Артикул:
22899

Постільна білизна TAC DISNEY Cars

Немає балів за цей товар, оскільки знижка вже є.

Встигни купити за знижкою
1 754,73 грн 1 809,00 грн -3%
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розмір - Комплектація
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

З радістю пропонуємо для ваших дітей постільна білизна TAC DISNEY Cars від відомого турецького виробника. Цей красивий комплект стане відмінним вибором для батьків, які хочуть порадувати свою дитину довговічним і якісним постільною білизною.

Комплект виконаний з тканини ранфорс, на основі стовідсоткового бавовни, що обовязково принесе вам приємну мякість, легкість і комфорт під час сну і відпочинку. Дана тканина має більш високу щільність, і мякша в порівнянні з аналогами. При створенні такої тканини використовується натуральне бавовняне волокно, що надає їй мякість і міцність одночасно. А постільна білизна з тканини ранфорс, від відомого турецького виробника текстилю для дому, заслуговує на особливу увагу.

Турецький виробник TAC давно здобув популярність і визнання серед покупців за відмінний домашній текстиль та високу якість продукції. Використання виробником натуральних барвників, дозволить Вам не турбуватися про втрату насиченості малюнка після прання. Спеціальна технологія нанесення малюнка, призводить до глибокому просочуванню волокон тканини, що забезпечує збереження квітів навіть після двохсотий прання.

Постільна білизна TAC DISNEY Cars за доступною ціною можна легко і просто в нашому інтернет-магазині. Ми завжди можемо запропонувати широкий вибір текстилю для будинку від найвідоміших турецьких виробників і фабрик. Наші менеджери із задоволенням допоможуть Вам оформити замовлення на цю та інші моделі білизни, заощаджуючи ваш час.

Хочемо звернути увагу на розмір даної моделі, вона представлена в нашому каталозі в єдиному розмірі, і має стандартну комплектацію:

  • підодіяльник - 160 х 220 см,
  • простирадло на гумці на матрац - 100 х 200 см,
  • наволочка - 50 х 70 см - 1 шт.

Простирадло добре кріпиться на будь-який дитячого ліжка з матрацом. Сон і відпочинок на такому чудовому комплекті принесуть вашим дітям тільки хороші емоції і повноцінний відпочинок.

Рекомендації по догляду за постільною білизною з бавовняної тканини вказані на етикетці. Але щоб білизна служило довше і радувало кожен раз, ми їх трохи доповнили:

  • Прати постільну білизну з ранфорса, краще при температурі води не більше 30 градусів.
  • Використовуйте перевірені якісні порошки, для збереження мякості тканини і насиченості квітів.
  • Прати постільна білизна з бавовняної тканини бажано в режимі делікатного прання, з щадним віджиманням на рівні 600 - 700 оборотів. Це дозволить і добре віджати тканину і не призведе до пошкодження волокон.
  • Сушити такий комплект бажано на свіжому повітрі в розправленому вигляді, але також можна і на батареї, якщо вона не сильно гаряча. Стандартна розкладна сушка в кімнаті також підійде.
  • Постільна з ранфорса бажано гладити не сильно гарячою праскою. Також ви можете і не гладити його зовсім, так як ранфорс стійкий до деформації і не сильно мнеться.

Купити комплект постільної білизни TAC DISNEY Cars можна оптом і в роздріб за найкращою ціною в Харкові, Києві, Дніпрі, Миколаєві, Одесі - тільки в нашому спеціалізованому магазині.

у нас Ви зможете придбати: подушки і ковдри, рушники та халати, махрові вироби для ванної та кухні, покривала і пледи високої якості від відомих турецьких і українських виробників.

Наші менеджери готові допомогти з вибором моделі, розкажуть про умови оплати і підберуть зручну транспортну компанію, щоб ви якомога швидше отримали бажану покупку.

Деталі товару
22899

Характеристики

категорія товару
Постільні комплекти
Тканина
ранфорс
наволочки
50 * 70
склад тканини
бавовна - 100%
Спосіб забарвлення
Цифрові технології
Упаковка
подарункова від виробника
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
Комплект постільної білизни Dream сатин Canisa
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Набір призначений для ніжної натури, якій буде комфортно в непомітною, стриманою, але стильною ліжку. Будь-який інтерєр буде гармоніювати з таким постільною білизною. Малюнок мяких гладких тканин і легкий блиск несуть...
Комплект постільної білизни Love You сатин "Удача"
rating 0 відгуків
2 645,00 грн
Комплект постільної білизни Love You сатин "Удача" для яскравих людей! Лицьова сторона підодіяльника білого кольору із зображенням помаранчевих і світло-бузкового кольору. Зворотний бік підодіяльника і простирадло...
Постільна білизна Tac Sio Mor
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Ще один чудовий варіант постільної білизни від торгової марки Tac Sio Mor із серії Hotel. Постільна виконано з сатину приємною мякості і високої щільності, що забезпечить Вам чудовий сон і відпочинок . Постільна...
Love You  Страйп  ЖЕЛТЫЙ 6
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Купити благородний комплект постільної білизни Love You Страйп жовтого кольору - створити затишок і комфорт у Вашій спальні. Дане постільна білизна подарує Вам міцний сон і приємне пробудження. Зроблено з...
Нещодавно переглянуто

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти