Артикул:
23181

Постільна білизна TAC Ranforce Melany

Немає балів за цей продукт.

Нет в наличии
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розпродано
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Здоровий і міцний сон, надає нам сил кожен день, тому так важливо приділяти увагу вибору постільної білизни і його якості. І ми раді запропонувати для Вас постільна білизна TAC Ranforce Melany від відомого турецького виробника. Цей стильний комплект стане відмінним вибором для будь-якої сучасної спальні.

Комплект виконаний з тканини ранфорс, на основі стовідсоткового бавовни, що обовязково принесе вам приємну мякість, легкість і комфорт під час сну і відпочинку. Тканина має середню щільність, але при цьому стійка до зминання і пошкоджень, що робить спальне приладдя з ранфорса дуже популярними серед покупців. Використання виробником натуральних барвників, дозволить Вам не турбуватися про втрату насиченості малюнка після прання, адже спеціальна технологія нанесення малюнка, призводить до глибокому просочуванню волокон тканини, хто забезпечує збереження квітів навіть після двохсотий прання.

Постільна білизна від турецького виробника TAC завжди цінується за приємну мякість, висока якість і яскраве оформлення. Будь-який з них залишить в вас незабутні враження, зроблений він з сатину або ранфорса. Все дитяче постільна білизна на цій фабриці робиться переважно з цієї тканини, це забезпечує високу практичність і довговічність кожного комплекту.

Постільна білизна TAC Ranforce Melany з мякого ранфорса, можна будь-яким зручним способом в нашому інтернет-магазині Sweet Home . У нас оптимальні умови оплати, а доставку ми здійснюємо в будь-яке місто всіма транспортними компаніями України, крім Укрпошти. Також, ми завжди можемо запропонувати широкий вибір будь-якого домашнього текстилю для спальні і вдома від найвідоміших турецьких і українських виробників.

Хочемо звернути увагу на розмір даної моделі, вона представлена в нашому каталозі в єдиному розмірі, і має стандартну комплектацію:

  • підодіяльник - 200 х 220 см,
  • простирадло - 240 х 260 см,
  • наволочка - 50 х 70 см - 2 шт.

Розмір постільної білизни «Євро» підійде для будь-якої великому ліжку з матрацом практично будь-якої висоти. Але головне, сон і відпочинок на такому чудовому комплекті принесуть вам тільки хороші емоції і повноцінний відпочинок.

Також ми підготували кілька рекомендацій для прання і прасування постільної білизни з сатину. Також дотримуйтеся рекомендацій виробника зазначених на етикетці:

  • Прати постільна білизна з сатину і інших бавовняних тканин, краще при температурі води не більше 30 градусів.
  • Використовуйте перевірені якісні порошки, для збереження мякості тканини і насиченості квітів.
  • Прати постільну білизну бажано в режимі делікатного прання, з щадним віджиманням на рівні 600 - 700 оборотів. Це дозволить і досить віджати тканину і не призведе до пошкодження волокон.
  • Сушити такий комплект бажано на свіжому повітрі в розправленому вигляді. У зимовий час можна і на батареї, але тільки за умови, що вона не сильно гаряча. Стандартна розкладна сушка в кімнаті також підійде.
  • Гладить постільна білизна з сатину бажано не сильно гарячою праскою. Також така білизна можна і не гладити зовсім, так як сатин досить щільна тканина, тому стійка до деформації.

Наш інтернет-магазин Sweet Home завжди стежить за новинками сезону і готовий запропонувати краще постільна білизна високого якості для вашого будинку. Купити комплект постільної білизни з тканини ранфорс TAC Ranforce Melany можна як оптом, так і в роздріб за доступною ціною.

Наш інтернет-магазин надає найширший асортимент домашнього текстилю в Україні. У нашому каталозі Ви завжди зможете вибрати і придбати подушки і ковдри, рушники та інші махрові вироби, покривала і пледи від найвідоміших турецьких виробників.

Доставка товару здійснюється усіма транспортними компаніями, по території України. Умови оплати та вибір служби доставки, можна уточнити у наших менеджерів.

Деталі товару
23181

Характеристики

категорія товару
Постільні комплекти
Тканина
ранфорс
наволочки
50 * 70
склад тканини
бавовна - 100%
Спосіб забарвлення
набивний (друкований)
Упаковка
подарункова від виробника
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
TAC DELUX SATEN  CAMiLA RED
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Купити гарний комплект постільної білизни від турецької торгової марки ТАС - створити затишну атмосферу і прикрасити Вашу спальню вишуканим дизайном. Постільна білизна прикрашено гарними квітами в приємній колірній...
КПБ Halley Ranfors
rating 0 відгуків
1 721,00 грн
Купити комплект постільної білизни Halley Ranfors - подарувати тепло і комфорт під час сну і відпочинку в будь-який час року. Виконаний з натурального 100% бавовни щільного плетіння. Тканина мяка, ніжна, приємна на...
Постільна білизна Tac Delux Saten Carol Lila
Встигни купити за знижкою
4 570,64 грн 4 712,00 грн
Приємний зовнішній вигляд даного постільної білизни не залишає байдужим, а чудова мякість сатиновою тканини надовго залишить приємні відчуття від сну і відпочинку на цьому шедеврі текстильної продукції від турецької...
Комплект постільної білизни ARYA Сатин Colorful Daisy
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Купити яскравий комплект постільної білизни від турецького виробника Arya - прикрасити спальню, внести свіжість і родзинку в інтерєр. Постільна білизна зроблено з мякого сатину на основі кращого турецького бавовни....
Комплект постільної білизни Бязь, BV B 0069 Обриси сновидінь
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Купити цікавий комплект постільної білизни Обриси сновидінь від турецького виробника - відмінне рішення для будь-якої спальні. Чудове виконання, великі квіти і намальовані деталі створюють особливе відчуття затишку...
Love You КПБ шёлк Домашний очаг
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Затишний постільний комплект Домашнє вогнище від Love You Love You - це чудовий подарунок для Ваших друзів або близьких. Турецький виробник подбав про чудово якість виробів. Кольори постільної білизни яскраві та...
Нещодавно переглянуто

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти