Артикул:
23977

Постільна білизна зі стьобаною підковдрою Cotton Box Junior GUITAR

Немає балів за цей продукт.

Нет в наличии
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розпродано
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

З радістю пропонуємо Вам новинку від провідного турецького виробника. Постільна білизна з стегнами підодіяльником Cotton Box Junior GUITAR має низку переваг і здатне задовольнити найвимогливіших покупців. Натуральний текстиль забезпечить безпеку і комфорт шкірі. Ідеально гладенька поверхня доставить масу задоволення під час відпочинку і подарує міцний сон.

Комплект пошитий з нового виду бавовняної тканини - ранфорса. Цей матеріал характеризується щільним переплетінням бавовняних ниток. При своїй високій щільності, тканину дуже легка і ніжна на дотик, ідеально підходить для пошиття постільної білизни.

Білизна з ранфорса відмінно драпірується і практично не мнеться під час використання. Текстиль добре пропускає повітря і володіє високою гігроскопічністю. Спати на такій білизні буде однаково комфортно, як в літній, так і в зимовий період. Тканина здатна, як би підлаштовуватися під температуру навколишнього середовища і підтримувати оптимальний температурний режим.

Пропонована модель зі стегнами підодіяльником дуже практична і зручна в експлуатації. Постіль завжди буде виглядати охайно і свіжо, навіть без декоративного покривала. Малюнок нанесений з використанням новітніх технологій, друкованим способом. Виробник використовує тільки перевірені високоякісні барвники. Все це гарантує яскравість, реалістичність малюнка, які зберігаються на довгі роки.

Турецький виробник Cotton Box завоював бездоганну репутацію на європейському ринку. Продукція торгової марки користується великим попитом. Виробник завжди рухається вперед і використовує новітні розробки в текстильній промисловості.

Купити прекрасний набір постільної білизни Cotton Box Junior GUITAR можна в нашому інтернет-магазині Sweet Home. Ми спеціалізуємося на оптових і роздрібних продажах високоякісного текстилю для дому. В асортименті нашого магазину представлено найкраще постільна білизна для максимального комфорту і затишку у Вашій оселі.

Розмір пропонованого комплекту «Півтора»:

Підковдра 180х230

Простирадло 160х240

Наволочки 50х70 - 1 шт.

Високоміцне постільна білизна з ранфорса просто в експлуатації і не вимагає спеціального догляду.

  • Для підтримки чистоти і гігієнічності рекомендована прати у пральній машині на 600-700 оборотах.
  • Оптимальна температура води становить 30-40 градусів.
  • Новий комплект можна попередньо прополоскати в чистій прохолодній воді.
  • Бажано використовувати нейтральні миючі засоби без відбілювача.
  • Сушити текстиль слід в распрямления вигляді на відкритому повітрі або на звичайній розкладний сушінні.
  • При необхідності білизна можна пропрасувати зі зворотної сторони.
  • Обовязково зверніть увагу на інформацію від виробника, яка вказана на етикетці. Це дозволить на довгі роки зберегти новий вид і мякість Вашого комплекту.

Купити комплект постільної білизни Cotton Box Junior GUITAR можна, як оптом, так і в роздріб за кращими цінами, тільки в нашому інтернет-магазині Sweet Home.

у нас можна придбати все для облаштування спального місця, вітальні, кухні та ванної кімнати. Наші менеджери завжди допоможуть з вибором вироби, і підкажуть найбільш оптимальний спосіб доставки і оплати.

Деталі товару
23977

Характеристики

категорія товару
Постільні комплекти
Тканина
ранфорс
наволочки
50 * 70
склад тканини
бавовна - 100%
Упаковка
подарункова від виробника
Країна виробник
Туреччина
кількість наволочок
1
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
Комплект постільної білизни мікрофібра 3D, Роса BV M 0032
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Елегантне рожеве постільна білизна неодмінно прикрасить інтерєр Вашої спальні своїм оригінальним і реалістичним зображенням квітів. Постільна білизна виконано з мікрофібри високої якості, що гарантує Вам чудовий сон...
Комплект постільної білизни ARYA Сатин Bird Paradise
Встигни купити за знижкою
rating 0 відгуків
3 216,40 грн 3 784,00 грн
Чудова постільна білизна з яскравим зображенням екзотичної птиці створить відмінний настрій і прикрасить Вашу спальню. Купивши це постільна білизна, Ви подаруєте затишок і тепло близьким. Виготовлено з сатину високої...

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти