Артикул:
23463

Постільна білизна Zebra Casa Floransa

Купуючи цей товар, ви можете зібрати до 216 бали. Ваш кошик буде загальним 216 бали який можна перетворити на ваучер на 216,00 грн.

4 334,00 грн
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розмір - Комплектація
Вибір за номером
  • 2
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Оновлення гардероб вашої спальні з новим комплектом постільної білизни Zebra Casa Floransa, від відомого турецького виробника. Комплект стане приємним придбанням для тих, хто втомився від яскравих фарб і зайвого шуму, хто шукає спокій в рідній хаті, і бажає створити атмосферу вишуканості.

Приємний колір в моделі Floransa надає заспокійливо вплив, дарує спокій, що відібється на приємних відчуттях і гарному настрої після сну. Комплект зроблений з тканини сатин делюкс, на основі 100% бавовни, що робить таку тканину мякою, міцною, і в той же час, гладкою. Лицьова сторона тканини має легкий блиск і шовковистість, а задня навпаки матова, що надаёт простирадла ковзати по поверхні ліжка.

Продукція турецької фабрики Zebra Casa завжди славилася своєю високою якістю і довговічністю. Постільна білизна даної фабрики з будь-якої серії deluxsaten, satenlight або просто saten, завжди буде радувати свого власника сучасним дизайном, високими стандартами якості та мякістю бавовняної тканини. Виробник завжди використовує найкращі матеріали та тканини, щоб кожен покупець продукції відчував радість і задоволення від покупки.

Постільна білизна Zebra Casa Floransa Ви можете в нашому спеціалізованому інтернет-магазині Sweet Home. Наш магазин спеціалізується на продажі якісного текстилю для дому, і ми завжди готові запропонувати Вам краще постільна білизна для вашого затишку і комфорту. Для наших покупців ми пропонуємо широкий вибір якісного турецького текстилю від найвідоміших турецьких брендів і виробників.

Комплект представлений в розмірі «Євро», має наступну комплектацію:

  • підодіяльник - 200 х 220 см,
  • простирадло - 240 х 260 см,
  • наволочка з куреевом - 50 х 70 см - 2 шт.,
  • наволочка- 50 х 70 см - 2 шт.

Як і будь-який комплект білизни від турецького виробника, дана модель упакована у фірмову картонну упаковку з гарним дизайном.

Постільна білизна з сатину легко переносить часту прання, не втрачає колір і служить довгий час. Догляд за постільною білизною з бавовняної тканини, гранично простий і зручний.

  1. Прати постільна білизна з сатину або ранфорса, краще при температурі води не більше 30 градусів.
  2. Використовуйте перевірені якісні порошки, для збереження мякості тканини і насиченості квітів.
  3. Прати це постільна білизна бажано в режимі делікатного прання, з щадним віджиманням на рівні 600 - 700 оборотів. Це дозволить і досить віджати тканину і не призведе до пошкодження волокон.
  4. Сушити такий комплект бажано на свіжому повітрі в розправленому вигляді, але також можна і на батареї якщо вона не сильно гаряча. Стандартна розкладна сушка в кімнаті також підійде.
  5. Гладить постільна з сатину бажано не сильно гарячою праскою. Також ви можете і не гладити його зовсім, так як сатин досить стійкий до деформації.

Постільна білизна Zebra Casa Floransa можна оптом і в роздріб. Наш інтернет-магазин завжди стежить за новинками сезону і готовий запропонувати краще постільна білизна високої якості для вашого будинку.

Також в нашому каталозі Ви завжди зможете вибрати і придбати подушки і ковдри, рушники та інші махрові вироби, покривала і пледи від найвідоміших турецьких виробників.

Інтернет-магазин SweetHome пропонує широкий вибір постільної білизни та інших видів текстильних виробів для дому, які допоможуть Вам доповнити і прикрасити ваш будинок, створити атмосферу достатку, затишку і краси.

Доставка здійснюється усіма транспортними компаніями, крім Укрпошти.

Деталі товару
23463

Характеристики

категорія товару
Постільні комплекти
Тканина
сатин deluxe
наволочки
50 * 70
склад тканини
бавовна - 100%
Спосіб забарвлення
однотонний
Упаковка
подарункова від виробника
Оздоблення
мереживо
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
Комплект постільної білизни Арктика BV B 0081
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Оригінальний комплект постільної білизни Арктика зробить інтерєр Вашої спальні сильним і яскравим. Комплект відмінно виконаний з використанням сатиновою тканини високої якості. Сатин мякий, міцний, приємний на...
Комплект постільної білизни сатин з мереживом, TF B 0015 N
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Елегантний і зручний комплект постільної Беля з сатину з мереживом подарує найкращі відчуття під час сну і відпочинку. Купивши таке постільна білизна, Ви створите комфорт в спальні на довгий час. Тканина мяка, приємна...
Нещодавно переглянуто

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти