Артикул:
23102

Постільна білизна Love You сатин лайт TL 190460

Немає балів за цей продукт.

Нет в наличии
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розпродано
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Пропонуємо Вашій увазі красиву постільну білизну з сатину Love You сатин лайт TL 190460 від відомого українського виробника. Модель представлена в чудовій забарвленням і прикрашена малюнком з великими квітами в красивому рожевому кольорі.

Цей чудовий спальний комплект виконаний з мякої тканини сатин, на основі стовідсоткового бавовни, і ви по достоїнству зможете оцінити даний турецьке якість, адже сон і відпочинок на такій білизні принесуть вам найприємніші відчуття від мякості бавовняної тканини. Сатин стійкий до зминання і пошкоджень, легко переносить часті прання, тому вироби текстиль з сатину дуже популярні серед покупців нашого магазину.

Великий обємний малюнок або вся композиція з різних квітів радує своєю простотою і оригінальністю, безсумнівно, таке постільна стане чудовою прикрасою вашої спальні і подарує гарний настрій. Хочемо зазначити, що при виробництві постільної білизни Love You використовуються тільки натуральні барвники, і особлива технологія нанесення дозволяє їм глибоко вбиратися в волокна тканини, що забезпечує насиченість малюнка і яскравість на довгі роки.

Постільна білизна Love You сатин лайт TL 190460 за доступною ціною можна легко і просто в нашому інтернет-магазині. Ми завжди можемо запропонувати широкий вибір текстилю для будинку від найвідоміших турецьких виробників і фабрик. Наші менеджери із задоволенням допоможуть Вам оформити замовлення на цю та інші моделі білизни, заощаджуючи ваш час.

Хочемо звернути увагу на розмір даної моделі, вона представлена в нашому каталозі в декількох розмірах, і має стандартну комплектацію:

"Півтора"

  • Простирадло - 180 x 230 см - 1 шт
  • Підковдра - 160 x 220 см - 1 шт
  • наволочки - 70 x 50 см - 2 шт

"Євро"

  • Простирадло - 220 x 230 см - 1 шт
  • Підковдра - 200 x 220 см - 1 шт
  • Наволочки - 50 x 70 см - 2 шт

"Сімейний"

  • Простирадло - 220 x 230 см - 1 шт
  • Підодіяльники - 160 x 220 см - 2 шт
  • Наволочки - 50 x 70 см - 2 шт

Розмір постільної білизни «Євро» підійде для будь-якої великому ліжку з матрацом практично будь-якої висоти. Але головне, сон і відпочинок на такому чудовому комплекті принесуть вам тільки хороші емоції і повноцінний відпочинок.

Також ми підготували кілька рекомендацій для прання і прасування постільної білизни з сатину. Також дотримуйтеся рекомендацій виробника зазначених на етикетці:

  • Прати постільна білизна з сатину і інших бавовняних тканин, краще при температурі води не більше 30 градусів.
  • Використовуйте перевірені якісні порошки, для збереження мякості тканини і насиченості квітів.
  • Прати постільну білизну бажано в режимі делікатного прання, з щадним віджиманням на рівні 600 - 700 оборотів. Це дозволить і досить віджати тканину і не призведе до пошкодження волокон.
  • Сушити такий комплект бажано на свіжому повітрі в розправленому вигляді. У зимовий час можна і на батареї, але тільки за умови, що вона не сильно гаряча. Стандартна розкладна сушка в кімнаті також підійде.
  • Гладить постільна білизна з сатину бажано не сильно гарячою праскою. Також така білизна можна і не гладити зовсім, так як сатин досить щільна тканина, тому стійка до деформації.
  • Зберігати постільна білизна рекомендуємо в добре провітрюваному і сухому приміщенні

Ми займаємося продажем текстилю вже більше 10 років, працюємо на пряму без посередників з відомими турецькими фабриками і виробниками, щоб наші клієнти могли купити якісний текстиль для дому.

купити комплект постільної білизни Love You сатин лайт TL 190460 можна оптом і в роздріб за найкращою ціною. Ми рекомендуємо постільна білизна від українського виробника Love You, так як це чудова можливість порадувати себе і близьких комфортним сном і відпочинком.

Доставка замовлень здійснюється усіма відомими транспортними компаніями по всій Україні, в будь-яке місто як Київ, Дніпро, Запоріжжя, Львів, Чернігів та інші.

Для жителів Харкова можлива курєрська доставка від 1 - 2 одиниць.

Деталі товару
23102

Характеристики

категорія товару
Постільні комплекти
Тканина
сатин
наволочки
50 * 70
склад тканини
бавовна - 100%
Упаковка
подарункова від виробника
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
TAC DISNEY Frozen Elza &Anna
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Набори постільної білизни TAC DISNEY Frozen Elza виконані з малюнком диснеївських принцес. Дуже миле, приємне на дотик білизна від фірми ТАС для дітей і підлітків. У комплект входять простирадло, підодіяльник і...
Постільна білизна Tac Disney Minnie Mouse
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Гарний комплект дитячої постільної білизни Disney Minnie Mouse для дівчаток. Виконаний з мякого ранфорса, прикрашений яскравою і веселою Мінні Маус, він неодмінно сподобається Вашим діткам. Турецьким виробником...
Love You Детский td 141
rating 0 відгуків
2 444,00 грн
Яскравий Спанч Боб стане відмінною прикрасою дитячої кімнати Вашої дитини. Такий комплект постільної білизни - відмінне придбання для Ваших дітей. Він зроблений з сатину, одним з кращих виробників Love You. Комплект...
Нещодавно переглянуто

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти