Артикул:
22732

Постільна білизна TAC Genc Modasi ranforce Lucas

Купуючи цей товар, ви можете зібрати до 91 бали. Ваш кошик буде загальним 91 бали який можна перетворити на ваучер на 91,00 грн.

1 826,00 грн
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розмір - Комплектація
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Пропонуємо вашій увазі постільна білизна TAC Genc Modasi ranforce Lucasот відомого виробника, з оригінальним дизайном і приємною забарвленням, виконане в сучасному стилі. Таке постільна стане чудовою прикрасою великому ліжку, а також легко доповнить інтерєр сучасної спальні.

Турецька марка і виробник TAC спеціалізується на виробництві постільної білизни більше 20 років, і встигла завоювати популярність і любов у всьому світі. Головна відмінність, це неперевершена якість і використання натуральних матеріалів, таких як бавовна і бамбук.

Комплект виконаний з тканини ранфорс, на основі стовідсоткового бавовни, що обовязково принесе вам приємну мякість, легкість і комфорт під час сну і відпочинку . Дана тканина має більш високу щільність, і мякша в порівнянні з аналогами. При створенні такої тканини використовується натуральне бавовняне волокно, що надає їй мякість і міцність одночасно. А постільна білизна з тканини ранфорс, від відомого турецького виробника текстилю для дому, заслуговує на особливу увагу.

Постільна білизна TAC Genc Modasi ranforce Lucas, можна оптом і в роздріб з доставкою по Україні. Інтернет-магазин Sweet Home реалізує домашній текстиль від найвідоміших турецьких виробників. Наш величезний асортимент товарів постійно оновлюється, і ми завжди зможемо запропонувати моделі пледів і покривал із різних матеріалів за найкращою ціною. Для вас завжди новинки і кращі моделі білизни, а також величезний вибір, зручний каталог і доступні ціни на будь-який товар.

Якщо Вас зацікавила дана модель, хочемо уточнити, що в нашому каталозі вона представлена в одному розмірі, і має стандартну комплектацію:

  • підодіяльник - 160 х 220 см,
  • простирадло на гумці - 100 х 200 см,
  • наволочка - 50 х 70 см - 1 шт.

Такий розмір відмінно підійде для великому ліжку. Безсумнівно, сон і відпочинок на такому ліжку принесуть вам тільки найкращі емоції і повноцінний відпочинок, а зовнішній вигляд цього комплекту стане гідною прикрасою вашої спальні.

Рекомендації по догляду за постільною білизною з ранфорса і бавовняної тканини. Щоб білизна служило довше, дотримуйтеся цих простих правил:

  • Прати постільну білизну з ранфорса, краще при температурі води не більше 30 градусів.
  • Використовуйте перевірені якісні порошки, для збереження мякості тканини і насиченості квітів.
  • Прати постільна білизна з бавовняної тканини бажано в режимі делікатного прання, з щадним віджиманням на рівні 600 - 700 оборотів. Це дозволить і добре віджати тканину і не призведе до пошкодження волокон.
  • Сушити такий комплект бажано на свіжому повітрі в розправленому вигляді, але також можна і на батареї, якщо вона не сильно гаряча. Стандартна розкладна сушка в кімнаті також підійде.
  • Гладить постільна з ранфорса бажано не сильно гарячою праскою. Також ви можете і не гладити його зовсім, так як ранфорс стійкий до деформації і не сильно мнеться.

Купити комплект постільної білизни TAC Genc Modasi ranforce Lucas y можна оптом і в роздріб за доступною ціною в нашому магазині. Наявність товару краще уточнити у наших менеджерів.

Інтернет-магазин Sweet Home пропонує своїм покупцям краще постільна білизна для будинку оптом і в роздріб від найвідоміших турецьких виробників. У нас Ви завжди зможете придбати подушки і ковдри, рушники, покривала і пледи високої якості.

Наші менеджери завжди готові допомогти з вибором моделі, розкажуть про умови оплати і підберуть зручну транспортну компанію. Ми здійснюємо доставку по всій Україні, в будь-яке місто і населений пункт будь-якої транспортної компанією, крім Укрпошти.

Деталі товару
22732

Характеристики

категорія товару
Постільні комплекти
Тканина
ранфорс
наволочки
50 * 70
склад тканини
бавовна - 100%
Спосіб забарвлення
набивний (друкований)
Упаковка
подарункова від виробника
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
Комплект постельного белья Gelin Home   с французским кружевом Donna
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Gelin Home покривало pike жаккард з вязкою Eylul виконано з жаккарда і сатину. Розміри елементів наступні: покривало pike - 240 х 260, простирадло - 240 х 260, наволочка жаккард - 50 х 70 х 2, наволочка сатин - 50 х...

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти