Артикул:
22747

Постільна білизна Tivolyo Home INDIAN

Немає балів за цей продукт.

Нет в наличии
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розпродано
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Доповніть затишок у вашій спальні разом з по-справжньому яскравим і красивим комплектом білизни з нової колекції Постільна білизна Tivolyo Home INDIAN. Відомий турецький виробник створив модель, яка легко буде дарувати відчуття весни і легке настрій, навіть якщо за вікном зима. Досить прилягти на мякий сатин, і вас відразу наповнять приємні відчуття, що принесе гарний настрій, затишок і комфорт.

Комплект виконаний з тканини сатин, на основі стовідсоткового бавовни, що забезпечить мякість, легкість і комфорт під час сну і відпочинку. Тканина сатин має середню щільність, але при цьому стійка до зминання і пошкоджень, що робить спальне приладдя з неї дуже популярними серед покупців домашнього текстилю повсюдно.

Турецький виробник Tivolyo Home давно здобув популярність і визнання серед покупців за відмінний домашній текстиль та високу якість продукціі.Іспользованіе виробником натуральних барвників, дозволить Вам не турбуватися про втрату насиченості малюнка після прання. Спеціальна технологія нанесення малюнка, призводить до глибокому просочуванню волокон тканини, що забезпечує збереження квітів навіть після двохсотий прання.

Постільна білизна Tivolyo Home INDIAN, можна будь-яким зручним способом в нашому інтернет-магазині Sweet Home. У нас оптимальні умови оплати, а доставку ми здійснюємо в будь-яке місто всіма транспортними компаніями України, крім Укрпошти. Також, ми завжди можемо запропонувати широкий вибір будь-якого домашнього текстилю для спальні і вдома від найвідоміших турецьких і українських виробників.

Дана модель представлена в нашому каталозі в розмірі «Євро», і має стандартну комплектацію:

- підодіяльник - 200 х 220 см,

- простирадло - 240 х 260 см,

- наволочка - 50 х 70 + 5 см - 2 шт,

- наволочка - 50 х 70 см - 2 шт.

Комплектація відмінно підходить для великому ліжку і просторої спальні. Безсумнівно, сон і відпочинок на такому ліжку принесуть вам тільки найкращі емоції і повноцінний відпочинок.

Догляд за постільною білизною з бавовняної тканини, гранично простий і зручний.

  • Прати постільна білизна з сатину, краще при температурі води не більше 30 градусів.
  • Використовуйте перевірені якісні порошки, для збереження мякості тканини і насиченості квітів.
  • Прати це постільна білизна бажано в режимі делікатного прання, з щадним віджиманням на рівні 600 - 700 оборотів. Це дозволить і досить віджати тканину і не призведе до пошкодження волокон.
  • Сушити такий комплект бажано на свіжому повітрі в розправленому вигляді, але також можна і на батареї якщо вона не сильно гаряча. Стандартна розкладна сушка в кімнаті також підійде.
  • Гладить постільна з сатину бажано не сильно гарячою праскою. Також ви можете і не гладити його зовсім, так як сатин досить стійкий до деформації.

Наш інтернет-магазин Sweet Home завжди стежить за новинками сезону і готовий запропонувати краще постільна білизна високої якості для вашого будинку . Купити комплект постільної білизни Tivolyo Home INDIAN, можна як оптом, так і в роздріб за доступною ціною.

Наш інтернет-магазин надає найширший асортимент домашнього текстилю в Україні. У нашому каталозі Ви завжди зможете вибрати і придбати подушки і ковдри, рушники та інші махрові вироби, покривала і пледи від найвідоміших турецьких виробників.

Доставка товару здійснюється усіма транспортними компаніями, по території України. Умови оплати та вибір служби доставки, можна уточнити у наших менеджерів.

Деталі товару
22747

Характеристики

категорія товару
Постільні комплекти
Тканина
сатин deluxe
наволочки
50 * 70
склад тканини
бавовна - 100%
Спосіб забарвлення
Цифрові технології
Упаковка
подарункова від виробника
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
Love You Комплект постільної білизни "Бузок"
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Відмітною якістю красивого постільної білизни Love You "Бузок" можна відзначити його практичну і естетичну користь. Малюнок виконаний в ніжних відтінках, зображення гілок бузку і пари лебедів, що пливуть по воді...
Постельное белье Cotton Box Brode Rodez
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
З радістю пропонуємо Вам красива постільна білизна Cotton Box Brode Rodez від відомого турецького виробника. Зроблене з мякого сатину небесно-блакитного кольору, він прикрасить ваше ліжко, подарує гарний настрій і...
Постільна білизна Tac Delux Saten Pavia Gri
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Якісна постільна білизна від торгової марки Tac Delux Saten Pavia Gri прикрашене оригінальним колажем із зображень квітів і метеликів. Постільна зроблено з сатину на основі турецького бавовни, що забезпечить Вам...
Нещодавно переглянуто

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти