Артикул:
23978

Постільна білизна зі стьобаною підковдрою Cotton Box Junior ESCAPE

Купуючи цей товар, ви можете зібрати до 84 бали. Ваш кошик буде загальним 84 бали який можна перетворити на ваучер на 84,00 грн.

1 683,00 грн
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розмір - Комплектація
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Складно переоцінити значення сну для здоровя і життєвого тонусу людини. Виспатися добре і з задоволенням, допоможе нова постільна білизна від турецького виробника. Комплект зі стегнами підодіяльником Cotton Box Junior ESCAPE здатний порадувати найбільших скептиків. Білизна мяке немов хмара, забезпечить розслаблення і повний релакс.

Комплект пошитий з ранфорса, нового виду бавовняної тканини. До складу входить 100% бавовна вищого сорту. Білизна повністю гіпоалергенний і відповідає високим європейським критеріям якості. Комплект оформлений у відтінках рожевого кольору і ідеально підійде для оформлення спальні дівчинки підлітка. Поставляється в презентабельною фірмовій упаковці.

Білизна з ранфорса відмінно драпірується і практично не мнеться під час використання. Текстиль добре пропускає повітря і володіє високою гігроскопічністю. Спати на такій білизні буде однаково комфортно, як в літній, так і в зимовий період. Тканина здатна, як би підлаштовуватися під температуру навколишнього середовища і підтримувати оптимальний температурний режим.

Пропонована модель зі стегнами підодіяльником дуже практична і зручна в експлуатації. Постіль завжди буде виглядати охайно і свіжо, навіть без декоративного покривала. Малюнок нанесений з використанням новітніх технологій, друкованим способом. Виробник використовує тільки перевірені високоякісні барвники. Все це гарантує яскравість, реалістичність малюнка, які зберігаються на довгі роки.

Турецький виробник Cotton Box завоював бездоганну репутацію на європейському ринку. Продукція торгової марки користується великим попитом. Виробник завжди рухається вперед і використовує новітні розробки в текстильній промисловості.

Купити прекрасний набір постільної білизни Cotton Box Junior GUITAR можна в нашому інтернет-магазині Sweet Home. Ми спеціалізуємося на оптових і роздрібних продажах високоякісного текстилю для дому. В асортименті нашого магазину представлено найкраще постільна білизна для максимального комфорту і затишку у Вашій оселі.

Розмір пропонованого комплекту «Півтора»:

Підковдра 180х230,

Простирадло 160х240,

Наволочки 50х70 - 1 шт.

Високоміцне постільна білизна з ранфорса просто в експлуатації і не вимагає спеціального догляду .

  • Для підтримки чистоти і гігієнічності рекомендована машинна прання на 600-700 оборотах.
  • Оптимальна температура води становить 30-40 градусів .
  • Новий комплект можна попередньо прополоскати в чистій прохолодній воді.
  • Бажано використовувати нейтральні миючі засоби без відбілювача.
  • Сушити текстиль слід в распрямления вигляді на відкритому повітрі або на звичайній розкладний сушінні.
  • При необхідності білизну можна пропрасувати зі зворотної сторони.
  • Обовязково зверніть увагу на інформацію від виробника, яка вказана на етикетці. Це дозволить на довгі роки зберегти новий вид і мякість Вашого комплекту.

Розкішний комплект Cotton Box Junior ESCAPE можна купити для себе або в подарунок, як оптом, так і в роздріб в нашому інтернет-магазині Sweet Home. У нас найширший асортимент високоякісного текстилю від провідних європейських виробників. Робити покупки онлайн безпечно і вигідно, ціни приємно порадують своєю демократичністю.

Деталі товару
23978

Характеристики

категорія товару
Постільні комплекти
Тканина
ранфорс
наволочки
50 * 70
склад тканини
бавовна - 100%
Упаковка
від виробника: чемоданчик поліпропіленовий на блискавки
Країна виробник
Туреччина
кількість наволочок
1
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
Комплект постільної білизни ARYA Бамбук 200х220 - 70x70 Mirrow
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Хочете купити постільна білизна і відчувати себе трохи ближче до природи? Тоді комплект постільної білизни ARYA Mirrow від відомого турецького виробника створений для Вас. Він виготовлений з натурального бамбукового і...
Комплект постільної білизни Love You сатин "Цар звірів"
Встигни купити за знижкою
rating 0 відгуків
2 474,35 грн 2 911,00 грн
Купити оригінальне постільна білизна - зануритися в атмосферу африканського сафарі! На лицьовій стороні крупним планом зображений лев на тлі заходу, на задньому фоні - йде лев. На наволочках також зображений захід і...
TAC BEBEK SIZINKILER BABY
rating 0 відгуків
1 217,00 грн
Представляємо Вашій увазі смішний комплект в ліжечко для Ваших малюків. Комплект зроблений з мякого ранфорса на основі бавовни відомої турецької торговою маркою ТАС. Мякий ранфорс дозволить Вашим діткам спати...
Комплект постільної білизни Bella Dona сатин 3D B 0052
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Яскравий квітка рожевої орхідеї прикрашає нову постільну білизну 3D від торгової марки Bella Dona . Виконане з мякого сатину дане постільна білизна подарує Вам чудовий сон і відпочинок. Таке постільна білизна...

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти