Артикул:
23971

Постільна білизна зі стьобаною підковдрою Cotton Box Junior PARİS LOVE

Немає балів за цей продукт.

Нет в наличии
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розпродано
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

З задоволенням пропонуємо Вашій увазі новий комплект постільної білизни з стегнами підодіяльником Cotton Box Junior PARİS LOVE. Турецький виробник піклуватися про кожного свого клієнта. Продукція відповідає високим критеріям якості та безпеки. Розкішна мяка тканина з натурального волокна подарує максимальний комфорт і зручність під час сну. Міцний сон, є запорукою гарного самопочуття і енергійності. Купівля якісного текстилю є відмінною інвестицією в здоровя.

Комплект виконаний з ранфорса, нового виду бавовняної тканини, яка, по суті, є поліпшеним варіантом бязі. До складу входить 100% натуральна бавовна. Тканина щільна і дуже мяка. Текстиль володіє прекрасними експлуатаційними властивостями і якостями. Вироби легко переносять часті прання, зберігаючи яскравість малюнка і новий зовнішній вигляд.

Комплект виконаний в ніжних відтінках блакитного і рожевого кольору. Поверхня прикрашена милим малюнком, який припаде до душі дівчаткам різного віку. Комплект доповнений стегнами підодіяльником, який дуже зручний і практичний в експлуатації. Постіль завжди буде виглядати охайно, навіть без використання декоративного покривала. Особлива технологія нанесення малюнка з використанням натуральних барвників, робить зображення красивим і безпечним. Комплект не викликає алергії і подразнень на шкірі. Поставляється в гарній упаковці від виробника.

Турецький виробник Cotton Box широко відомий на європейському ринку і користується великою популярністю. Фірма спеціалізується на виробництві високоякісного текстилю, в тому числі і постільної білизни преміальної якості. Виробництво оснащене за останнім словом техніки, на фабриках працюю висококваліфіковані робітники. Над дизайном білизни працюють найкращі дизайнери.

Купити комплект постільної білизни Cotton Box Junior PARİS LOVE з приємного ранфорса можна в нашому спеціалізованому магазині Sweet Home. Ми працюємо заради вашого комфорту і завжди пропонуємо найкращий текстиль від провідних європейських виробників.

Розмір пропонованого комплекту «Півтора»:

Підковдра 180х230

Простирадло 160х240

Наволочки 50х70 - 1 шт.

Прості рекомендації по догляду за постільною білизною допоможуть на довгі роки зберегти його привабливість і мякість.

  • Прати комплект з ранфорса , як і з інших бавовняних тканин слід при температурі води 30-40 градусів, на 600-700 оборотах.
  • Для збереження мякості і насиченого кольору слід використовувати нейтральні миючі засоби, без вмісту відбілювача і барвників.
  • Сушити білизну слід при природних умовах в распрямления вигляді. У холодну пору року для сушіння підійде звичайнісінька розкладна сушарка.
  • При необхідності білизна можна пропрасувати зі зворотної сторони.
  • Перед першим використанням білизну можна прополоскати в чистій воді .
  • Уважно вивчіть інформацію від виробника зазначену на етикетці.

Придбати чудовий комплект з стегнами підодіяльником можна оптом і в роздріб в нашому інтернет магазині Sweet Home. Ціни приємно порадують і зроблять покупку вигідним капіталовкладенням.

Ми завжди готові запропонувати широкий вибір текстилю для затишку і тепла у Вашому домі. У нас, не виходячи з дому можна купити ковдри, подушки, покривала, комплекти білизни, рушники та інші аксесуари для кухні та ванної кімнати.

Наші менеджери допоможуть зробити вибір самим вибагливі клієнтам . Робити покупки онлайн вигідно і безпечно. Текстиль завжди стати в нагоді в кожному будинку і послужить універсальним подарунком для родичів і друзів.

Деталі товару
23971

Характеристики

категорія товару
Постільні комплекти
Тканина
ранфорс
наволочки
50 * 70
склад тканини
бавовна - 100%
Упаковка
від виробника: чемоданчик поліпропіленовий на блискавки
Країна виробник
Туреччина
кількість наволочок
1
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
komplekt-postelnogo-belya-tivolyo-home-arredo-pembe
rating 0 відгуків
4 871,00 грн
Пропонуємо Вам гарний комплект постільної білизни Tivolyo Home ARREDO PEMBE від відомого турецького виробника. Комплект має високу якість виконання, приємний рожевий колір і прикрашений цікавим малюнком. У комплект...
Сатин друкований, комплект постільної білизни BV S 0029
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Чудовий комплект постільної білизни для ультрасучасних людей, які цінують якість і мінімалізм. Такий комплект стане підтвердженням Вашого відмінного смаку в оформленні інтерєру спальні. Постільна білизна виконано з...
Комплект постільної білизни ARYA сатин Sea
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Представляємо Вам чудовий комплект постільної білизни для дітей від торгової марки Arya. Комплект прикрашений маленькими рибками і історією маленького ведмежати. Тканина має салатовий відтінок. Хочемо зазначити, що...

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти