Артикул:
23405

Постільна білизна TAC normal saten Ronna gri

Купуючи цей товар, ви можете зібрати до 155 бали. Ваш кошик буде загальним 155 бали який можна перетворити на ваучер на 155,00 грн.

3 113,00 грн
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розмір - Комплектація
Вибір за номером
  • 1
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

З радістю пропонуємо Вам чудове постільна білизна TAC normal saten Ronna від відомого турецького виробника. Модель представлена в красивій забарвленням і виконана з сатину, на основі стовідсоткового бавовни, що забезпечить вам приємну мякість і комфорт під час сну і відпочинку.

Цей чудовий спальний комплект виконаний з мякої тканини сатин, на основі стовідсоткового бавовни, і ви по достоїнству зможете оцінити даний турецьке якість, адже сон і відпочинок на такій білизні принесуть вам найприємніші відчуття від мякості бавовняної тканини. Сатин стійкий до зминання і пошкоджень, легко переносить часті прання, тому вироби текстиль з сатину дуже популярні серед покупців нашого магазину.

Малюнок на тканині з різних квітів радує своєю простотою і оригінальністю, безсумнівно, таке постільна стане чудовою прикрасою вашої спальні і подарує гарний настрій. Хочемо зазначити, що при виробництві постільної білизни TAC використовуються тільки натуральні барвники, і особлива технологія нанесення дозволяє їм глибоко вбиратися в волокна тканини, що забезпечує насиченість малюнка і яскравість на довгі роки.

Постільна білизна TAC normal saten Ronna з мякого і міцного сатину, можна в нашому зручному інтернет-магазині Sweet Home. Кожен наш покупець має можливість купити цей комплект і інші варіанти постільної білизни, як оптом, так і в роздріб. Наш інтернет-магазин надає найширший асортимент домашнього текстилю в Україні. Ми створили всі умови, щоб Ви могли швидко і зручно зробити замовлення, при цьому значно заощадили час і гроші.

Хочемо звернути увагу на розмір даної моделі, вона представлена в нашому каталозі в декількох розмірах, і має стандартну комплектацію :

ЄВРО

  • підодіяльник - 200 х 220 см,
  • простирадло - 230 х 260 см,
  • наволочка - 50 х 70 х 4 шт.
  • СІМЕЙНИЙ
  • Підковдра - 160 х 220 х 2 шт.
  • Простирадло - 230 х 260
  • Наволочка - 50 х 70 х 2 шт.

Розмір постільної білизни «Євро» підійде для будь-якої великому ліжку з матрацом практично будь-якої висоти.

Також ми підготували кілька рекомендацій для прання і прасування постільної білизни з сатину. Також дотримуйтеся рекомендацій виробника зазначених на етикетці:

  • Прати постільна білизна з сатину і інших бавовняних тканин, краще при температурі води не більше 30 градусів.
  • Використовуйте перевірені якісні порошки, для збереження мякості тканини і насиченості квітів.
  • Прати постільну білизну бажано в режимі делікатного прання, з щадним віджиманням на рівні 600 - 700 оборотів. Це дозволить і досить віджати тканину і не призведе до пошкодження волокон.
  • Сушити такий комплект бажано на свіжому повітрі в розправленому вигляді. У зимовий час можна і на батареї, але тільки за умови, що вона не сильно гаряча. Стандартна розкладна сушка в кімнаті також підійде.
  • Гладить постільна білизна з сатину бажано не сильно гарячою праскою. Також така білизна можна і не гладити зовсім, так як сатин досить щільна тканина, тому стійка до деформації.

Ми займаємося продажем текстилю вже більше 10 років, працюємо на пряму без посередників з відомими турецькими фабриками і виробниками, щоб наші клієнти могли купити якісний текстиль для дому.

купити комплект постільної білизни TAC normal saten Ronna можна оптом і в роздріб за найкращою ціною в Харкові, Києві, Дніпрі, Миколаєві, Одесі - тільки в нашому спеціалізованому магазині.

Інтернет-магазин Sweet Home завжди готовий запропонувати для Вас і ваших близьких краща постільна білизна для приємного і комфортного відпочинку за оптовими і роздрібними цінами.

У нас Ви зможете придбати : подушки і ковдри, рушники та халати, махрові вироби для ванної та кухні, покривала і пледи високої якості від відомих турецьких і українських виробників.

Наші менеджери готові допомогти з вибором моделі, розкажуть про умови оплати і підберуть зручно ю транспортну компанію.

Деталі товару
23405

Характеристики

категорія товару
Постільні комплекти
Тканина
сатин
наволочки
50 * 70
склад тканини
бавовна - 100%
Спосіб забарвлення
набивний (друкований)
Упаковка
подарункова від виробника
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
Комплект постельного белья HOBBY ранфорс Mirage
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Купити практичний і красивий комплект постільної білизни HOBBY ранфорс VALENTINA з бязевих тканини - подарувати комфортний відпочинок Вам і Вашим близьким. Постільна білизна виконано в коричневих і зелених кольорах,...
Постільна білизна Мілана полуторний
rating 0 відгуків
814,00 грн
Шукайте відмінний сімейний комплект постільної білизни? Тоді зверніть увагу на дане постільна білизна від українського виробника ТМ Мілана. Відмінна якість, приємна бязеві тканину і бавовняне волокно - відмінне...
Комплект постільної білизни First Choice Ayda
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Інтернет магазин Sweet Home представляє нову серію постільної білизни від турецького виробника First Choice Ayda . Дані комплекти виконані з сатину за певною технологією, завдяки чому сатин виходить мякий і...
Комплект постільної білизни First Choice Luba
rating 0 відгуків
3 523,00 грн
Дивовижний комплект постільної білизни турецького бренду First Choice Luba відмінно підійде в якості подарунка для Ваших друзів або близьких. На темному тлі зображені візерунки квітів, такий малюнок прекрасно...

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти