Артикул:
23972

Постільна білизна зі стьобаною підковдрою Cotton Box Junior ON THE AIR

Купуючи цей товар, ви можете зібрати до 84 бали. Ваш кошик буде загальним 84 бали який можна перетворити на ваучер на 84,00 грн.

1 683,00 грн
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розмір - Комплектація
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Постільна білизна з стегнами підодіяльником Cotton Box Junior ON THE AIR подарує радість і комфорт Вашій дитині. Текстиль розроблений з урахуванням всіх вимог для дитячих товарів. Мяка поверхня забезпечить масу приємних тактильних відчуттів. Сон на натуральному білизна буде міцним і здоровим для бадьорості та гарного настрою на цілий день.

Комплект виглядає дуже красиво і ефектно. Виріб оформлено у відтінках блакитного кольору. Поверхня прикрашена літаком і хмарами. Текстиль стане чудовим доповненням інтерєру. Ліжко завжди буде виглядати акуратно. Стьобаний підодіяльник замінює декоративне покривало. Поставляється комплект у фірмовій упаковці.

Виріб виконаний з нового виду бавовняної тканини, яка, по суті, є поліпшеним варіантом бязі. До складу входить 100% натуральна бавовна. Тканина щільна і дуже мяка. Текстиль володіє прекрасними експлуатаційними властивостями і якостями. Вироби легко переносять часті прання, зберігаючи яскравість малюнка і новий зовнішній вигляд

Турецький виробник Cotton Box широко відомий на європейському ринку і користується великою популярністю. Фірма спеціалізується на виробництві високоякісного текстилю, в тому числі і постільної білизни преміальної якості. Виробництво оснащене за останнім словом техніки, на фабриках працюю висококваліфіковані робітники. Над дизайном білизни працюють найкращі дизайнери.

Купити комплект постільної білизни Cotton Box Junior ON THE AIR з приємного ранфорса можна в нашому спеціалізованому магазині Sweet Home. Ми працюємо заради вашого комфорту і завжди пропонуємо найкращий текстиль від провідних європейських виробників.

Розмір пропонованого комплекту «Півтора»:

Підковдра 180х230

Простирадло 160х240

Наволочки 50х70 - 1 шт.

Дотримуючись простих рекомендацій по догляду за білизною, можна на довгі роки зберегти його властивості і новий зовнішній вигляд.

  • Уважно вивчіть інформацію від виробника зазначену на етикетці .
  • Прати комплект з ранфорса, як і з інших бавовняних тканин слід при температурі води 30-40 градусів, на 600-700 оборотах.
  • Перед першим використанням білизну можна прополоскати в чистій воді.
  • Для збереження мякості і насиченого кольору слід використовувати нейтральні миючі засоби, без вмісту відбілювача і барвників.
  • Сушити білизну слід при природних умовах в распрямления вигляді. У холодну пору року для сушіння підійде звичайнісінька розкладна сушарка.
  • При необхідності білизна можна пропрасувати зі зворотної сторони.

у нашому магазині Sweet Home представлений широкий асортимент ковдр, пледів, подушок, рушників, халатів та іншого текстилю для максимального комфорту і затишку в будинку.

Пропонований комплект підліткового білизни можна купити оптом і в роздріб. Замовлення можна оформити онлайн і звязавшись з нами по телефону. Менеджери завжди допоможуть вибрати найбільш оптимальний спосіб доставки і оплати.

Деталі товару
23972

Характеристики

категорія товару
Постільні комплекти
Тканина
ранфорс
наволочки
50 * 70
склад тканини
бавовна - 100%
Упаковка
подарункова від виробника
Країна виробник
Туреччина
кількість наволочок
1
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
Комплект постільної білизни Love You сатин + шовк 6-03
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Ошатний комплект ліжку створює настрій свята в кімнаті. Переливається шовкова тканина, прикрашена квітковими букетами, дуже красива. Вона гідно виглядає, робить обстановку розкішної. Малюнок радує ніжними і приємними...
Комплект постільної білизни ARYA сатин Princess
Встигни купити за знижкою
rating 0 відгуків
2 344,30 грн 2 758,00 грн
Красиве постільна білизна з сатину для Ваших маленьких принцес. Турецький виробник Arya використовував тільки кращі матеріали і тканину, щоб Ваші діти могли насолодитися чудовим сном і відпочинком. Постільна білизна...
Комплект постільної білизни HOBBY сатин-люкс Paradise
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Постільна білизна HOBBY сатин - люкс Paradise - створити особливий настрій в елегантній спальні. Постільна білизна виконано з сатину високої якості. Завдяки спеціальній обробці тканина виходить дуже мякою. Приємні...
Комплект постільної білизни BV S 0007 Eu, сатин друкований
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Даний комплект постільної білизни виглядає спокійно і підкуповує інтерес до себе своїм зовнішнім виглядом. Класична клітина виглядає чудово, кольору підібрані настільки добре, що такий комплект впишеться в інтерєр...

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти