Артикул:
22727

Постільна білизна TAC Genc Modasi Genesis

Купуючи цей товар, ви можете зібрати до 91 бали. Ваш кошик буде загальним 91 бали який можна перетворити на ваучер на 91,00 грн.

1 826,00 грн
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розмір - Комплектація
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Для вашого комфортного сну і відпочинку ми раді запропонувати Вам чудове постільна білизна TAC Genc Modasi Genesis від одного і найвідоміших турецьких виробників. Ця яскрава модель представлена в оригінальній забарвленням і доповнена великим, красивим і якісним малюнком.

Комплект виконаний з тканини ранфорс, на основі стовідсоткового бавовни, що обовязково принесе вам приємну мякість, легкість і комфорт під час сну і відпочинку. Дана тканина має більш високу щільність, і мякша в порівнянні з аналогами. При створенні такої тканини використовується натуральне бавовняне волокно, що надає їй мякість і міцність одночасно. А постільна білизна з тканини ранфорс, від відомого турецького виробника текстилю для дому, заслуговує на особливу увагу.

Турецький виробник TAC давно здобув популярність і визнання серед покупців за відмінний домашній текстиль та високу якість продукції. Використання виробником натуральних барвників, дозволить Вам не турбуватися про втрату насиченості малюнка після прання. Спеціальна технологія нанесення малюнка, призводить до глибокому просочуванню волокон тканини, що забезпечує збереження квітів навіть після двохсотий прання.

Постільна білизна TAC Genc Modasi Genesis з мякого сатину, Ви можете в нашому спеціалізованому інтернет-магазині Sweet Home. Наш магазин спеціалізується на продажі якісного текстилю для дому, і ми завжди готові запропонувати Вам краще постільна білизна для вашого затишку і комфорту. Для наших покупців ми пропонуємо широкий вибір якісного турецького текстилю від найвідоміших турецьких брендів і виробників.

Також, хочемо зазначити, що це постільна білизна має розмір «Півтора», і в його комплектацію входить:

  • простирадло на гумці - 100 х 200
  • підодіяльник - 160 х 220
  • наволочка - 50 х 70.

Це постільна білизна від фабрики ТАС, чудове і затишне варіант для комфортного сну і відпочинку. При цьому стильно виглядає і виконаний на високому рівні якості

Рекомендації та поради по догляду за постільною білизною з ранфорса. Щоб білизна служило довше і радувало кожен раз, дотримуйтеся цих простих правил:

  • Прати постільну білизну з ранфорса, краще при температурі води не більше 30 градусів.
  • Використовуйте перевірені якісні порошки , для збереження мякості тканини і насиченості квітів.
  • Прати постільна білизна з натуральної тканини бажано в режимі делікатного прання, з щадним віджиманням на рівні 600 - 700 оборотів. Це дозволить і добре віджати тканину і не призведе до пошкодження волокон.
  • Сушити такий комплект бажано на свіжому повітрі в розправленому вигляді, але також можна і на батареї, якщо вона не сильно гаряча. Стандартна розкладна сушка в кімнаті також підійде.
  • Гладить постільна з ранфорса бажано не сильно гарячою праскою. Також ви можете і не гладити його зовсім, так як ця тканина стійка до деформації і зімяту.

Наш інтернет-магазин Sweet Home Завжди готовий запропонувати краще постільна білизна для вашого будинку. Купити цей постільний комплект TAC Genc Modasi Genesis можна як оптом, так і в роздріб за найкращою і доступною ціною.

Також Ви завжди зможете придбати подушки і ковдри, рушники та інші махрові вироби, покривала і пледи від самих відомих турецьких і українських виробників в нашому зручному каталозі.

Ми здійснюємо доставку по всій Україні, будь-транспортною компанією. Наші менеджери можуть допомогти Вам з вибором моделі, розкажуть про умови оплати і підберуть зручну транспортну компанію.

Доставка здійснюється усіма транспортними компаніями, крім Укрпошти.

Деталі товару
22727

Характеристики

категорія товару
Постільні комплекти
Тканина
ранфорс
наволочки
50 * 70
склад тканини
бавовна - 100%
Спосіб забарвлення
набивний (друкований)
Упаковка
подарункова від виробника
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
Комплект постельного белья TAC RANFORCE  BELITA
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Витончений постільний комплект Tac Ranforce Belita прикрасить Вашу спальну кімнату. Постільна білизна приємного рожевого кольору в смужку з квітковими візерунками прекрасно підійде в якості подарунка молодятам,...
Комплект постельного белья жаккард с кружевной каймой,TF B 0013
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Чудовий комплект постільної білизни турецького виробництва, подарує Вам комфортний сон і відпочинок, а також стане оригінальним доповненням вашої спальні. Мяка тканина сатин має високу щільність і мякість, легко...
komplekt-postelnogo-belya-tivolyo-home-bambura-jacarli-pembe
rating 0 відгуків
9 650,00 грн
Чудовий комплект постільної білизни Tivolyo Home BAMBURA JACARLI PEMBE зроблений кращими турецькими майстрами з мякою жаккардовой і сатиновою тканини. Приємна мякість комплекту дозволить Вам насолодитися чудовим...
Постільна білизна Tac Disney Mickey & Goofy
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Красиве дитяче постільна білизна із серії Дісней (Disney) для Ваших дітей від турецької торгової марки Tac Disney Mickey & amp; Goofy . Виконане з мякого ранфорса високої якості, воно просто створене для комфортного...
Нещодавно переглянуто

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти