Артикул:
23904

Постільна білизна Cotton Box junior TRACK

Купуючи цей товар, ви можете зібрати до 73 бали. Ваш кошик буде загальним 73 бали який можна перетворити на ваучер на 73,00 грн.

1 474,00 грн
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розмір - Комплектація
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

З задоволенням пропонуємо Вашій увазі новинку від провідного турецького виробника. Постільна білизна Cotton Box junior TRACK для дітей і підлітків. Текстиль виконаний з натуральних матеріалів, що гарантує його безпеку для щоденного використання. На дотик білизна мяке і ніжне, спати на ньому буде одне задоволення. Гарне постільна білизна, це запорука міцного і повноцінного сну, а значить і здоровя.

Комплект пошитий з ранфорса на основі 100% бавовни вищого гатунку. Ранфорс не викликає алергії і подразнень навіть на самій ніжній шкірі. Тканина є новинкою, яка вже встигла завоювати любов і відданість покупців. Тканина є поліпшеним варіантом бязі. Текстиль вільно пропускає повітря і здатна підтримувати оптимальний температурний режим. Таке білизна підійде, як для спекотного літа, так і для холодної зими.

Постільна білизна з ранфорса прекрасно драпірується і стійко до зімяту. Навіть після тижня використання ліжко буде виглядати свіжо і охайно. Малюнок нанесений при використанні новітніх розробок в текстильній промисловості, друкованим способом. Така технологія і використання натуральних барвників гарантують безпеку і довговічність малюнка. Поставляється в подарунковій упаковці від виробника.

Відомий виробник Cotton Box давно відомий на європейському ринку і користується великим попитом. Вся продукція має відповідну сертифікацію і відповідає високим стандартам якості. Виробництво оснащене за останнім словом техніки. За верстатами працюють кваліфіковані робітники.

Купити комплект постільної білизни Cotton Box junior TRACK можна в нашому спеціалізованому інтернет-магазині Sweet Home. Ми пропонуємо широкий вибір домашнього текстилю на будь-який смак і кишеню.

Розмір пропонованого комплекту «Півтора», зверніть увагу на комплектацію і габарити вироби:

Підковдра 180х230

Простирадло 160х240

Наволочки 50х70 - 1 шт.

Пропонований текстиль збереже свою привабливість і мякість навіть після багаторазового прання.

  • Новий комплект можна просто прополоскати в чистій прохолодній воді.
  • Для підтримки чистоти рекомендована прати у пральній машині на 600-700 оборотах.
  • Температура води повинна становити 30-40 градусів.
  • Слід використовувати перевірені миючі засоби без відбілювача і барвників.
  • Перед пранням білизну варто вивернути на виворітну сторону і прати окремо від речей з металевою фурнітурою.
  • Сушити виріб слід при природних умовах на відкритому повітрі або скориставшись домашньої сушаркою.
  • У разі необхідності текстиль можна пропрасувати зі зворотної сторони вибравши середній температурний режим для праски.

Пропонований комплект з високоякісного ранфорса можна купити, як оптом, так і в роздріб. Це прекрасний вибір для оформлення власного будинку і в якості подарунка для близьких людей. У нашому інтернет-магазині Sweet Home представлений кращий текстиль від провідних турецьких та українських виробників. У нас Ви знайдете все необхідне для створення теплої домашньої атмосфери.

Деталі товару
23904

Характеристики

категорія товару
Постільні комплекти
Тканина
ранфорс
наволочки
50 * 70
склад тканини
бавовна - 100%
Упаковка
подарункова від виробника
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
Постельное белье Cotton Box FLORAL 3 D SAKURA PEMBE
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Постільна білизна Cotton Box FLORAL 3 D SAKURA PEMBE порадує Вас великим обємним малюнком квітів і незабутньою мякістю тканини ранфорс, зробленої з кращого турецького бавовни. Це постільна стане прекрасним доповненням...
Постельное белье Love You сатин лайт PAT 12
rating 0 відгуків
1 744,00 грн
Ви оціните по достоїнству чудовий комплект постільної білизни відомого турецького бренду Love You. Постільна білизна з цікавим візерунками прекрасно впишеться в Вашу спальню. Якісний турецька бавовна прекрасно...
Комплект постільної білизни Tivolyo Home Mimosa Lila
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Ще один цікавий комплект постільної білизни Tivolyo Home Mimosa Lila від турецького виробника. Зроблено комплект з мякою і міцною тканини ранфорс, що забезпечує максимально приємні відчуття від сну і відпочинку....
Нещодавно переглянуто

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти