Артикул:
23409

Постільна білизна TAC DELUX SATEN Dorian vizon

Немає балів за цей товар, оскільки знижка вже є.

Встигни купити за знижкою
4 567,73 грн 4 709,00 грн -3%
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розмір - Комплектація
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

З радістю пропонуємо Вам чудове постільна білизна TAC DELUX SATEN Dorian vizon від відомого турецького виробника. Модель представлена в красивій забарвленням і виконана з сатину, на основі стовідсоткового бавовни, що забезпечить вам приємну мякість і комфорт під час сну і відпочинку.

Цей чудовий спальний комплект виконаний з мякої тканини сатин, на основі стовідсоткового бавовни, і ви по достоїнству зможете оцінити даний турецьке якість, адже сон і відпочинок на такій білизні принесуть вам найприємніші відчуття від мякості бавовняної тканини. Сатин стійкий до зминання і пошкоджень, легко переносить часті прання, тому вироби текстиль з сатину дуже популярні серед покупців нашого магазину.

Малюнок на тканині з різних квітів радує своєю простотою і оригінальністю, безсумнівно, таке постільна стане чудовою прикрасою вашої спальні і подарує гарний настрій. Хочемо зазначити, що при виробництві постільної білизни TAC використовуються тільки натуральні барвники, і особлива технологія нанесення дозволяє їм глибоко вбиратися в волокна тканини, що забезпечує насиченість малюнка і яскравість на довгі роки.

Турецька фабрика TAC відома своїм якісним домашнім текстилем, пледами, подушками, ковдрами та постільною білизною далеко за межами Туреччини. На виробництві використовуються кращі матеріали, а також сучасні технології.

Постільна білизна TAC DELUX SATEN Dorian vizon з мякого сатину, Ви можете в нашому спеціалізованому інтернет-магазині Sweet Home. Наш магазин спеціалізується на продажі якісного текстилю для дому, і ми завжди готові запропонувати Вам краще постільна білизна для вашого затишку і комфорту. Для наших покупців ми пропонуємо широкий вибір якісного турецького текстилю від найвідоміших турецьких брендів і виробників.

Хочемо звернути увагу на розмір даної моделі, вона представлена в нашому каталозі в декількох розмірах, і має стандартну комплектацію:

ЄВРО

  • підодіяльник - 200 х 220 см,
  • простирадло - 240 х 260 см,
  • наволочка - 50 х 70 х 4 шт.

СІМЕЙНИЙ

  • підодіяльник - 160 х 220 х 2 шт.
  • простирадло - 240 х 260 см,
  • наволочка - 50 х 70 х 4 шт.

Розмір постільної білизни «Євро» підійде для будь-якої великому ліжку з матрацом практично будь-якої висоти.

Також ми підготували кілька рекомендацій для прання і прасування постільної білизни з сатину. Також дотримуйтеся рекомендацій виробника зазначених на етикетці:

  • Прати постільна білизна з сатину і інших бавовняних тканин, краще при температурі води не більше 30 градусів.
  • Використовуйте перевірені якісні порошки, для збереження мякості тканини і насиченості квітів.
  • Прати постільну білизну бажано в режимі делікатного прання, з щадним віджиманням на рівні 600 - 700 оборотів. Це дозволить і досить віджати тканину і не призведе до пошкодження волокон.
  • Сушити такий комплект бажано на свіжому повітрі в розправленому вигляді. У зимовий час можна і на батареї, але тільки за умови, що вона не сильно гаряча. Стандартна розкладна сушка в кімнаті також підійде.
  • Гладить постільна білизна з сатину бажано не сильно гарячою праскою. Також така білизна можна і не гладити зовсім, так як сатин досить щільна тканина, тому стійка до деформації.

Купити комплект постільної білизни TAC DELUX SATEN Dorian vizon можна оптом і в роздріб за найкращою ціною в Харкові, Києві, Дніпрі, Миколаєві, Одесі - тільки в нашому спеціалізованому магазині.

Інтернет-магазин Sweet Home завжди готовий запропонувати для Вас і ваших близьких краща постільна білизна для приємного і комфортного відпочинку за оптовими і роздрібними цінами .

У нас Ви зможете придбати: подушки і ковдри, рушники та халати, махрові вироби для ванної та кухні, покривала і пледи високої якості від відомих турецьких і українських виробників.

Наші менеджери готові допомогти з вибором моделі, розкажуть про умови оплати і підберуть зручну транспортну компанію.

Деталі товару
23409

Характеристики

категорія товару
Постільні комплекти
Склад
бавовна
Тканина
сатин deluxe
наволочки
50 * 70
Спосіб забарвлення
набивний (друкований)
Малюнок
набивний (друкований)
Упаковка
картонна упаковка від виробника
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
prostynya-i-navolochki-tivolyo-home
rating 0 відгуків
0,00 грн
Чудовий комплект з простирадла і двох наволочок від турецького виробника Tivolyo Home стане приємною покупкою для Вас і Ваших близьких. Простирадло і наволочки зроблені з сатину високої якості, приємною мякості і...
Комплект постільної білизни ARYA сатин Akira
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Модне постільна білизна ARYA сатин Akira в японському стилі оцінять цінителі високої якості і прекрасного дизайну. Чудове поєднання кольорів і яскраві фарби збережуть початковий вигляд навіть після багатьох прань....
Love You Детский ch 022
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Яскраві герої мультфільму Тачки безумовно порадують Ваших маленьких автолюбителів. Даний комплект постільної білизни зроблений з мякої і міцної сатиновою тканини. Відомий виробник, торговельна марка Love You, подбав...
Нещодавно переглянуто

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти