Артикул:
23279

Постільна білизна Love You сатин лайт TL сто вісімдесят одна тисяча шістсот вісімдесят один

Купуючи цей товар, ви можете зібрати до 87 бали. Ваш кошик буде загальним 87 бали який можна перетворити на ваучер на 87,00 грн.

1 744,00 грн
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розмір - Комплектація
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис
Комплектація розміру "Півтора"
Простирадло 180 x 230 см - 1 шт
Підковдра (і) 160 x 220 см - 1 шт
Наволочка (і) 70 x 50 см - 2 шт
Комплектація розміру "Євро"
Простирадло 220 x 230 см - 1 шт
Підковдра (і) 200 x 220 см - 1 шт
Наволочка (і) 50 x 70 см - 2 шт
Комплектація розміру "Сімейний"
Простирадло 220 x 230 см - 1 шт
Підковдра (і) 160 x 220 см - 2 шт
Наволочка (і) 50 x 70 см - 2 шт

Здоровий сон надзвичайно важливий для хорошого самопочуття і здоровя кожної людини. Уві сні ми проводимо третину всього свого життя. Ось чому слід з особливою уважністю поставитися до облаштування спального місця. Шикарне постільна білизна від провідного турецького виробника забезпечить максимальний комфорт і подарує відчуття затишку і тепла.

Постільна білизна Love You сатин лайт TL сто вісімдесят одна тисяча шістсот вісімдесят одна має красивий і оригінальний дизайн. Комплект пошитий з тканин компаньйонів. Простирадло і внутрішні частини підодіяльника пошиті з однотонного матеріалу бірюзового кольору. Лицьова сторона підодіяльника і наволочок білого кольору і прикрашена соковитими полуницями. Такий комплект ідеально підійде для оформлення спальні підлітків і молодих людей. Поставляється у фірмовій упаковці від виробника.

Сатинове постільна білизна є найбільш широко затребуваним і популярним на ринку домашнього текстилю. Це обумовлено неймовірною естетикою, практичністю і комфортом матеріалу. До складу пропонованої продукції входить 100% бавовна вищого сорту. Для виробництва використовуються два види ниток і принцип подвійного переплетення. Для лицьового боку використовують кручені волокна, а для основи більш щільні. Завдяки цьому лицьова сторона тканини набуває благородний шовковистого блиску.

Сатинове полотно здатне витримати до 300 прань при цьому зберігши свій прекрасний зовнішній вигляд. Завдяки особливій технології нанесення фарб, постільна білизна не линяє і довгі роки зберігає свій шовковистий блиск. Текстиль абсолютно не мнеться і не сповзає з матраца, так як внутрішня сторона має шорстку текстуру. Крім цього вони не накопичує статичну електрику, що позитивно відбивається на стані нервової та серцево - судинної системи. Натуральна тканина не викликає алергії і подразнень навіть на самій чутливій шкірі.

Текстиль не завдасть додаткових клопотів у догляді. Новий комплект бажано прополоскати в чистій прохолодній воді. Надалі для підтримки чистоти і гігієнічності підійде прати у пральній машині на 600-700 оборотах. Оптимальна температура води становить 40 градусів. Для збереження нового зовнішнього вигляду слід попередньо вивертати білизна на виворітну сторону і прати окремо від речей з металевою фурнітурою. Рекомендується використовувати неагресивні миючі засоби без вмісту відбілювача і барвників. Сушити білизну слід при природних умовах в распрямления вигляді. У разі необхідності текстиль можна пропрасувати теплою праскою.

Казково красивий комплект постільної білизни можна купити оптом і в роздріб. Робити покупки в нашому інтернет магазині вигідно і зручно, оформити замовлення можна не виходячи з дому будь-яким зручним способом. Текстиль стане приємним подарунком для родичів і друзів. Постільна білизна в нагоді в кожному будинку, його можна піднести абсолютно всім і з будь-якого урочистої нагоди.

Деталі товару
23279

Характеристики

категорія товару
Постільні комплекти
Тканина
сатин
наволочки
50 * 70
склад тканини
бавовна - 100%
Упаковка
подарункова від виробника
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
Комплект постільної білизни Belle-Textile Colibri
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Комплект постільної білизни Belle-Textile Colibri створений для того, щоб дарувати відмінний настрій щоранку. Воно створено відомим виробником текстильної промисловості, який подбав про його якість. Зелені гілочки...
Комплект постільної білизни HOBBY сатин Tango
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Постільна білизна HOBBY сатин Tango - це дуже цікаве рішення для Вашої спальні. Геометричний малюнок і оригінальні колірні рішення надають даного комплекту постільної білизни екстравагантний зовнішній вигляд....
КПБ First Choice ranforce
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Комплект постільної білизни First Choice ranforce DEEPER від турецького виробника текстильної промисловості створено для тих, хто любить мріяти, відпочивати на море і подорожувати. Дане постільна білизна зшили з...

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти