Артикул:
22764

Постільна білизна Gelin Home Digital Bella

Купуючи цей товар, ви можете зібрати до 217 бали. Ваш кошик буде загальним 217 бали який можна перетворити на ваучер на 217,00 грн.

4 347,00 грн
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розмір - Комплектація
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Красиве постільна білизна Gelin Home Digital Bella, наповнить вашу спальню відчуттям вишуканості. Всі ми створюємо затишок в своєму будинку за допомогою різних елементів декору і текстильних виробів. І в цьому нам особливо допомагають чудові комплекти - своїм оригінальним дизайном, мякістю і комфортом які вони дарують.

Цей чудовий спальний комплект виконаний з мякої тканини сатин, на основі стовідсоткового бавовни, і ви по достоїнству зможете оцінити даний турецьке якість, адже сон і відпочинок на такій білизні принесуть вам найприємніші відчуття від мякості бавовняної тканини. Сатин стійкий до зминання і пошкоджень, легко переносить часті прання, тому вироби текстиль з сатину дуже популярні серед покупців нашого магазину.

Турецький виробник Gelin Home використовував кращі технології і 100% натуральна бавовна, щоб ви могли насолоджуватися комфортом лежачи на цьому чудовою постільній білизні. Завдяки спеціальній обробці тканина сатин має високу мякість, щільність і міцність, а також ефект шовку, з легким блиском. Натуральні барвники міцно закріпилися в тканини, створюючи химерний і оригінальний малюнок.

Постільна білизна Gelin Home Digital Bella Ви можете за доступною ціною в нашому інтернет-магазині Sweet Home. Для вас завжди широкий асортимент, ввічливі менеджери і кращий вибір текстилю за найкращою ціною. Для кожного покупців нашого магазину ми також пропонуємо ознайомитися з новинками текстилю для будинку зі свіжих каталогів найвідоміших брендів і торгових марок Туреччини.

Хочемо звернути увагу на розмір даної моделі, вона представлена в нашому каталозі в єдиному розмірі, і має стандартну комплектацію:

  • підодіяльник - 200 х 220 см,
  • простирадло - 240 х 260 см,
  • наволочка - 50 х 70 + 5 см 2 шт,
  • наволочка - 50 х 70 см - 2 шт.

Розмір постільної білизни «Євро» підійде для будь-якої великому ліжку. І ми впевнені, що сон і відпочинок на такому чудовому комплекті принесуть вам тільки хороші емоції і повноцінний відпочинок.

Також ми підготували кілька рекомендацій для прання і прасування постільної білизни з сатину. Також дотримуйтеся рекомендацій виробника зазначених на етикетці:

  • Прати постільна білизна з сатину і інших бавовняних тканин, краще при температурі води не більше 30 градусів.
  • Використовуйте перевірені якісні порошки, для збереження мякості тканини і насиченості квітів.
  • Прати постільну білизну бажано в режимі делікатного прання, з щадним віджиманням на рівні 600 - 700 оборотів. Це дозволить і досить віджати тканину і не призведе до пошкодження волокон.
  • Сушити такий комплект бажано на свіжому повітрі в розправленому вигляді. У зимовий час можна і на батареї, але тільки за умови, що вона не сильно гаряча. Стандартна розкладна сушка в кімнаті також підійде.
  • Гладить постільна білизна з сатину бажано не сильно гарячою праскою. Також така білизна можна і не гладити зовсім, так як сатин досить щільна тканина, тому стійка до деформації.

Інтернет-магазин Sweet Home пропонує кращі вироби з натуральних і синтетичних тканин від перевірених постачальників і відомих турецьких виробників. Наш асортимент постійно зростає і оновлюється.

Купити комплект постільної білизни Gelin Home Digital Bella від турецького виробника, можна оптом і в роздріб, в нашому інтернет-магазині, по всій Україні.

Ми здійснюємо доставку по всій Україні, в будь-яке місто і населений пункт будь-якої транспортної компанією, крім Укрпошти. Наші менеджери завжди допоможуть Вам з вибором розмірів, повідомлять про умови оплати і знижки, і порадять кращу транспортну компанію.

Деталі товару
22764

Характеристики

категорія товару
Постільні комплекти
Тканина
сатин
наволочки
50 * 70
склад тканини
бавовна - 100%
Спосіб забарвлення
Цифрові технології
Упаковка
подарункова від виробника
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
Комплект постільної білизни Love You сатин "Східний принц"
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Ви шукаєте подарунок коханому чоловікові? Купуйте комплект постільної білизни, щоб він зміг відчути себе справжнім принцом! На лицьовій стороні підодіяльника зображений реалістичний малюнок леопарда на дереві. Дві...
КПБ Haspen Zembil Gipur евро
rating 0 відгуків
1 859,00 грн
Комплект постільної білизни Haspen Zambak Gipur виконані з ранфорса. Тканина на сто відсотків складається з бавовни, щільність висока. У комплект входять 2 наволочки, простирадло і підодіяльник. Ви можете придбати...
Комплект постільної білизни Pierre Cardin ПБ saten Premio євро
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Купити новий комплект постільної білизни з ексклюзивним дизайном - створити затишну і привабливу атмосферу. Постільна білизна виконано з міцного і дуже мякого сатину. Без зайвих деталей комплект виглядає красиво і...
Нещодавно переглянуто

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти