Артикул:
21097

Постільна білизна TAC normal saten Marian

Немає балів за цей продукт.

Нет в наличии
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розпродано
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Зверніть увагу на це чудове постільна білизна з сатину TAC normal saten Marian. Сатинове постільна білизна - це кращий вибір для будинку, щоб порадувати себе і ваших близьких. Така білизна відрізняється мякою текстурою, шовкової гладдю і в той же час міцністю, а також тривалим терміном експлуатації.

В першу чергу хочемо відзначити, що сатин виготовляється з натуральної бавовни без додавання синтетичних волокон. Завдяки спеціальній технології скручування нитки тканину і виходить міцною, мякою з високою щільністю і стійкістю до зминання. Будь-яке постільна білизна з сатину на основі бавовни чудово пропускає повітря, влітку дарує приємну прохолоду, а взимку чудово зберігає тепло.

Турецька фабрика ТАС відповідально ставиться до створення будь-якого постільної білизни з сатину, опрацьовує дизайн, використовує найоригінальніші і красиві забарвлення, щоб задовольнити смаки найвибагливіших покупців.

постільна білизна TAC normal saten Marian за доступною ціною можна в інтернет-магазині Sweet Home, по всій Україні. У нашому каталозі широкий вибір постільної білизни та домашнього текстилю турецького виробництва. Ми завжди зможемо зробити вигідну пропозицію, порадувати новинками для дому та запропонуємо найкращий текстиль, щоб ви могли створити в будинку затишок і комфорт.

В нашому каталозі модель постільної білизни TAC normal saten Marian представлена в розмірі «Євро», і нижче можна побачити комплектацію:

  • підодіяльник - 200 х 220 см,
  • простирадло - 230 х 260 см,
  • наволочка - 50 х 70 см - 2 шт.

Також широка палітра постільної білизни ТАС не обмежується даною моделлю, тому ви можете вибрати інші комплекти в нашому каталозі. Постільна білизна з сатину може доповнити інтерєр будь-якої спальні.

Наші рекомендації по догляду за постільною білизною з тканини сатин, допоможуть Вам зберегти гарний зовнішній вигляд комплекту на довгі роки:

  • Прати постільна білизна з сатину, краще при температурі води не більше 30 градусів.
  • Використовуйте перевірені якісні порошки, для збереження мякості тканини і насиченості квітів.
  • Прати це постільна білизна бажано в режимі делікатного прання , з щадним віджиманням на рівні 600 - 700 оборотів. Це дозволить і досить віджати тканину і не призведе до пошкодження волокон.
  • Сушити такий комплект краще на свіжому повітрі в розправленому вигляді, але також можна і на батареї, якщо погода на вулиці не дозволяє. Стандартна розкладна сушка в кімнаті також підійде.
  • Гладить постільна білизна з сатину бажано не сильно розжареною праскою. Також ви можете і не гладити його зовсім, від цього він не стане менш привабливим, адже сатин стійкий до зминання.
  • Зберігати постільна білизна рекомендуємо в добре провітрюваному і сухому приміщенні

Купити комплект постільної білизни TAC normal saten Marian за доступною ціною в Україні, можна оптом і в роздріб в нашому інтернет-магазині.

в асортименті інтернет-магазину Sweet Home кожен покупець може знайти широкий вибір постільної білизна і домашнього текстилю. У нас завжди можна купити подушки, ковдри, рушники, покривала і пледи за найкращими цінами.

Ми працюємо без посередників з відомими фабриками, тому наші клієнти мають відмінну можливість придбати у нас гарне і якісну постільну білизну турецького виробництва по найкращими цінами, без додаткових націнок.

Ми здійснюємо доставку по всій Україні, в будь-яке місто і населений пункт будь-якої транспортної компанією, крім Укрпошти.

Деталі товару
21097

Характеристики

категорія товару
Постільні комплекти
Тканина
сатин
наволочки
50 * 70
склад тканини
бавовна - 100%
Спосіб забарвлення
набивний (друкований)
Упаковка
подарункова від виробника
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
Комплект постільної білизни ARYA сатин-люкс Bandito
rating 0 відгуків
6 142,00 грн
Даний комплект постільної білизни виконаний в стилі модерн, який стане перлиною Вашої спальні. Постільна виготовлено з мякого і міцного сатин-люкса високої якості кращим турецьким виробником, торговою маркою Arya....
Комплект постельного белья TAC SATEN  SAVA
rating 0 відгуків
3 601,00 грн
Представляємо Вам комплект постільної білизни турецького виробництва Tac Saten Sava. Вироби виготовлені з сатину високої якості. Малюнок поєднує леопардовий принт і акуратну клітку в бежево-чорних тонах з...
Постельное белье с покрывалом Cotton Box Jose
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Постільна білизна Cotton Box Jose підійде для всіх, хто цінує комфорт і затишок. Комплект зроблений з мякої тканини ранфорс високої міцності і якості, на основі натуральної бавовни. Сон і відпочинок на такій...
Постельное белье Cotton Box FLORAL 3 D GRETA KIRMIZI
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Постільна білизна Cotton Box FLORAL 3 D GRETA KIRMIZI від турецького виробника, приємно дивує своєю якістю виконання і обємним малюнком з ефектом 3д. Зроблено комплект з мякої бавовняної тканини ранфорс, яка подарує...
Нещодавно переглянуто

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти