Артикул:
22725

Постільна білизна TAC Ranforce Alina

Немає балів за цей продукт.

Нет в наличии
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розпродано
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

З радістю пропонуємо Вам чудове постільна білизна TAC Ranforce Alina від відомого турецького виробника. Модель представлена в красивій забарвленням і виконана з ранфорса, на основі стовідсоткового бавовни, що забезпечить вам приємну мякість і комфорт під час сну і відпочинку.

Комплект виконаний з тканини ранфорс, на основі стовідсоткового бавовни, що обовязково подарує вашому дитині приємну мякість і комфорт під час сну і відпочинку. Ця тканина має середню щільність, але при цьому стійка до зминання і пошкоджень, що робить спальне приладдя з ранфорса дуже довговічними.

Турецький виробник TAC давно здобув популярність і визнання серед покупців за відмінний домашній текстиль та високу якість продукції. Використання виробником натуральних барвників, дозволить Вам не турбуватися про втрату насиченості малюнка після прання. Спеціальна технологія нанесення малюнка, призводить до глибокому просочуванню волокон тканини, що забезпечує збереження квітів навіть після двохсотий прання.

Постільна білизна TAC Ranforce Alina, Ви можете в нашому спеціалізованому інтернет-магазині Sweet Home. Наш магазин спеціалізується на продажі якісного текстилю для дому, і ми завжди готові запропонувати Вам краще постільна білизна для вашого затишку і комфорту. Для наших покупців ми пропонуємо широкий вибір якісного турецького текстилю від найвідоміших турецьких брендів і виробників.

Хочемо уточнити, що в нашому каталозі модель представлена в одному розмірі. Постільна білизна має стандартну комплектацію, простирадло, підодіяльник і дві наволочки на євро подушку, більш точно за розмірами:

  • підодіяльник - 200 х 220 см,
  • простирадло - 240 х 260 см,
  • наволочка - 50 х 70 см 2 шт.

Такий розмір відмінно підійде для невеликої ліжка. Безсумнівно, сон і відпочинок на такому ліжку принесуть вашим дітям тільки найкращі емоції і повноцінний відпочинок, а зовнішній вигляд цього комплекту стане гідною прикрасою дитячої кімнати.

Рекомендації по догляду за постільною білизною з ранфорса. Ми підготували кілька рекомендацій по догляду за постільною білизною, щоб ваш комплект радував вас довгий час:

  • Прати постільну білизну з ранфорса, краще при температурі води не більше 30 градусів.
  • використовуйте перевірені якісні порошки, для збереження мякості тканини і насиченості квітів.
  • Прати постільна білизна з бавовняної тканини бажано в режимі делікатного прання, з щадним віджиманням на рівні 600 - 700 оборотів. Це дозволить і добре віджати тканину і не призведе до пошкодження волокон.
  • Сушити такий комплект бажано на свіжому повітрі в розправленому вигляді, але також можна і на батареї, якщо вона не сильно гаряча. Стандартна розкладна сушка в кімнаті також підійде.
  • Гладить постільна з ранфорса бажано не сильно гарячою праскою. Також ви можете і не гладити його зовсім, так як ранфорс стійкий до деформації і не сильно мнеться.

Наш інтернет-магазин Sweet Home завжди стежить за новинками сезону і готовий запропонувати краще постільна білизна високої якості для вашого будинку. Також в нашому каталозі Ви завжди зможете вибрати і придбати подушки і ковдри, рушники та інші махрові вироби, покривала і пледи від найвідоміших турецьких виробників.

Купити комплект постільної білизни з тканини ранфорс TAC Ranforce Alina можна як оптом, так і в роздріб за доступною ціною.

Наші ціни вас приємно здивують, а висока якість і різноманітність продукції від відомих турецьких виробників, дозволить наповнити ваш будинок затишком і красою.

Доставка товару здійснюється всіма транспортними компаніями, по території України. Умови оплати та вибір служби доставки, можна уточнити у наших менеджерів.

Деталі товару
22725

Характеристики

категорія товару
Постільні комплекти
Тканина
ранфорс
наволочки
50 * 70
склад тканини
бавовна - 100%
Спосіб забарвлення
набивний (друкований)
Упаковка
подарункова від виробника
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
Комплект постільної білизни ARYA Сатин Purity
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Купити красиву постільну білизну з сатину від турецького виробника Arya - створити в спальні затишній і спокійній атмосфері. Цікавий сірий фон і насичені фарби квітів створюють оригінальну композицію, щоб Ви могли...
Комплект постільної білизни Tirotex дитячий полуторний
rating 0 відгуків
746,00 грн
Хочете купити постільна білизна для дітей з цікавим дизайном? Комплект постільної білизни Tirotex від відомої молдавського виробника текстильної промисловості краще за інших підходить для Ваших дітей. Дитяче виріб...
Постельное белье Cotton Box SATEN FASHION BEJ
rating 0 відгуків
3 134,00 грн
Постільна білизна Cotton Box SATEN FASHION BEJ виконане з сатиновою тканини кольору "какао", у поєднанні з білим полотном. Комплект позбавлений всього зайвого, і створений для максимально простого насолоди відмінним...
komplekt-postelnogo-belya-tivolyo-home-solery
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Комплект постільної білизни Tivolyo Home SOLERY стане для Вас чудовим придбанням. Зроблений з мякого сатину і доповнений жатим шовком, що створює оригінальний зовнішній вигляд, дарує приємний сон і комфортний...
Постельное белье Cotton Box MARİTİME Arma
rating 0 відгуків
1 891,00 грн
Ми завжди раді запропонувати вам краще постільна білизна, і комплект Cotton Box MARİTİME SHİP MAVİ один з кращих в порівнянні ціна і якість. Зроблено комплект турецьким виробником з мякого і міцного ранфорса, велике...
Комплект постільної білизни ARYA сатин Twin Angels
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Постільна білизна з сатину від виробника ARYA моделі Twin Angels - засинати і прокидатися з ангелами. Вони охоронятимуть Ваш сон, стежити за спокоєм і порядком в спальній кімнаті. Особлива атмосфера чистоти оселиться...
Нещодавно переглянуто

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти