Артикул:
23097

Постільна білизна Love You LUX

Немає балів за цей продукт.

Нет в наличии
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розпродано
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Пропонуємо Вашій увазі красиву постільну білизну з натуральної бавовни Love You LUX від відомого українського виробника. Модель представлена в чудовій забарвленням.

Цей чудовий спальний комплект виконаний з мякої бавовняної тканини, і ви по достоїнству зможете оцінити справжню якість, адже сон і відпочинок на такій білизні принесуть вам найприємніші відчуття. Тканина стійка до зминання і пошкоджень, легко переносить часті прання, тому вироби текстиль з бавовни дуже популярні серед покупців нашого магазину.

Таке постільна стане чудовою прикрасою вашої спальні і подарує гарний настрій. Хочемо зазначити, що при виробництві постільної білизни Love You використовуються тільки натуральні барвники, і особлива технологія нанесення дозволяє їм глибоко вбиратися в волокна тканини, що забезпечує насиченість малюнка і яскравість на довгі роки.

Постільна білизна Love You LUX за доступною ціною можна легко і просто в нашому інтернет-магазині. Ми завжди можемо запропонувати широкий вибір текстилю для будинку від найвідоміших турецьких виробників і фабрик. Наші менеджери із задоволенням допоможуть Вам оформити замовлення на цю та інші моделі білизни, заощаджуючи ваш час.

Хочемо звернути увагу на розмір даної моделі, вона представлена в нашому каталозі в єдиному розмірі, і має стандартну комплектацію:

  • підодіяльник - 200 х 220 см,
  • простирадло - 245 х 260 см,
  • наволочка - 50 х 70 см - 4 шт.

Розмір постільної білизни «Євро» підійде для будь-якої великому ліжку з матрацом практично будь-якої висоти. Але головне, сон і відпочинок на такому чудовому комплекті принесуть вам тільки хороші емоції і повноцінний відпочинок.

Також ми підготували кілька рекомендацій для прання і прасування постільної білизни з сатину. Також дотримуйтеся рекомендацій виробника зазначених на етикетці:

  • Прати постільна білизна з сатину і інших бавовняних тканин, краще при температурі води не більше 30 градусів.
  • Використовуйте перевірені якісні порошки, для збереження мякості тканини і насиченості квітів.
  • Прати постільну білизну бажано в режимі делікатного прання, з щадним віджиманням на рівні 600 - 700 оборотів. Це дозволить і досить віджати тканину і не призведе до пошкодження волокон.
  • Сушити такий комплект бажано на свіжому повітрі в розправленому вигляді. У зимовий час можна і на батареї, але тільки за умови, що вона не сильно гаряча. Стандартна розкладна сушка в кімнаті також підійде.
  • Гладить постільна білизна з сатину бажано не сильно гарячою праскою. Також така білизна можна і не гладити зовсім, так як сатин досить щільна тканина, тому стійка до деформації.
  • Зберігати постільна білизна рекомендуємо в добре провітрюваному і сухому приміщенні

Купити комплект постільної білизни Love You LUX можна оптом і в роздріб за найкращою ціною в Харкові, Києві, Дніпрі, Миколаєві, Одесі - тільки в нашому спеціалізованому магазині.

Інтернет-магазин Sweet Home завжди готовий запропонувати для Вас і ваших близьких краща постільна білизна для приємного і комфортного відпочинку за оптовими і роздрібними цінами.

У нас Ви зможете придбати: подушки і ковдри, рушники та халати, махрові вироби для ванної та кухні, покривала і пледи високої якості від відомих турецьких і українських виробників.

Наші менеджери готові допомогти з вибором моделі, розкажуть про умови оплати і підберуть зручну транспортну компанію, щоб ви якомога швидше отримали бажану покупку.

Деталі товару
23097

Характеристики

категорія товару
Постільні комплекти
Тканина
бавовняна тканина
наволочки
50 * 70
склад тканини
бавовна - 100%
Спосіб забарвлення
однотонний
Упаковка
подарункова від виробника
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
TAC  3D saten  Bouguet pembe
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Чудовий комплект 3D постільної білизни, прикрашений великим зображенням яскравих кольорів, виглядає дуже оригінально і цікаво. Турецький виробник ТАС використовував тільки кращі матеріали високої якості, для вашого...
TAC  Mako saten  Hazel lilac
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Цікаве постільна білизна з сатину від торговельної марки ТАС. Прикрашене оригінальними листям в стилі ренесанс, воно стане оригінальною прикрасою інтерєру вашої спальні і вашої улюбленої ліжку. Бавовняна тканина...
TAC  3D saten  Rosebud pudra
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Гарний комплект 3D постільної білизни від турецької торгової марки ТАС, прикрашений зображеннями в стилі хоум-мейд. Комплект зроблений дуже якісно і з використанням мякої сатиновою тканини, щоб ви могли не тільки...
komplekt-postelnogo-belya-tivolyo-home-fresh-ford
rating 0 відгуків
4 871,00 грн
Якщо Вам подобаються тюльпани, то комплект постільної білизни Tivolyo Home Fresh Ford стане для Вас приємним придбанням і прикрасою Вашої спальні. Мяка сатинова тканина прикрашена великою кількістю квітів, має...
Комплект постільної білизни Love You сатин "Кароліна"
Встигни купити за знижкою
rating 0 відгуків
2 474,35 грн 2 911,00 грн
Постільна білизна Love You сатин "Кароліна" означає порадувати будь-яку дівчинку красивим подарунком. Рожевий фон вміщує в себе зображення модної дівчини. На вивороті підодіяльник і 2 наволочки рожеві, по поверхні...
Комплект постільної білизни ARYA Сатин Siberian Wolf
Встигни купити за знижкою
rating 0 відгуків
3 315,85 грн 3 901,00 грн
Хочете купити постільна білизна з незвичайним дизайном? Тоді подивіться на комплект постільної білизни Сатин Siberian Wolf від визнаного виробника текстильної промисловості ARYA. Фахівці використовували друкарський...
Нещодавно переглянуто

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти