Артикул:
23905

Постільна білизна Cotton Box junior ESCAPE

Купуючи цей товар, ви можете зібрати до 73 бали. Ваш кошик буде загальним 73 бали який можна перетворити на ваучер на 73,00 грн.

1 474,00 грн
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розмір - Комплектація
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Якість сну складно переоцінити, він необхідний кожній людині. І важливо, що б відпочинок був комфортним і повноцінним. При виборі постільної білизни, перш за все, слід звернути увагу на якість і склад тканини. Постільна білизна Cotton Box junior ESCAPE від лідируючого турецького виробника подарує шкірі максимум корисних властивостей натуральної бавовни. Текстиль мякий на дотик і рівно стелитися на ліжко. Сон на прекрасному білизна буде міцним, а сновидіння солодкими.

Текстиль пошитий з нового виду бавовняної тканини - ранфорс. До складу виробу входить 100% натуральна бавовна Егейського походження. Ранфорс має прекрасні експлуатаційні характеристики і оптимально підходить для виготовлення постільної білизни. Ранфорс не викликає алергії і подразнень навіть на самій ніжній шкірі. Текстиль вільно пропускає повітря і здатна підтримувати оптимальний температурний режим. Таке білизна підійде, як для спекотного літа, так і для холодної зими.

Пропонована модель оформлена в відтінках рожевого кольору і прикрашена малюнком в тематиці подорожей. Постільна білизна з ранфорса прекрасно драпірується і стійко до зімяту. Навіть після тижня використання ліжко буде виглядати свіжо і охайно. Малюнок нанесений при використанні новітніх розробок в текстильній промисловості, друкованим способом. Така технологія і використання натуральних барвників гарантують безпеку і довговічність малюнка. Поставляється в подарунковій упаковці від виробника.

Відомий виробник Cotton Box давно відомий на європейському ринку і користується великим попитом. Вся продукція має відповідну сертифікацію і відповідає високим стандартам якості. Виробництво оснащене за останнім словом техніки. За верстатами працюють кваліфіковані робітники.

Купити комплект Cotton Box junior ESCAPE можна в нашому спеціалізованому інтернет-магазині Sweet Home. Ми пропонуємо широкий вибір домашнього текстилю на будь-який смак і кишеню.

Розмір пропонованого комплекту «Півтора», зверніть увагу на комплектацію і габарити вироби:

Підковдра 180х230

Простирадло 160х240

Наволочки 50х70 - 1 шт.

Постільна білизна з ранфорса навіть після 250 прань виріб зберігає свою привабливість і фізичні властивості. Для догляду за білизною слід дотримуватися наступних рекомендацій:

  • Машинне прання на 600-700 оборотах.
  • Температура води повинна становити 30-40 градусів.
  • Слід використовувати перевірені миючі засоби без відбілювача і барвників.
  • Новий комплект можна просто прополоскати в чистій прохолодній воді.
  • Перед пранням білизну варто вивернути на виворітну сторону і прати окремо від речей з металевою фурнітурою.
  • Сушити виріб слід при природних умовах на відкритому повітрі або скориставшись домашньої сушаркою.
  • У якщо буде потреба текстиль можна пропрасувати зі зворотної сторони вибравши середній температурний режим для праски.
  • Уважно вивчіть інформацію на етикетці виробу.

У нашому інтернет-магазині Sweet Home купити якісний комплект Cotton Box junior ESCAPE можна за доступною ціною не виходячи з дому. Наші менеджери запропонують найбільш оптимальний спосіб доставки і оплати. Так само замовлення можна оформити онлайн в будь-який зручний для Вас час.

У нашому магазині можна знайти все необхідне для облаштування власного будинку, а так само підібрати кращий подарунок для родичів і друзів.

Деталі товару
23905

Характеристики

категорія товару
Постільні комплекти
Тканина
ранфорс
наволочки
50 * 70
склад тканини
бавовна - 100%
Упаковка
подарункова від виробника
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
Постельное белье Cotton Box JUNIOR URBAN LACİVERT
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Оригінально прикрашене постільна білизна Cotton Box JUNIOR URBAN LACİVERT стане приємним придбанням для вашої дитини. Мяка тканина ранфорс з натуральної бавовни, ідеально підходить для комфортного сну і відмінного...
Комплект постільної білизни ARYA Бамбук 200х220 - 70x70 Mirrow
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Хочете купити постільна білизна і відчувати себе трохи ближче до природи? Тоді комплект постільної білизни ARYA Mirrow від відомого турецького виробника створений для Вас. Він виготовлений з натурального бамбукового і...
Комплект постільної білизни Сабейя BV B 0089
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Купити чудове постільна білизна Сабейя з вишуканими візерунками - подарувати приємний сон і відпочинок. Комплект відмінно виконаний турецькими майстрами, які використовували сатин високої якості. Тканина мяка,...
Комплект постільної білизни Bella Dona шовк "Ностальжі"
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Дивовижне постільна білизна створить у Вашому будинку неповторну романтичну атмосферу. Прикрашене ніжними квітками яблуні, це постільна білизна створить вишуканий дизайн в інтерєрі спальні. Дане постільна білизна...
Нещодавно переглянуто

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти