
50 * 70
склад тканини
льон / бавовна
Спосіб забарвлення
однотонний
Упаковка
подарункова від виробника
Оздоблення
мереживо
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
komplekt-postelnogo-belya-pokryvalo-tivolyo-home-cameo
rating 0 відгуків
12 309,00 грн
Пропонуємо Вам чудовий комплект постільної білизни з покривалом TIVOLYO HOME Cameo, зроблене турецьким виробником з мякого сатину і прикрашений вишуканими мереживами. Розмір білизни - "Євро". Комплект ідеально...
Комплект постельного белья Gelin Home  ESMA  PIKE SET
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Комплект постільної білизни Gelin Home ESMA PIKE SET зроблений з сатину і жаккарда високої щільності. Спосіб забарвлення - однотонний (крем, пудра), обробка мереживом. У комплект входить підодіяльник, простирадло,...

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти