Артикул:
23909

Постільна білизна Cotton Box junior PARIS LOVE

Купуючи цей товар, ви можете зібрати до 73 бали. Ваш кошик буде загальним 73 бали який можна перетворити на ваучер на 73,00 грн.

1 474,00 грн
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розмір - Комплектація
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Звертаємо Вашу увагу на постільну білизну Cotton Box junior PARIS LOVE . Текстиль від турецького виробника виготовлений на основі натуральних бавовняних волокон. Мяка тканина має ідеальну структуру і забезпечить максимальний комфорт під час сну. Дихаюча поверхню дозволить шкірі насичуватися киснем і це запобігає дискомфорт в жарку погоду. Сон на мяких присутніх буде міцним і здоровим, що в свою чергу забезпечить бадьорість і гарний настрій на цілий день.

Текстиль пошитий з нового виду бавовняної тканини - ранфорс. До складу виробу входить 100% натуральна бавовна Егейського походження. Ранфорс має прекрасні експлуатаційні характеристики і оптимально підходить для виготовлення постільної білизни. Ранфорс не викликає алергії і подразнень навіть на самій ніжній шкірі. Текстиль вільно пропускає повітря і здатна підтримувати оптимальний температурний режим. Таке білизна підійде, як для спекотного літа, так і для холодної зими.

Постільна білизна з ранфорса прекрасно драпірується і стійко до зімяту. Навіть після тижня використання ліжко буде виглядати свіжо і охайно. Малюнок нанесений при використанні новітніх розробок в текстильній промисловості, друкованим способом. Така технологія і використання натуральних барвників гарантують безпеку і довговічність малюнка. Пропонована модель виконана в ніжних відтінках рожевого кольору і прикрашена милим малюнком. Текстиль припаде до душі юним леді. Поставляється в подарунковій упаковці від виробника.

Відомий виробник Cotton Box давно відомий на європейському ринку і користується великим попитом. Вся продукція має відповідну сертифікацію і відповідає високим стандартам якості. Виробництво оснащене за останнім словом техніки. За верстатами працюють кваліфіковані робітники.

Купити комплект Cotton Box junior PARIS LOVE можна в нашому спеціалізованому інтернет-магазині Sweet Home. Ми пропонуємо широкий вибір домашнього текстилю на будь-який смак і кишеню.

Розмір пропонованого комплекту «Півтора», зверніть увагу на комплектацію і габарити вироби:

Підковдра 180х230

Простирадло 160х240

Наволочки 50х70 - 1 шт.

Постільна білизна з ранфорса навіть після 250 прань виріб зберігає свою привабливість і фізичні властивості. Для догляду за білизною, підійде звичайне прання на 600-700 оборотах. Температура води повинна становити 30-40 градусів. Слід використовувати перевірені миючі засоби без відбілювача і барвників. Новий комплект можна просто прополоскати в чистій прохолодній воді. Перед пранням білизну варто вивернути на виворітну сторону і прати окремо від речей з металевою фурнітурою. Сушити виріб слід при природних умовах на відкритому повітрі або скориставшись домашньої сушаркою. У разі необхідності текстиль можна пропрасувати зі зворотної сторони вибравши середній температурний режим для праски. Уважно вивчіть інформацію на етикетці виробу.

У нашому інтернет-магазині Sweet Home купити чудовий комплект Cotton Box junior PARIS LOVE можна за найвигіднішою ціною, як оптом, так і в роздріб. Наші менеджери з радістю дадуть відповідь на всі питання і допоможуть визначитися з моделлю.

У нас ви знайдете широкий асортимент продукції від відомих турецьких і українських виробників. Якісний текстиль допоможе доповнити інтерєр і створити теплу домашню атмосферу.

Деталі товару
23909

Характеристики

категорія товару
Постільні комплекти
Тканина
ранфорс
наволочки
50 * 70
склад тканини
бавовна - 100%
Упаковка
подарункова від виробника
Країна виробник
Туреччина
кількість наволочок
1
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
Комплект постільної білизни сатин друкований, BV S 0040
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Оригінальна і свіже дизайнерське рішення в новому постільній білизні. Малюнок виглядає цікавим і притягує до себе увагу, зроблений у вигляді грубого полотна в приємному світло-синьому тоні, він неодмінно прикрасить...

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти