Артикул:
9489

Постільна білизна Tac Ranforce Sirine

Такий комплект сподобається всім любителям Смурфіки. Чудовий ранфорс, красивий малюнок героїні мультфільму роблять такий комплект відмінним подарунком для Вашої дитини. Мякий ранфорс дозволить Вашій дитині насолодитися приємним сном і чудовим відпочинком. Купити постільну білизну Tac Ranforce Sirine можна оптом і в роздріб.

Купуючи цей товар, ви можете зібрати до 96 бали. Ваш кошик буде загальним 96 бали який можна перетворити на ваучер на 96,00 грн.

1 936,00 грн
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Підковдра - 160 х 220

Простирадло - 100 х 200

Наволочка - 50 х 70

Комплект дитячої постільної білизни Tac Ranforce Sirine з 100% бавовни егейського походження, тканину виконання - ранфорс. Преміальний турецька виробник широко відомий на європейському ринку і користується величезною популярністю у споживачів. Продукція торгової марки славиться високою якістю і гарним дизайном. Основним в оформленні є рожевий колір, білизна прикрашає знаменита героїня мультфільму - весела Смурфетта. Для максимальної зручності у використанні, простирадло оснащена гумкою. Яскравий комплект постільної білизни підніме настрій дитині і стане прикрасою дитячої кімнати. Комплектується в подарункову упаковку з картону від виробника.

До вибору дитячої постільної білизни варто підійти з особливою уважністю. Дитячий організм гостро потребує комфортному і міцний сон, від цього залежить розвиток і здоровя зростаючого організму. Пропонований комплект відповідає європейським стандартам якості і безпеки. Поверхня не накопичує статичну електрику і пил. Натуральний склад не викликає алергічних реакцій та подразнень, навіть на самій ніжній дитячій шкірі. Білизна рекомендовано для щоденного використання.

Головною особливістю ранфорса, вважається його здатність підтримувати оптимальний тепловий баланс не залежно від температури в кімнаті. Таким чином, в літню спеку постільна порадує приємною свіжістю, а взимку допоможе зігрітися. Поверхня має високу гігроскопічність і повітропроникність. Текстиль чудово драпірується і не мнеться під час використання. Постіль завжди буде мати охайний вигляд, без декоративного покривала в тому числі.

Білизна з ранфорса славиться своєю міцністю і довговічністю, воно стійко до високих температур, сонячного світла і механічного впливу. Навіть після 300 циклів машинного прання текстиль збереже свій яскравий і привабливий зовнішній вигляд. Складні плями легко відпираються при температурі води 30-40 градусів, для прання бажано використовувати неагресивні миючі засоби. Сушити виріб рекомендується при природних умовах в добре провітрюваному місці або на свіжому повітрі. При необхідності білизну можна пропрасувати зі зворотної сторони.

Купити високоякісне дитяче постільна білизна можна оптом і в роздріб в нашому інтернет магазині. Доступні ціни зроблять покупки ще більш приємними. Текстиль стане чудовим подарунком для діток, з будь-якого приводу і нагоди. Ніжна поверхня огорне турботою і подарує затишок. На постільній білизні з ранфорса сон дитини буде міцним, а сновидіння солодкими.

Деталі товару
9489

Характеристики

категорія товару
Постільні комплекти
Тканина
ранфорс
наволочки
50 * 70
склад тканини
бавовна - 100%
Спосіб забарвлення
набивний (друкований)
Малюнок
набивний (друкований)
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
Love You Детский-ясли  cr 203
rating 0 відгуків
1 291,00 грн
Комплект постільної білизни від популярного виробника текстильної промисловості Love You виконаний в ніжно-блакитному кольорі, який сприятливо впливає на загальну атмосферу в дитячій спальні. Сатин абсолютно не...
Комплект постільної білизни Микрофибра 3D, Нарцис
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Микрофибра - це чудовий матеріал для постільної білизни, завдяки мікроволокна воно виходить дуже мяким і стійким до зносу. Саме такий комплект постільної білизни ми хочемо Вам представити. Чудовий насичений...
Нещодавно переглянуто
Постільна білизна Tac Ranforce Sirine Постільна білизна Tac Ranforce Sirine
rating 0 відгуків
1 936,00 грн
Такий комплект сподобається всім любителям Смурфіки. Чудовий ранфорс, красивий малюнок героїні мультфільму роблять такий комплект відмінним подарунком для Вашої дитини. Мякий ранфорс дозволить Вашій дитині...

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти