Артикул:
23948

Постільна білизна Cotton Box FOLK ART LACIVERT

Купуючи цей товар, ви можете зібрати до 78 бали. Ваш кошик буде загальним 78 бали який можна перетворити на ваучер на 78,00 грн.

1 568,00 грн
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розмір - Комплектація
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Сон є невідємною частиною життя кожної людини. Новий комплект постільної білизни Cotton Box FOLK ART LACIVERT ідеально підійде для облаштування спального місця. Текстиль виконаний у відтінках блакитного кольору і має оригінальний дизайн. Таке білизна стане справжньою окрасою спальні. Натуральний склад гарантує максимальний комфорт під час відпочинку. Білизна гладеньке і мяке на дотик, тканина вільно пропускає повітря і володіє високою гігроскопічністю.

До складу пропонованого комплекту входить натуральний 100% бавовна Егейського походження. Тканина виконання - ранфорс, ця нова різновид бавовняного полотна. Ранфорс має високу щільність і при цьому зберігає мякість і шовковистість поверхні. Білизна прекрасно драпірується і практично не мнеться. Натуральний склад не викликає алергії і не накопичує статичну електрику. Білизна з ранфорса вже встигла завоювати любов і відданість покупців і користується великим попитом.

При виробництві використовуються натуральні барвники і особлива технологія нанесення малюнка. Фарба проникає глибоко в волокна, що гарантує довговічність і яскравість такого білизни.

Турецький виробник Cotton Box вже давно закріпився на українському ринку, продукція відповідає високим стандартам якості і безпеки і славиться в усьому світі. Виробництво оснащене новітнім обладнанням, для виготовлення текстилю використовується найкраща сировина.

Придбати постільна Cotton Box FOLK ART LACIVERT можна, як оптом, так і в роздріб в нашому спеціалізованому інтернет магазині Sweet Home. комплект поставляється в презентабельною фірмовій упаковці і послужить чудовим подарунком для родичів і друзів.

Зверніть увагу на те, що даний комплект пропонується в декількох розмірах:

Хочемо звернути увагу на розмір даної моделі, вона представлена в нашому каталозі в декількох розмірах, і має стандартну комплектацію:

ЄВРО

Підковдра - 200 х 220 см - 1 шт.

Простирадло - 240 х 260 см - 1шт.

Наволочка - 50 х 70 х 2 шт.

полуторний

Підковдра - 160 х220 см - 1 шт .

Простирадло - 160 х 240 см - 1 шт.

Наволочка - 50 х 70 - 1 шт.

Рекомендації по догляду за постільною білизною з ранфорса мало чим відрізняються від інших бавовняних тканин. Так само слід дотримуватися правил експлуатації, які вказані на етикетці.

  • для підтримки чистоти допустима машинне прання при температурі води 30-40 градусів.
  • Краще використовувати нейтральні миючі засоби без вмісту відбілювача і барвників.
  • Попередньо білизна варто вивернути на виворітну сторону.
  • Сушити текстиль по можливості слід при природних умовах в распрямления вигляді.
  • Білизна можна гладити, вибравши середній температурний режим для праски.

Купити шикарний комплект Cotton Box FOLK ART LACIVERT можна за найкращими цінами в Київ е, Харкові, Дніпрі, Миколаєві, Одесі в нашому спеціалізованому магазині.

Інтернет-магазин Sweet Home пропонує найширший асортимент домашнього текстилю від провідних виробників. Серед іншого ковдри, пледи, подушки, рушники, скатертини, домашній одяг і багато іншого.

Ми намагаємося для вашого максимального комфорту і зручності. Оформити замовлення можна в будь-який час онлайн, або звязавшись з нами по телефону. Привітні менеджери завжди допоможуть визначитися з моделлю і підберуть найбільш оптимальний спосіб доставки і оплати.

Деталі товару
23948

Характеристики

категорія товару
Постільні комплекти
Тканина
ранфорс
наволочки
50 * 70
склад тканини
бавовна - 100%
Упаковка
подарункова від виробника
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
Комплект постельного белья HOBBY ранфорс Mirage
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Купити комплект постільної білизни HOBBY ранфорс Destina - перетворити Вашу спальню, створити теплу і затишну атмосферу. Виконано в червоному кольору з натуральної бавовняної тканини, мякою, ніжною і міцною. Витримує...

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти