Артикул:
22752

Постільна білизна Tivolyo Home FLORIS

Немає балів за цей продукт.

Нет в наличии
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розпродано
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Зверніть увагу на це чудове постільна білизна з сатину Tivolyo Home FLORIS. Сатинове постільна білизна - це кращий вибір для будинку, щоб порадувати себе і ваших близьких. Така білизна відрізняється мякою текстурою, шовкової гладдю і в той же час міцністю, а також тривалим терміном експлуатації.

В першу чергу хочемо відзначити, що сатин виготовляється з натуральної бавовни без додавання синтетичних волокон. Завдяки спеціальній технології скручування нитки тканину і виходить міцною, мякою з високою щільністю і стійкістю до зминання. Будь-яке постільна білизна з сатину на основі бавовни чудово пропускає повітря, влітку дарує приємну прохолоду, а взимку чудово зберігає тепло.

Турецький виробник Tivolyo Home давно здобув популярність і визнання серед покупців за відмінний домашній текстиль та високу якість продукції. Використання виробником натуральних барвників, дозволить Вам не турбуватися про втрату насиченості малюнка після прання. Спеціальна технологія нанесення малюнка, призводить до глибокому просочуванню волокон тканини, що забезпечує збереження квітів навіть після двохсотий прання.

Постільна білизна Tivolyo Home FLORIS з мякого сатину, в подарунковій упаковці, можна оптом і в роздріб з доставкою по Україна. Інтернет-магазин Sweet Home реалізує домашній текстиль від найвідоміших турецьких виробників. Наш величезний асортимент товарів постійно оновлюється, і ми завжди зможемо запропонувати моделі білизни і покривал на ліжко з різних матеріалів за найкращою ціною.

Дана модель представлена в нашому каталозі в розмірі «Євро», і має стандартну комплектацію:

- підодіяльник - 200 х 220 см,

- простирадло - 240 х 260 см,

- наволочка - 50 х 70 + 5 см - 2 шт,

- наволочка - 50 х 70 см - 2 шт.

Комплектація відмінно підходить для великому ліжку і просторої спальні. Безсумнівно, сон і відпочинок на такому ліжку принесуть вам тільки найкращі емоції і повноцінний відпочинок.

Догляд за постільною білизною з бавовняної тканини, гранично простий і зручний.

  • Прати постільна білизна з сатину, краще при температурі води не більше 30 градусів.
  • Використовуйте перевірені якісні порошки, для збереження мякості тканини і насиченості квітів.
  • Прати це постільна білизна бажано в режимі делікатного прання, з щадним віджиманням на рівні 600 - 700 оборотів. Це дозволить і досить віджати тканину і не призведе до пошкодження волокон.
  • Сушити такий комплект бажано на свіжому повітрі в розправленому вигляді, але також можна і на батареї якщо вона не сильно гаряча. Стандартна розкладна сушка в кімнаті також підійде.
  • Гладить постільна з сатину бажано не сильно гарячою праскою. Також ви можете і не гладити його зовсім, так як сатин досить стійкий до деформації.

Купити цей постільний комплект Tivolyo Home FLORIS можна як оптом, так і в роздріб за найкращою і доступною ціною.

Інтернет-магазин Sweet Home пропонує кращі вироби з натуральних і синтетичних тканин від перевірених постачальників і відомих турецьких виробників. Наш асортимент постійно зростає і оновлюється. У нас завжди є в наявності постільна білизна, ковдри, подушки простирадла і наволочки, набори для сауни та лазні, рушники і халати, а також покривала на ліжко і чохли на дивани.

Ми здійснюємо доставку в будь-яке місто і населений пункт, будь-якої транспортної компанією, крім Укрпошти. Наші менеджери завжди допоможуть Вам з вибором розмірів, повідомлять про умови оплати і знижки, і порадять кращу транспортну компанію.

Деталі товару
22752

Характеристики

категорія товару
Постільні комплекти
Тканина
сатин deluxe
наволочки
50 * 70
склад тканини
бавовна - 100%
Спосіб забарвлення
Цифрові технології
Упаковка
подарункова від виробника
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
Love You постельное белье сатин лайт TL13228
rating 0 відгуків
1 744,00 грн
Раді представити Вашій увазі райдужне постільна білизна Love You від турецького виробника. Мякий якісний турецький бавовна забезпечить Вам і Вашим близьким здорові і міцні сни. Постільна білизна представлено в...
КПБ Love You сатин
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Відчуйте атмосферу розкоші і сили в постільній білизні з шовковистого сатину від турецької торгової марки Love You. Чудовий комплект з нової колекції постільної білизни подарує Вам повноцінний сон і відпочинок....
Нещодавно переглянуто

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти