Артикул:
23912

Постільна білизна Cotton Box junior FEELING

Купуючи цей товар, ви можете зібрати до 73 бали. Ваш кошик буде загальним 73 бали який можна перетворити на ваучер на 73,00 грн.

1 474,00 грн
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розмір - Комплектація
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Постільна білизна Cotton Box junior FELLING від лідируючого турецького виробника стане найулюбленішим і часто використовуваним. Натуральний текстиль забезпечує комфорт і затишок. Постільна ідеально гладеньке і ніжне на дотик. Гарний дизайн в відтінках рожевого кольору, прекрасно доповнить інтерєр спальні. Міцний сон - це запорука здоровя і прекрасного самопочуття, покупка стане вигідним капіталовкладенням адже здоровя - це найцінніше.

Комплект пошитий з ранфорса на основі 100% бавовни вищого гатунку. Ранфорс не викликає алергії і подразнень навіть на самій ніжній шкірі. Тканина є новинкою, яка вже встигла завоювати любов і відданість покупців. Тканина є поліпшеним варіантом бязі. Текстиль вільно пропускає повітря і здатна підтримувати оптимальний температурний режим. Таке білизна підійде, як для спекотного літа, так і для холодної зими.

Постільна білизна з ранфорса прекрасно драпірується і стійко до зімяту. Навіть після тижня використання ліжко буде виглядати свіжо і охайно. Малюнок нанесений при використанні новітніх розробок в текстильній промисловості, друкованим способом. Така технологія і використання натуральних барвників гарантують безпеку і довговічність малюнка. Поставляється в подарунковій упаковці від виробника.

Відомий виробник Cotton Box давно відомий на європейському ринку і користується великим попитом. Вся продукція має відповідну сертифікацію і відповідає високим стандартам якості. Виробництво оснащене за останнім словом техніки. За верстатами працюють кваліфіковані робітники.

Купити розкішний комплект Cotton Box junior FELLING можна в нашому спеціалізованому інтернет-магазині Sweet Home. Ми пропонуємо широкий вибір домашнього текстилю на будь-який смак і кишеню.

Розмір пропонованого комплекту «Півтора», зверніть увагу на комплектацію і габарити вироби:

Підковдра 180х230

Простирадло 160х240

Наволочки 50х70 - 1 шт.

Текстиль простий в побуті і легко переносить часті прання. Прості рекомендації по догляду допоможуть на довгі роки зберегти привабливий зовнішній вигляд і фізичні властивості білизни.

  • Нова білизна можна прополоскати в чистій воді.
  • Для підтримки чистоти підійде прати у пральній машині на 600-700 оборотах, при температурі води 30-40 градусів.
  • Краще використовувати неагресивні миючі засоби.
  • Сушити білизну слід в распрямления вигляді при природних умовах.
  • У разі необхідності білизну можна пропрасувати зі зворотної сторони. Вибравши середній температурний режим для праски.

Купити комплект Cotton Box junior FELLING можна в нашому інтернет-магазині Sweet Home. розкішний комплект стане прекрасним вибором для власного користування і послужить універсальним подарунком з будь-якого приводу.

У нас можна купити оптом і в роздріб кращий текстиль від провідних європейських виробників. Оформити замовлення онлайн можна в будь-який час, це зручно і не займе багато часу. Наші менеджери завжди проконсультують і допоможуть з вибором моделі.

Деталі товару
23912

Характеристики

категорія товару
Постільні комплекти
Тканина
ранфорс
наволочки
50 * 70
склад тканини
бавовна - 100%
Упаковка
подарункова від виробника
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
Комплект постільної білизни Love You євро Жар птиця
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Цей яскравий, красивий комплект постільної білизни 3D стане відмінним придбанням для Вашої спальні. Сон і відпочинок на такому постільній білизні подарують тільки кращі відчуття, адже він зроблений з мякого сатину...
Комплект постельного белья Love You сатин Мирабель
rating 0 відгуків
3 026,00 грн
Купити популярний комплект постільної білизни з оригінальним малюнком від відомого турецького виробника Love You - внести яскраву деталь в інтерєр Вашої спальні. Виконано з щільного сатину високої якості, мяке,...
Комплект постільної білизни Микрофибра 3D, Тайпей
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
В нашому асортименті нову постільну білизну з мікрофібри (мікроволокно) від турецького виробника. Чудовий обємний 3D-малюнок бамбука і квітів орхідеї створить у Вашій спальні відчуття райських островів. Мікрофібра -...
Постельное белье Cotton Box MARİTİME VOYAGE LİLA
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Постільна білизна Cotton Box MARİTİME VOYAGE LİLA підкуповує своєю простотою і елегантністю. Турецький виробник пропонує вам насолодитися приємною мякістю бавовняної тканини ранфорс, і порадувати себе незабутнім...
Мікрофібра 3D, Комплект постільної білизни Новруз BV M 0010
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Красиві троянди прикрашають чудовий комплект постільної білизни від турецького виробника. Реалістичне зображення квітів і крапельок роси прикрасять інтерєр будь-якої спальні і наповнять її свіжістю і ароматом весни....
Нещодавно переглянуто

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти