Артикул:
23906

Постільна білизна Cotton Box junior CRUISE

Купуючи цей товар, ви можете зібрати до 73 бали. Ваш кошик буде загальним 73 бали який можна перетворити на ваучер на 73,00 грн.

1 474,00 грн
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розмір - Комплектація
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Пропонуємо Вашій увазі новинку від турецького виробника - постільна білизна Cotton Box junior CRUISE . Виконане їх натуральної бавовняної тканини білизна допоможе облаштувати максимально комфортне спальне місце. Мяка шовковиста поверхня дуже приємна на дотик, допоможе швидко розслабитися і заснути. Модний дизайн припаде до душі молодим людям і наповнить кімнату свіжістю і теплом.

Комплект пошитий з ранфорса на основі 100% бавовни вищого гатунку. Ранфорс не викликає алергії і подразнень навіть на самій ніжній шкірі. Тканина є новинкою, яка вже встигла завоювати любов і відданість покупців. Тканина є поліпшеним варіантом бязі. Текстиль вільно пропускає повітря і здатна підтримувати оптимальний температурний режим. Таке білизна підійде, як для спекотного літа, так і для холодної зими.

Постільна білизна з ранфорса прекрасно драпірується і стійко до зімяту. Навіть після тижня використання ліжко буде виглядати свіжо і охайно. Малюнок нанесений при використанні новітніх розробок в текстильній промисловості, друкованим способом. Така технологія і використання натуральних барвників гарантують безпеку і довговічність малюнка. Поставляється в подарунковій упаковці від виробника.

Відомий виробник Cotton Box давно відомий на європейському ринку і користується великим попитом. Вся продукція має відповідну сертифікацію і відповідає високим стандартам якості. Виробництво оснащене за останнім словом техніки. За верстатами працюють кваліфіковані робітники.

Купити комплект Cotton Box junior CRUISE можна в нашому спеціалізованому інтернет-магазині Sweet Home. Ми пропонуємо широкий вибір домашнього текстилю на будь-який смак і кишеню.

Розмір пропонованого комплекту «Півтора», зверніть увагу на комплектацію і габарити вироби:

Підковдра 180х230

Простирадло 160х240

Наволочки 50х70 - 1 шт.

Ранфорс характеризується високою міцністю і зносостійкістю. Текстиль не вимагає спеціального догляду і легко переносить часті прання, зберігаючи свій новий зовнішній вигляд. Для підтримки чистоти рекомендована прання на 600 - 700 обороту з використанням неагресивних миючих засобів. Температура води повинна становити 30-40 градусів. Білизна швидко сохне при природних умовах. При необхідності можна скористатися звичайнісінькою розкладний сушінням. Гладити білизну можна при середній температурі праски.

Придбати прекрасний комплект Cotton Box junior CRUISE можна в нашому інтернет-магазині Sweet Home. Текстиль прослужить довгі роки найактивнішою експлуатації і стане вигідним капіталовкладенням в сімейний бюджет.

У асортименті нашого інтернет магазину широкий вибір ковдр, подушок, наматрацників, домашнього одягу, рушників і багато іншого текстилю для облаштування будинку. Продукція від кращих європейських виробників допоможе створити теплу домашню атмосферу і затишок.

Деталі товару
23906

Характеристики

категорія товару
Постільні комплекти
Тканина
ранфорс
наволочки
50 * 70
склад тканини
бавовна - 100%
Упаковка
подарункова від виробника
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
Постільна білизна Tac Digital Orient Kahve
Встигни купити за знижкою
rating 0 відгуків
3 831,50 грн 3 950,00 грн
Постільна білизна Tac Digital Saten Orient Kahve виглядає шикарно в спальні з темними стінами, такий комплект по достоїнству оцінять люди, які люблять поєднання чорного і білого. Гарний орнамент квітів виглядає...
Мікрофібра 3D, Комплект постільної білизни Фірюзè
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Даний комплект постільної білизни цікавий своїм яскравим і реалістичним зображенням червоної троянди. Турецький виробник постарався підкреслити всі достоїнства даного комплекту в оригінальному оформленні. Якість...
КПБ Love You сатин
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Купити прекрасне 3D постільна білизна Love You сатин Прайд - отримати гідне прикраса для Вашої спальні. Відомий турецький виробник зробив дивовижний комплект постільної білизни з кращого сатину і прикрасив його...
Нещодавно переглянуто

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти