Артикул:
23408

Постільна білизна TAC Genc Modasi ranforce Online

Немає балів за цей товар, оскільки знижка вже є.

Встигни купити за знижкою
1 771,22 грн 1 826,00 грн -3%
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розмір - Комплектація
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

З радістю пропонуємо Вам чудове постільна білизна TAC Genc Modasi ranforce Online від відомого турецького виробника. Модель представлена в красивій забарвленням і виконана з ранфорса, на основі стовідсоткового бавовни, що забезпечить вам приємну мякість і комфорт під час сну і відпочинку.

Турецький виробник TAC завжди приділяє увагу впровадженню кращих технологій у виробництві, використовує якісні матеріали і сировину, і відомий високою якістю домашнього текстилю по всьому світу. В основному, у виробництві дитячої постільної білизни використовується тканина ранфорс на основі натуральної бавовни, що робить білизну мяким, міцним і довговічним, а комфортний сон і відпочинок дітей - завжди варто в високий пріоритет у керівництва даної фабрики.

Постільна білизна, чудовий подарунок на свято, і стильна прикраса для сучасної дитячої кімнати. Приємна забарвлення і мяка бавовняна тканина, найкраще поєднання для комфортного відпочинку і запорука гарного настрою вашої дитини після сну.

Постільна білизна TAC Genc Modasi ranforce Online з мякого ранфорса, можна в нашому зручному інтернет-магазині Sweet Home. Кожен наш покупець має можливість купити цей комплект і інші варіанти постільної білизни, як оптом, так і в роздріб. Наш інтернет-магазин надає найширший асортимент домашнього текстилю в Україні. Ми створили всі умови, щоб Ви могли швидко і зручно зробити замовлення, при цьому значно заощадили час і гроші.

Хочемо звернути увагу на розмір даної моделі, вона представлена в нашому каталозі в одному розмірі, і має стандартну комплектацію :

  • простирадло - 100 x 200 см - 1 шт (на гумці)
  • підодіяльник (і) - 160 x 220 см - 1 шт
  • наволочка (і) - 50 x 70 см - 1 шт

Також ми підготували кілька рекомендацій для прання і прасування постільної білизни з ранфорса. Також дотримуйтеся рекомендацій виробника зазначених на етикетці:

  • Прати постільну білизну з ранфорса та інших бавовняних тканин, краще при температурі води не більше 30 градусів.
  • Використовуйте перевірені якісні порошки, для збереження мякості тканини і насиченості квітів.
  • Прати постільну білизну бажано в режимі делікатного прання, з щадним віджиманням на рівні 600 - 700 оборотів. Це дозволить і досить віджати тканину і не призведе до пошкодження волокон.
  • Сушити такий комплект бажано на свіжому повітрі в розправленому вигляді. У зимовий час можна і на батареї, але тільки за умови, що вона не сильно гаряча. Стандартна розкладна сушка в кімнаті також підійде.
  • Гладить постільна білизна з ранфорса бажано не сильно гарячою праскою. Також така білизна можна і не гладити зовсім, так як сатин досить щільна тканина, тому стійка до деформації.

Інтернет-магазин SweetHome пропонує Вам найширший асортимент дитячої постільної білизни і домашнього текстилю. Наші ціни вас приємно здивують, а висока якість і різноманітність продукції від відомих турецьких виробників, дозволить наповнити ваш будинок затишком і красою.

Купити комплект постільної білизни TAC Genc Modasi ranforce Online за доступною ціною в Україні, можна оптом і в роздріб в нашому інтернет-магазині.

в асортименті інтернет-магазину Sweet Home кожен покупець може знайти широкий вибір постільної білизна і домашнього текстилю. У нас завжди можна купити подушки, ковдри, рушники, покривала і пледи за найкращими цінами.

Ми працюємо без посередників з відомими фабриками, тому наші клієнти мають відмінну можливість придбати у нас гарне і якісну постільну білизну турецького виробництва по найкращими цінами, без додаткових націнок.

Ми здійснюємо доставку по всій Україні, в будь-яке місто і населений пункт будь-якої транспортної компанією, крім Укрпошти.

Деталі товару
23408

Характеристики

категорія товару
Постільні комплекти
Тканина
ранфорс
наволочки
50 * 70
склад тканини
бавовна - 100%
Спосіб забарвлення
Цифрові технології
Упаковка
подарункова від виробника
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
Постільна білизна Tac Ranforce Monster High
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Комплект дитячої постільної білизни Tac Ranforce LIS NEV.TK Monster High - це висока якість від відомого турецького виробника. Улюблені герої мультфільму будуть радувати Вашої дитини довгі роки, так як якість...
TAC DISNEY MICKEY CHAMPİONS
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Постільна білизна TAC DISNEY MICKEY CHAMPİONS - порадувати Вашої дитини. Виконано з зображенням Міккі Мауса і Дональда Дака на блакитному тлі. Таке постільна білизна подарує відмінний настрій і спокійний сон....
Нещодавно переглянуто

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти