Артикул:
23949

Постільна білизна Cotton Box FOLK ART VIZON

Купуючи цей товар, ви можете зібрати до 78 бали. Ваш кошик буде загальним 78 бали який можна перетворити на ваучер на 78,00 грн.

1 566,00 грн
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розмір - Комплектація
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Дивовижна мякість і ніжність нового комплекту постільної білизни Cotton Box FOLK ART VIZON підкорює з першого дотику. Натуральна тканина забезпечує максимальний комфорт протягом всієї ночі. Турецький виробник орієнтується на кожного клієнта, продукція відповідає високим стандартам якості. Виріб має гарний дизайн в теплих відтінках оранжевого і бежевого кольору. Білизна подарує гарний настрій і естетичне задоволення.

До складу пропонованого комплекту входить натуральний 100% бавовна Егейського походження. Тканина виконання - ранфорс, ця нова різновид бавовняного полотна. Ранфорс має високу щільність і при цьому зберігає мякість і шовковистість поверхні. Білизна прекрасно драпірується і практично не мнеться. Натуральний склад не викликає алергії і не накопичує статичну електрику. Білизна з ранфорса вже встигла завоювати любов і відданість покупців і користується великим попитом.

При виробництві використовуються натуральні барвники і особлива технологія нанесення малюнка. Фарба проникає глибоко в волокна, що гарантує довговічність і яскравість такого білизни.

Турецький виробник Cotton Box вже давно закріпився на українському ринку, продукція відповідає високим стандартам якості і безпеки і славиться в усьому світі. Виробництво оснащене новітнім обладнанням, для виготовлення текстилю використовується найкраща сировина.

Придбати постільну білизну Cotton Box FOLK ART VIZON можна, як оптом, так і в роздріб в нашому спеціалізованому інтернет магазині Sweet Home. Комплект поставляється в презентабельною фірмовій упаковці і послужить чудовим подарунком для родичів і друзів.

Зверніть увагу на те, що даний комплект пропонується в декількох розмірах:

Хочемо звернути увагу на розмір даної моделі, вона представлена в нашому каталозі в декількох розмірах, і має стандартну комплектацію:

ЄВРО

підодіяльник - 200 х 220 см - 1 шт,

простирадло - 240 х 260 см - 1шт,

наволочка - 50 х 70 х 2 шт.

полуторний

Підковдра - 160 х220 см - 1 шт ,

Простирадло - 160 х 240 см - 1 шт,

Наволочка - 50 х 70 - 1 шт.

Слід дотримуватися правил експлуатації, які вказані на етикетці, це дозволить на довгі роки зберегти новий вид постільної білизни. Ми так само підготували для Вас кілька рекомендацій по догляду за постільною білизною:

  • Для підтримки чистоти допустима машинне прання при температурі води 30-40 градусів.
  • Краще використовувати нейтральні миючі засоби без вмісту відбілювача і барвників.
  • Прати виріб слід окремо від речей з металевою фурнітурою.
  • Сушити текстиль по можливості слід при природних умовах в распрямления вигляді.
  • Текстиль практично не мнеться і рідко потребує прасування. Якщо така необхідність все ж виникне білизну можна пропрасувати зі зворотної сторони.

Розкішне постільна білизна Box FOLK ART VIZON можна купити в нашому інтернет магазині. Демократичні ціни зроблять покупку вигідним капіталовкладенням.

Інтернет-магазин Sweet Home пропонує широкий асортимент товарів для створення домашнього затишку і теплої атмосфери. Текстиль від провідних виробників Туреччини і України по оптовим і роздрібним цінами можна купити, не виходячи з дому. Оформити замовлення можна будь-яким зручним способом. Наші менеджери завжди готові відповісти на всі питання, що цікавлять клієнта питання.

Деталі товару
23949

Характеристики

категорія товару
Постільні комплекти
Тканина
ранфорс
наволочки
50 * 70
склад тканини
бавовна - 100%
Упаковка
подарункова від виробника
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
TAC Ranforce Rose
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Постільна білизна TAC Ranforce Rose з красивими візерунками на рожевому тлі - створити затишну і теплу атмосферу у Вашій спальні. Виконано з натурального 100% бавовни, воно подарує Вам мякість і ніжність під час...
Постельное белье Love You  сатин лайт TL 12221
rating 0 відгуків
2 048,00 грн
Представляємо Вам приємний постільний комплект турецького бренду Love You. Приємний сатин забезпечить Вам і Вашим близьким комфортний сон і затишний відпочинок. Натуральний турецька бавовна відмінно тримає форму,...
Комплект постельного белья Altinbasak
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Купити елегантне постільна білизна з ранфорса - забезпечити взимку і влітку зручний і приємний сон. Унікальний дизайн і мяка структура ранфорса подарує додатковий комфорт, унікальну мякість і прослужить довгий час....
Нещодавно переглянуто

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти