Артикул:
23913

Постільна білизна Cotton Box junior GUITAR

Купуючи цей товар, ви можете зібрати до 73 бали. Ваш кошик буде загальним 73 бали який можна перетворити на ваучер на 73,00 грн.

1 474,00 грн
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розмір - Комплектація
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

З задоволенням пропонуємо Вам нову постільну білизну Cotton Box junior GUITAR . Мякий текстиль на основі натурального волокна подарує масу приємних відчуттів і забезпечить міцний сон. Оформлене у молодіжному стилі білизна стане відмінним доповненням інтерєру для підлітка. Текстиль можна використовувати без декоративного покривала, ліжко буде виглядати охайно і доглянуто.

Комплект пошитий з ранфорса на основі 100% бавовни вищого гатунку. Ранфорс не викликає алергії і подразнень навіть на самій ніжній шкірі. Тканина є новинкою, яка вже встигла завоювати любов і відданість покупців. Тканина є поліпшеним варіантом бязі. Текстиль вільно пропускає повітря і здатна підтримувати оптимальний температурний режим. Таке білизна підійде, як для спекотного літа, так і для холодної зими.

Постільна білизна з ранфорса прекрасно драпірується і стійко до зімяту. Навіть після тижня використання ліжко буде виглядати свіжо і охайно. Малюнок нанесений при використанні новітніх розробок в текстильній промисловості, друкованим способом. Така технологія і використання натуральних барвників гарантують безпеку і довговічність малюнка. Поставляється в подарунковій упаковці від виробника.

Відомий виробник Cotton Box давно відомий на європейському ринку і користується великим попитом. Вся продукція має відповідну сертифікацію і відповідає високим стандартам якості. Виробництво оснащене за останнім словом техніки. За верстатами працюють кваліфіковані робітники.

Купити підлітковий комплект Cotton Box junior GUITAR можна в нашому спеціалізованому інтернет-магазині Sweet Home. Ми пропонуємо широкий вибір домашнього текстилю на будь-який смак і кишеню.

Розмір пропонованого комплекту «Півтора», зверніть увагу на комплектацію і габарити вироби:

Підковдра 180х230

Простирадло 160х240

Наволочки 50х70 - 1 шт.

Прості рекомендації по догляду допоможуть на довгі роки зберегти привабливий зовнішній вигляд і фізичні властивості білизни.

  • Перед першим використанням білизну можна прополоскати в чистій воді.
  • Для підтримки чистоти підійде прати у пральній машині на 600-700 оборотах, при температурі води 30-40 градусів.
  • Бажано використовувати неагресивні миючі засоби.
  • Сушити білизну слід в распрямления вигляді при природних умовах.
  • У разі необхідності білизну можна пропрасувати зі зворотної сторони. Вибравши середній температурний режим для праски.

У нашому інтернет-магазині Sweet Home можна купити все необхідне для створення ідеального побуту.

купити пропонований комплект натурального білизни можна, як оптом, так і в роздріб. Оформити замовлення можна онлайн або звязавшись з нами по телефону. Привітні менеджери завжди допоможуть і дадуть відповідь на всі питання, підказавши найбільш оптимальний для Вас спосіб оплати і доставки.

Деталі товару
23913

Характеристики

категорія товару
Постільні комплекти
Тканина
ранфорс
наволочки
50 * 70
склад тканини
бавовна - 100%
Упаковка
подарункова від виробника
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
КПБ Love You сатин
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Чудовий комплект постільної білизни Love You Веселощі з 3D малюнком приємних червоних квітів на зеленому тлі відмінно виглядає на ліжку. Чудова якість виробів робить їх стійкими до зносу і прання. Такий комплект...
Постельное белье Cotton Box FLORAL 3 D FİLİCHİTA MÜRDÜM
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Красиве постільна білизна Cotton Box FLORAL 3 D FİLİCHİTA MÜRDÜM з ефектом 3 д прикрасить Вашу ліжко обємним малюнком і порадує приємною мякістю тканини ранфорс. Постільна зроблено якісно і з любовю до своєї справи,...
Постельное белье Cotton Box BEBEK
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Пропонуємо Вам гарне дитяче постільна білизна Cotton Box BEBEK YUMİ KAHVE в ліжечко від відомого турецького виробника, для комфортного і здорового сну Вашої малятка. Колірна гамма і малюнки ідеально підходять для...
komplekt-postelnogo-belya-tivolyo-home-camilla
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Весна пора оновлення, і ми пропонуємо Вам оновити гардероб Вашої спальні чудовим комплектом постільної білизни Tivolyo Home Camilla турецького виробництва. Зроблене з якісного сатину-люкс, це постільна подарує Вам...
Love You  Страйп  Т.ФИОЛЕТ 28
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Купити яскравий комплект постільної білизни Love You Страйп фіолетового кольору - принести радість і комфортний сон на довгі роки. Зроблений з міцного і мякого сатину, прикрашений витонченими жакардовими смугами,...
Love You КПБ евро Изысканость
Встигни купити за знижкою
rating 0 відгуків
2 474,35 грн 2 911,00 грн
Глибокий бірюзовий тон в комплекті постільної білизни бренду Love You "Вишуканість" приємний для очей і на дотик. Турецький виробник забезпечив найвищу якість виробів для Вашого задоволення. Такий комплект - вдалий...
Нещодавно переглянуто

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти