Артикул:
23044

Постільна білизна Love You сатин лайт TL 190022

Купуючи цей товар, ви можете зібрати до 87 бали. Ваш кошик буде загальним 87 бали який можна перетворити на ваучер на 87,00 грн.

1 744,00 грн
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розмір - Комплектація
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Здоровий і міцний сон, надає нам сил кожен день, тому так важливо приділяти увагу вибору постільної білизни і його якості. І ми раді запропонувати для Вас чудове постільна білизна Love You сатин лайт TL 190022 від відомого українського виробника. Цей стильний комплект стане відмінним вибором для будь-якого покупця.

Комплект виконаний з тканини сатин, на основі стовідсоткового бавовни, що обовязково принесе вам приємну мякість, легкість і комфорт під час сну і відпочинку. Дана тканина має більш високу щільність, і мякша в порівнянні з аналогами. При створенні такої тканини використовується натуральне бавовняне волокно, що надає їй мякість і міцність одночасно. А постільна білизна з тканини сатин, від відомого турецького виробника текстилю для дому, заслуговує на особливу увагу.

Український виробник і відомий бренд Love You в своїй продукції завжди використовує натуральну сировину і матеріали, а разом з сучасними технологіями і високими стандартами якості, продукція даної торгової марки завжди буде в пошані в будь-якому будинку. Щоб ви могли отримати не лише задоволення від використання даної моделі пледа, а й могли подбати про комфорт своїх близьких і рідних.

Постільна білизна Love You сатин лайт TL 190022, можна будь-яким зручним способом в нашому інтернет-магазині Sweet Home. У нас оптимальні умови оплати, а доставку ми здійснюємо в будь-яке місто всіма транспортними компаніями України, крім Укрпошти. Також, ми завжди можемо запропонувати широкий вибір будь-якого домашнього текстилю для спальні і вдома від найвідоміших турецьких і українських виробників.

Комплект представлений в нашому асортименті в декількох розмірах », і має наступну комплектацію:

"Півтора"

  • Простирадло - 180 x 230 см - 1 шт
  • Підковдра - 160 x 220 см - 1 шт
  • Наволочки - 70 x 50 см - 2 шт

"Євро"

  • Простирадло - 220 x 230 см - 1 шт
  • Підковдра - 200 x 220 см - 1 шт
  • Наволочки - 50 x 70 см - 2 шт

"Сімейний"

  • Простирадло - 220 x 230 см - 1 шт
  • Підодіяльники - 160 x 220 см - 2 шт
  • Наволочки - 50 x 70 см - 2 шт

Будь-який комплект білизни від українського виробника Love You, упакований в фірмову картонну упаковку з гарним дизайном.

Постільна білизна з сатину легко переносить часте прання, не втрачає колір і служить довгий час. Догляд за постільною білизною з бавовняної тканини, гранично простий і зручний.

  1. Прати постільна білизна з сатину, краще при температурі води не більше 30 градусів.
  2. Використовуйте перевірені якісні порошки, для збереження мякості тканини і насиченості квітів.
  3. Прати це постільна білизна бажано в режимі делікатного прання, з щадним віджиманням на рівні 600 - 700 оборотів. Це дозволить і досить віджати тканину і не призведе до пошкодження волокон.
  4. Сушити такий комплект бажано на свіжому повітрі в розправленому вигляді, але також можна і на батареї якщо вона не сильно гаряча. Стандартна розкладна сушка в кімнаті також підійде.
  5. Гладить постільна з сатину бажано не сильно гарячою праскою. Також ви можете і не гладити його зовсім, так як сатин досить стійкий до деформації.

Інтернет-магазин Sweet Home пропонує найкращий турецький текстиль для вашого будинку. Купити постільну білизну Love You сатин лайт TL 190022 можна оптом і в роздріб за найдоступнішою ціною в Україні.

Також ви можете придбати у нас ковдри і подушки, пледи і покривала, а також інший домашній текстиль від відомих турецьких і українських виробників.

Для економії вашого часу і коштів, ми зробили зручну форму замовлення і умови оплати, щоб ви могли насолодитися покупкою, створити в будинку атмосферу комфорту і затишку.

Деталі товару
23044

Характеристики

категорія товару
Постільні комплекти
Тканина
сатин
наволочки
50 * 70
склад тканини
бавовна - 100%
Упаковка
подарункова від виробника
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
Комплект постільної білизни Love You сатин "Вишеньки"
rating 0 відгуків
2 645,00 грн
Даний комплект виконаний в ніжно-рожевих тонах і прикрашений жменею соковитих вишень. Зворотний бік підодіяльника і простирадло біло-рожевого кольору. Дві наволочки біло-рожевого кольору із зображенням жмені вишень....
TAC DISNEY STAR WARS
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Постільна білизна Tac Disney Star Wars призначений спеціально для любителів зоряних воєн! Яскравий сюжет з улюбленими героями підніме настрій. Тканина ранфорс мяка і міцна, зносостійка. Вироби турецького...
Комплект постільної білизни Bella Dona шовк "Медісон"
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Гарний комплект постільної білизни, прикрашений рожевими квітами виглядає чудово. Виконаний турецькими майстрами з шовкового волокна кращої якості, такий комплект буде радувати Вас тривалий час і подарує комфортний...
Комплект постільної білизни Arya друкований сатин 3D Exclusive Bill
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Дивовижне постільна білизна Arya Exclusive Bill з 3D принтом чарівних троянд на сірому тлі. Приємний і мякий сатин забезпечить чарівні сни. Турецький виробник подбав про високу якість для Вашої зручності. Купити...

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти