Артикул:
23029

Постільна білизна TAC BABY Cars Traffic

Купуючи цей товар, ви можете зібрати до 60 бали. Ваш кошик буде загальним 60 бали який можна перетворити на ваучер на 60,00 грн.

1 217,00 грн
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розмір - Комплектація
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Здоровий і міцний сон, надає нам сил кожен день, тому так важливо приділяти увагу вибору постільної білизни і його якості. І ми раді запропонувати для ваших дітей постільна білизна TAC BABY Cars Traffic від відомого турецького виробника. Цей стильний комплект стане відмінним вибором для молодих і сучасних батьків, які хочуть порадувати свою дитину оригінальним і якісним постільною білизною.

Цей чудовий спальний комплект виконаний з мякої тканини ранфорс, на основі стовідсоткового бавовни, і ви по достоїнству зможете оцінити даний турецьке якість, адже сон і відпочинок на такій білизні принесуть вам найприємніші відчуття від мякості бавовняної тканини. Ранфорс стійкий до зминання і пошкоджень, легко переносить часті прання, тому вироби текстиль такої тканини дуже популярні серед покупців нашого магазину.

Турецький виробник TAC завжди приділяє увагу впровадженню кращих технологій у виробництві, використовує якісні матеріали та сировину, і відомий високою якістю домашнього текстилю по всьому світу. В основному, у виробництві дитячої постільної білизни використовується тканина ранфорс на основі натуральної бавовни, що робить білизну мяким, міцним і довговічним, а комфортний сон і відпочинок дітей - завжди варто в високий пріоритет у керівництва даної фабрики.

Купити постільна білизна TAC BABY Cars Traffic за доступною ціною можна легко і просто в нашому інтернет-магазині. Ми завжди можемо запропонувати широкий вибір текстилю для будинку від найвідоміших турецьких виробників і фабрик. Наші менеджери із задоволенням допоможуть Вам оформити замовлення на цю та інші моделі білизни, заощаджуючи ваш час.

Хочемо звернути увагу на розмір даної моделі, вона представлена в нашому каталозі в єдиному розмірі, і має стандартну комплектацію:

  • підодіяльник - 100 х 150 см,
  • простирадло - 120 х 180 см,
  • наволочка - 35 х 45 см - 2 шт.

Також ми підготували кілька рекомендацій для прання і прасування постільної білизни з ранфорса. Також дотримуйтеся рекомендацій виробника зазначених на етикетці:

  • Прати постільну білизну з ранфорса та інших бавовняних тканин, краще при температурі води не більше 30 градусів.
  • Використовуйте перевірені якісні порошки, для збереження мякості тканини і насиченості квітів.
  • Прати постільну білизну бажано в режимі делікатного прання, з щадним віджиманням на рівні 600 - 700 оборотів. Це дозволить і досить віджати тканину і не призведе до пошкодження волокон.
  • Сушити такий комплект бажано на свіжому повітрі в розправленому вигляді. У зимовий час можна і на батареї, але тільки за умови, що вона не сильно гаряча. Стандартна розкладна сушка в кімнаті також підійде.
  • Гладить постільна білизна з ранфорса бажано не сильно гарячою праскою. Також така білизна можна і не гладити зовсім, так як сатин досить щільна тканина, тому стійка до деформації.

Купити комплект постільної білизни TAC BABY Cars Traffic можна оптом і в роздріб за найкращою ціною в Харкові, Києві, Дніпрі, Миколаєві, Одесі - тільки в нашому спеціалізованому магазині.

Інтернет-магазин Sweet Home завжди готовий запропонувати для Вас і ваших близьких краща постільна білизна для приємного і комфортного відпочинку за оптовими і роздрібними цінами.

У нас Ви зможете придбати: подушки і ковдри, рушники та халати, махрові вироби для ванної та кухні, покривала і пледи високої якості від відомих турецьких і українських виробників.

Наші менеджери готові допомогти з вибором моделі, розкажуть про умови оплати і підберуть зручну транспортну компанію, щоб ви якомога швидше отримали бажану покупку.

Деталі товару
23029

Характеристики

категорія товару
Постільні комплекти
Тканина
ранфорс
склад тканини
бавовна - 100%
Спосіб забарвлення
набивний (друкований)
Упаковка
подарункова від виробника
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
Постельное белье Cotton Box Brode Alize
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Гарний комплект постільної білизни в приємному кольорі пудри, зроблений з мякого сатину прикрашений красивим мереживом і безсумнівно, подарує Вам чудові відчуття від сну і відпочинку. Турецький виробник використовував...
Комплект постільної білизни Love You сатин "Манія"
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Оригінальний набір постільної білизни Love You "Манія" стане яскравим акцентом Вашої спальні! Комплект представлений в перламутрово-рожевих тонах, прикрашений біло-рожевими квітами і травою з крапельками роси....
Комплект постільної білизни ARYA Magestic Бамбук жаккард з вишивкою Baden
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Потрібно купити постільну білизну, яка гармоніювало б з будь-яким інтерєром спальної кімнати? Тоді комплект постільної білизни ARYA Magestic Baden для Вас. Воно виготовлене з натуральної бамбукової тканини...
Нещодавно переглянуто

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти