Артикул:
23981

Постільна білизна з стегнами підодіяльником Cotton Box PALO

Немає балів за цей продукт.

Нет в наличии
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розпродано
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Людина проводить третину свого життя уві сні, це дає можливість відновлювати свої сили і підтримувати своє здоровя. Ось чому так важливо забезпечити себе і своїх близьких комфортними умовами для відпочинку. Важливу роль поряд з іншими постільними речами грає постільна білизна. Новий комплект зі стегнами підодіяльником Cotton Box PALO здатний задовольнити найвимогливіших цінителів комфорту. Натуральне білизна подарує максимум приємних відчуттів і забезпечить міцний здоровий сон.

Пропонований комплект пошитий з ранфорса, до складу входить 100% натуральна бавовна. Ранфорс, є новою розробкою текстильної промисловості. Тканина володіє поліпшеними характеристиками і вже встигла завоювати масу шанувальників по всьому світу. Постільна білизна мяке і ніжне на дотик, при цьому тканина дуже щільна і міцна. Виріб має високу гігроскопічність і повітропроникність.

Постільна білизна з ранфорса красиво драпірується, утворюючи ідеально рівну поверхню без заломів і загинів. Текстиль практично не мнеться і завжди виглядає свіжо. Пропонована модель виконана у відтінках блакитного кольору і прикрашена геометричним малюнком. Виріб стане гармонійним доповненням будь-якого інтерєру. Поставляється текстиль в подарунковій упаковці від виробника.

Турецький виробник Cotton Box відомий на Україні близько 10 років і вже давно користується популярністю на європейському ринку. Виробництво оснащене новітньою технікою, продукція має всю необхідну сертифікацію.

Купити шикарний комплект за доступною ціною можна в нашому інтернет магазині Sweet Home. У нас Ви знайдете все необхідне для створення домашнього затишку і комфортного побуту.

Модель доступна в розмірі «Півтора»:

підодіяльник - 180 х 230 см - 1 шт.

Простирадло - 160 х 240 см - 1шт.

Наволочки - 50 х 70 см - 1 шт.

Текстиль легко переносить часті прання, зберігає яскравість кольорів і мякість поверхні. Для прання підійде температура води 30-40 градусів. Бажано використовувати нейтральний пральний порошок без вмісту відбілювача і барвників. Попередньо білизна рекомендується вивернути на виворітну сторону. Сушити білизну слід в распрямления вигляді при природних умовах. При необхідності білизну можна пропрасувати, вибравши середній температурний режим для праски.

Комплект Cotton Box PALO стане чудовим вибором в власний будинок і послужить універсальним подарунком для друзів і родичів. У нашому спеціалізованому магазині представлені кращі європейські виробники. Високоякісний текстиль стане інвестицією в гарний настрій, зручність і щастя.

Оформити замовлення можна, не виходячи з дому, онлайн або звязавшись з нами по телефону. Наші менеджери завжди проконсультують і допоможуть визначитися з моделлю.

Деталі товару
23981

Характеристики

категорія товару
Постільні комплекти
Тканина
ранфорс
наволочки
50 * 70
склад тканини
бавовна - 100%
Упаковка
від виробника: чемоданчик поліпропіленовий на блискавки
Країна виробник
Туреччина
кількість наволочок
1
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
Комплект постельного белья Love You сатин Юнона
rating 0 відгуків
2 911,00 грн
Красиве постільна білизна від відомого виробника, порадує Вас своєю якістю, мякістю сатиновою тканини і приємним відтінком ніжного рожевого кольору. Якісно зроблений малюнок стане оригінальною прикрасою декору вашої...
Постільна білизна Tac Delux Saten Galya Gri
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Чудове 3D постільна білизна від турецької торгової марки Tac Delux Saten Galya Gri приємно здивує Вас своїм оригінальним зовнішнім виглядом і неймовірною мякістю сатиновою тканини. Таким комплектом Ви безсумнівно...
КПБ Tirotex  бязь 2 нестандарт
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Чудовий вибір постільної білизни представлений тираспольській фабрикою у вигляді нестандартних комплектів. Якісна бязь, натуральна бавовна і відоме якість по всій Україні. Такий комплект постільної білизни відмінно...
Комплект постільної білизни Tivolyo Home Ranforce LUNA
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Пропонуємо вам гарне постільна білизна Tivolyo Home Ranforce LUNA з мякого турецького ранфорса. Постільна зроблено якісно, з турботою про ваш приємному сні і комфортний відпочинок. Мякий ранфорс має високу...
Комплект постельного белья TAC Disney Monster high best friends
rating 0 відгуків
1 809,00 грн
Представляємо Вам дитяче постільна білизна від відомого турецького бренду. З таким дитячим постільною комплектом TAC Disney Monster high best friends Ваша дитина буде в захваті. Яскраві малюнки з улюбленими героями...

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти