Артикул:
22750

Постільна білизна Tivolyo Home FLEUR

Немає балів за цей продукт.

Нет в наличии
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розпродано
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Красиве постільна білизна з сатину Tivolyo Home FLEUR, наповнить розкішшю вашу спальню. Кожна господиня хоче створити затишок у своїй спальні за допомогою різних елементів декору і текстильних виробів. І з цим легко впораються якісні комплекти білизни від турецьких виробників, їх популярність обумовлена оригінальним дизайном, мякістю і комфортом які вони приносять.

Цей чудовий спальний комплект виконаний з мякої тканини сатин, на основі стовідсоткового бавовни, і ви по гідності зможете оцінити даний турецьке якість, адже сон і відпочинок на такій білизні принесуть вам найприємніші відчуття від мякості бавовняної тканини. Сатин стійкий до зминання і пошкоджень, легко переносить часті прання, тому вироби текстиль з сатину дуже популярні серед покупців нашого магазину.

Турецький виробник Tivolyo Home давно здобув популярність і визнання серед покупців за відмінний домашній текстиль та високу якість продукції .Використання виробником натуральних барвників, дозволить Вам не турбуватися про втрату насиченості малюнка після прання. Спеціальна технологія нанесення малюнка, призводить до глибокому просочуванню волокон тканини, що забезпечує збереження квітів навіть після двохсотий прання.

Постільна білизна Tivolyo Home FLEUR з мякого сатину, можна оптом і в роздріб з доставкою по Україні. В інтернет-магазині Sweet Home для вас завжди новинки і кращі моделі пледів і покривал, а також величезний вибір, зручний каталог і доступні ціни на будь-який товар. Наш величезний асортимент товарів постійно оновлюється, і ми завжди зможемо запропонувати моделі пледів і покривал із різних матеріалів за найкращою ціною.

Дана модель представлена в нашому каталозі в розмірі «Євро», і має стандартну комплектацію:

- підодіяльник - 200 х 220 см,

- простирадло - 240 х 260 см,

- наволочка - 50 х 70 + 5 см - 2 шт.,

- наволочка - 50 х 70 см - 2 шт.

Комплектація відмінно підходить для великому ліжку і просторої спальні. Безсумнівно, сон і відпочинок на такому ліжку принесуть вам тільки найкращі емоції і повноцінний відпочинок.

Рекомендації та поради по догляду за постільною білизною з сатину. Щоб білизна служило довше і радувало кожен раз, дотримуйтеся цих простих правил:

  • Прати постільна білизна з сатину, краще при температурі води не більше 30 градусів.
  • Використовуйте перевірені якісні порошки , для збереження мякості тканини і насиченості квітів.
  • Прати постільна білизна з натуральної тканини бажано в режимі делікатного прання, з щадним віджиманням на рівні 600 - 700 оборотів. Це дозволить і добре віджати тканину і не призведе до пошкодження волокон.
  • Сушити такий комплект бажано на свіжому повітрі в розправленому вигляді, але також можна і на батареї, якщо вона не сильно гаряча. Стандартна розкладна сушка в кімнаті також підійде.
  • Гладить постільна з сатину бажано не сильно гарячою праскою. Також ви можете і не гладити його зовсім, так як ця тканина стійка до деформації і зімяту.

Наш інтернет-магазин Sweet Home Завжди готовий запропонувати краще постільна білизна для вашого будинку. Купити цей постільний комплект Tivolyo Home FLEUR можна як оптом, так і в роздріб за найкращою і доступною ціною.

Також Ви завжди зможете придбати подушки і ковдри, рушники та інші махрові вироби, покривала і пледи від найвідоміших турецьких і українських виробників в нашому зручному каталозі.

Ми здійснюємо доставку по всій Україні, будь-транспортною компанією. Наші менеджери можуть допомогти Вам з вибором моделі, розкажуть про умови оплати і підберуть зручну транспортну компанію.

Деталі товару
22750

Характеристики

категорія товару
Постільні комплекти
Тканина
сатин deluxe
наволочки
50 * 70
склад тканини
бавовна - 100%
Спосіб забарвлення
Цифрові технології
Упаковка
подарункова від виробника
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
Комплект постільної білизни ARYA сатин Demenza
Встигни купити за знижкою
rating 0 відгуків
3 279,30 грн 3 858,00 грн
Що за чудо ці пастельні ніжні тони! Комплект постільної білизни з сатину характеризується високою якістю, натуральністю тканини і красивою блискучою поверхнею. Як мило виглядає постільна білизна такого кольору,...
Комплект постільної білизни Love You сатин "Вишеньки"
rating 0 відгуків
2 645,00 грн
Даний комплект виконаний в ніжно-рожевих тонах і прикрашений жменею соковитих вишень. Зворотний бік підодіяльника і простирадло біло-рожевого кольору. Дві наволочки біло-рожевого кольору із зображенням жмені вишень....
КПБ ARYA  Delante
Встигни купити за знижкою
rating 0 відгуків
2 255,05 грн 2 653,00 грн
Хочете купити постільна білизна з незвичайним дизайном? Тоді унікальний комплект постільної білизни Delante від відомого турецького виробника текстильної промисловості ARYA створений для Вашої спальні. Це справжній...
Love You Комплект постільної білизни 1-22 жаккард
rating 0 відгуків
6 106,00 грн
Ексклюзивне і оригінальне постільна білизна з жаккарда і сатинового плетіння. Торгова марка Love You зробила чудове постільна білизна, щоб Ви могли насолодитися мякістю тканини, чудовим малюнком з жакардових ниток...
Нещодавно переглянуто

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти