Артикул:
3491

Постільна білизна TAC сатин VEGA

Забарвлення постільної білизни TAC сатин VEGA для тих, хто не боїться експериментів і нових ідей!

Немає балів за цей товар, оскільки знижка вже є.

Встигни купити за знижкою
1 994,95 грн 2 347,00 грн -15%
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розмір - Комплектація
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис
Комплектація розміру "Півтора"
Простирадло 180 x 240 см - 1 шт
Підковдра (і) 160 x 220 см - 1 шт
Наволочка (і) 50 x 70 см - 2 шт

Комплект постільної білизни TAC сатин VEGA від турецького виробника з високою репутацією. Продукція торгової марки вже понад півстоліття радує споживачів високою якістю і неабиякими дизайнерськими рішеннями своєї продукції. До складу виробу входить 100% натуральне бавовняне волокно, тканина виконання - сатин. Малюнок нанесений набивним (друкованим) способом, постільна припаде до смаку любителям нових відчуттів. Текстиль прекрасно впишеться в будь-який інтерєр і подарує найяскравіші емоції. Поставляється в подарунковій упаковці від виробника.

Сон невідємна складова життя кожної людини. Важливо, що б сон був здоровим і міцним. Пропоноване постільна білизна відповідає високим критеріям якості та безпеки, здатне задовольнити найвибагливіших споживачів. Сатин - це різновид бавовняної тканини з особливим видом переплетення ниток двох видів. Для основи тканини використовують товсті волокна, а для лицьової сторони більш тонкі кручені. Таким чином, матеріал виходить двостороннім, верх - гладенький і шовковистий, а зі споду - матова і шорстка на дотик. Білизна надійно фіксується і не сповзає з ліжка.

Натуральний екологічно чистий склад не викликає алергічних реакцій, навіть на самій чутливій шкірі. Це дуже важливо, адже постільна білизна має прямий контакт зі шкірою. Поверхня має високу гігроскопічність і повітропроникність. Завдяки чому, тіло безперешкодно дихає, а зайва волога швидко відводиться, зберігаючи відчуття сухості і комфорту. Текстиль не накопичує статичну електрику. Взимку постільна білизна з сатину допоможе зігрітися і подарує затишок, а влітку порадує свіжістю і прохолодою.

Для підтримки чистоти і гігієнічності, досить машинного прання при температурі води 30-40 градусів. Текстиль славиться своєю зносостійкістю, один комплект може прослужити близько десяти років, зберігши сою привабливість і фізичні показники. Сушити білизну рекомендується в ретельно распрямления вигляді при природних умовах. Виріб рідко потребує прасування, що значно полегшує домашню працю господаркам.

Купити чудовий набір можна за доступною ціною оптом чи вроздріб в нашому інтернет магазині. Текстиль подарує масу приємних тактильних відчуттів, зануривши в ніжне хмара солодких снів. Комплект постільної, це чудовий варіант подарунка для друзів і родичів з нагоди будь-якого свята або торжества.

Деталі товару
3491

Характеристики

категорія товару
Постільні комплекти
Тканина
сатин
наволочки
50 * 70
склад тканини
бавовна - 100%
Спосіб забарвлення
набивний (друкований)
Малюнок
набивний (друкований)
Упаковка
подарункова від виробника
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
Love You  Страйп  СИНИЙ 20
rating 0 відгуків
2 038,00 грн
Купити синій комплект постільної білизни Love You Страйп - зробити близьким чудовий подарунок! Благородний колір і красиві жакардові смужки додадуть вишуканості Вашій спальні. Зроблений з щільного сатину високої...
Постельное белье с покрывалом COTTON BOX EMBOS SET bej
rating 0 відгуків
4 109,00 грн
Подаруйте собі розкіш і комфортний сон разом з красивим постільною білизна від відомого турецького виробника. Комплект зроблений з мякої тканини ранфорс, на основі натуральної бавовни і доповнений великим покривалом...
Комплект постільної білизни HOBBY Sateen Deluxe Casandra рожевий 07913
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Красиве постільна білизна від торгової марки Hobby порадує Вас і Ваших близьких приємним рожевим відтінком і красивим малюнком тонких гілочок з листям. Купити постільну білизну Sateen Deluxe Casandra - неодмінно...
TAC DELUX SATEN Carlin KAHVE
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Прекрасне турецька постільна білизна Tac Delux Saten Carlin Kahve відрізняється цікавим малюнком і приємним кавовим кольором. Постільна білизна виготовлена з якісного матеріалу сатин-люкс за високими стандартами...
Нещодавно переглянуто

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти