Артикул:
23164

Постільна білизна TAC ranforce Lucina

Немає балів за цей продукт.

Нет в наличии
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розпродано
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

З радістю пропонуємо Вам чудове постільна білизна TAC ranforce Lucina від відомого турецького виробника. Модель представлена в красивій забарвленням і виконана з сатину, на основі стовідсоткового бавовни, що забезпечить вам приємну мякість і комфорт під час сну і відпочинку. Така білизна відрізняється мякою текстурою, і в той же час міцністю, а також тривалим терміном експлуатації.

Ранфорс це міцна тканина з 100% бавовни, дуже щільна, зносостійка, тому постільна білизна на її основі таке мяке і невибаглива в догляді. Дитяча постільна білизна ТАС стійко до прасування і прання, здатне на довгі роки зберігати яскравий і насичений колір малюнка. Також дитячу білизну з ранфорса дарує комфортний сон дитині в будь-який час року, оскільки підлаштовується під температурні особливості тіла - влітку на ньому не жарко, а взимку досить тепло.

Продукція турецької фабрики TAC завжди славилася своєю високою якістю і довговічністю . Постільна білизна даної фабрики з будь-якої серії, завжди буде радувати свого власника сучасним дизайном, високими стандартами якості та мякістю бавовняної тканини. Виробник завжди використовує найкращі матеріали та тканини, щоб кожен покупець продукції відчував радість і задоволення від покупки.

Постільна білизна TAC ranforce Lucina з мякого ранфорса, можна будь-яким зручним способом в нашому інтернет-магазині Sweet Home. У нас оптимальні умови оплати, а доставку ми здійснюємо в будь-яке місто всіма транспортними компаніями України, крім Укрпошти. Також, ми завжди можемо запропонувати широкий вибір будь-якого домашнього текстилю для спальні і вдома від найвідоміших турецьких і українських виробників.

Використання натуральних барвників дозволяє малюнку глибоко вбиратися в волокна тканини, тим самим запобігаючи втрату насиченості кольорів. Комплект представлений в розмірі «Євро», має наступну комплектацію:

  • підодіяльник - 200 х 220 см,
  • простирадло - 240 х 260 см,
  • наволочка- 50 х 70 см - 2 шт.

Як і будь-який комплект білизни від турецького виробника TAC, дана модель упакована у фірмову картонну упаковку з гарним дизайном.

Постільна білизна з сатину легко переносить часте прання, не втрачає колір і служить довгий час. Догляд за постільною білизною з бавовняної тканини, гранично простий і зручний.

  1. Прати постільна білизна з сатину або ранфорса, краще при температурі води не більше 30 градусів.
  2. Використовуйте перевірені якісні порошки, для збереження мякості тканини і насиченості квітів.
  3. Прати це постільна білизна бажано в режимі делікатного прання, з щадним віджиманням на рівні 600 - 700 оборотів. Це дозволить і досить віджати тканину і не призведе до пошкодження волокон.
  4. Сушити такий комплект бажано на свіжому повітрі в розправленому вигляді, але також можна і на батареї якщо вона не сильно гаряча. Стандартна розкладна сушка в кімнаті також підійде.
  5. Гладить постільна з сатину бажано не сильно гарячою праскою. Також ви можете і не гладити його зовсім, так як сатин досить стійкий до деформації.

Ми займаємося продажем текстилю вже більше 10 років, працюємо на пряму без посередників з відомими турецькими фабриками і виробниками, щоб наші клієнти могли купити якісний текстиль для дому.

Інтернет-магазин sweet-home.com.ua пропонує найкращий турецький текстиль для вашого будинку. Купити постільну білизну TAC ranforce Lucina можна оптом і в роздріб за найдоступнішою ціною в Україні.

Також ви можете придбати у нас ковдри і подушки, пледи і покривала, а також інший домашній текстиль від відомих турецьких і українських виробників .

Для економії вашого часу і коштів, ми зробили зручну форму замовлення і умови оплати, щоб ви могли насолодитися покупкою, створити в будинку атмосферу комфорту і затишку.

Деталі товару
23164

Характеристики

категорія товару
Постільні комплекти
Тканина
сатин
наволочки
50 * 70
склад тканини
бавовна - 100%
Спосіб забарвлення
набивний (друкований)
Упаковка
подарункова від виробника
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
Сатин друкований, Комплект постільної білизни BV S 0039
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Романтичний і ніжний комплект постільної білизни спеціально для Вас і тільки в нашому інтернет-магазині Sweet Home . Комплект виконаний в приємних теплих відтінках і прикрашений різними дрібними деталями. Якісний і...
Love You КПБ вышивка MX003
rating 0 відгуків
3 742,00 грн
Ще одне чудове твір мистецтва майстрів відомого виробника і торгової марки Love you. Комплект постільної білизни зроблений з якісної сатиновою тканини. Поєднання кавового і білого кольорів виглядає дуже красиво,...
Комплект постільної білизни Arya Magestic Бамбук Жаккард з вишивкою 200x220 Kennedy
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Миле і елегантне постільна білизна Arya Magestic Kennedy зробить Вашу спальну кімнату шикарною. Обстановка зміниться настільки, що Вам не захочеться залишати затишну постіль. Постільна білизна високої якості...
Комплект постільної білизни ARYA сатин Perla
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Коли вранці прокидаєшся в такій пишноті квітів і яскравих фарб, похмуре небо за вікном не страшно, а холодний дощ не зіпсує настрій. Впустіть у свою спальню позитивні емоції, і гарний настрій буде з Вами по життю. В...
Нещодавно переглянуто

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти