Артикул:
22711

Постільна білизна TAC Ranforce Royce

Немає балів за цей продукт.

Нет в наличии
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розпродано
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Ми з радістю хочемо запропонувати вам гарний, зроблений з натуральної бавовняної тканини комплект білизни TAC Ranforce Royce. Ця серія постільної білизни від турецького виробника TAC, відома своєю високою якістю, оригінальними та яскравими малюнками. Кожен такий комплект стане самим приємним подарунком для вашої дитини чи підлітка.

Комплект виконаний з тканини ранфорс, на основі стовідсоткового бавовни, що обовязково принесе вам приємну мякість, легкість і комфорт під час сну і відпочинку. Дана тканина має більш високу щільність, і мякша в порівнянні з аналогами. При створенні такої тканини використовується натуральне бавовняне волокно, що надає їй мякість і міцність одночасно. А постільна білизна з тканини ранфорс, від відомого турецького виробника текстилю для дому, заслуговує на особливу увагу.

Турецька фабрика TAC відповідально ставиться до створення текстилю для дому, Керівництво фабрики опрацьовує дизайн, використовує найоригінальніші і красиві забарвлення, і всілякі тканини, щоб задовольнити смаки найвибагливіших покупців.

постільна білизна TAC Ranforce Royce в подарунковій упаковці, можна оптом і в роздріб з доставкою по Україні. Інтернет-магазин Sweet Home реалізує домашній текстиль від найвідоміших турецьких виробників. Наш величезний асортимент товарів постійно оновлюється, і ми завжди зможемо запропонувати моделі пледів і покривал із різних матеріалів за найкращою ціною. Для вас завжди новинки і кращі моделі білизни, а також величезний вибір, зручний каталог і доступні ціни на будь-який товар.

Також, хочемо зазначити, що це постільна білизна має розмір «Євро», і в його комплектацію входить :

  • простирадло 240 х 260
  • підодіяльник 200 х 220
  • наволочки 50 х 70 - 2 штуки

Це постільна білизна від фабрики ТАС, чудове і затишне варіант для комфортного сну і відпочинку. При цьому стильно виглядає і виконаний на високому рівні якості

Рекомендації та поради по догляду за постільною білизною з ранфорса. Щоб білизна служило довше і радувало кожен раз, дотримуйтеся цих простих правил:

  • Прати постільну білизну з ранфорса, краще при температурі води не більше 30 градусів.
  • Використовуйте перевірені якісні порошки , для збереження мякості тканини і насиченості квітів.
  • Прати постільна білизна з натуральної тканини бажано в режимі делікатного прання, з щадним віджиманням на рівні 600 - 700 оборотів. Це дозволить і добре віджати тканину і не призведе до пошкодження волокон.
  • Сушити такий комплект бажано на свіжому повітрі в розправленому вигляді, але також можна і на батареї, якщо вона не сильно гаряча. Стандартна розкладна сушка в кімнаті також підійде.
  • Гладить постільна з ранфорса бажано не сильно гарячою праскою. Також ви можете і не гладити його зовсім, так як ця тканина стійка до деформації і зімяту.

Наш інтернет-магазин Sweet Home Завжди готовий запропонувати краще постільна білизна для вашого будинку. Купити цей постільний комплект TAC Ranforce Royce можна як оптом, так і в роздріб за найкращою і доступною ціною.

Також Ви завжди зможете придбати подушки і ковдри, рушники та інші махрові вироби, покривала і пледи від найвідоміших турецьких і українських виробників в нашому зручному каталозі.

Ми здійснюємо доставку по всій Україні, будь-транспортною компанією. Наші менеджери можуть допомогти Вам з вибором моделі, розкажуть про умови оплати і підберуть зручну транспортну компанію.

Деталі товару
22711

Характеристики

категорія товару
Постільні комплекти
Тканина
ранфорс
наволочки
50 * 70
склад тканини
бавовна - 100%
Спосіб забарвлення
набивний (друкований)
Упаковка
подарункова від виробника
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
Комплект постельного белья Gelin Home  NESLISAH  пудра
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Комплект постільної білизни Gelin Home «NESLISAH пудра» зроблений зі стовідсоткового бавовни. Технологія тканини - сатин високої щільності. У комплект входить підодіяльник, простирадло, наволочка з мереживом і...
TAC  Ranforce  Selby pembe
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Ще одне чудове постільна білизна турецького виробництва виконане в стилі хенд-мейд. Гарний малюнок прикрашає якісну мяку тканину ранфорс на основі натурального бавовняного волокна. Торгова марка Tac Ranforce Selby...
Комплект постільної білизни Love You сатин "Літо 2"
rating 0 відгуків
4 131,00 грн
Літньої пори властива тривати недовго, Ваша ж спальня може бути річної всі сезони поспіль. Нехай літній настрій завжди буде Вашим, додаючи приємних емоцій, сприяючи розслабленню і відпочинку. Зелена трава, блакить...
Комплект постільної білизни Arya Сатин Lotus
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Дивовижний комплект постільної білизни Arya Lotus в коричнево-зелених тонах з рожевими квітками наповнить фарбами Вашу спальну кімнату. Мякий і ніжний сатин високого турецького якості забезпечить Вам довгий...
Нещодавно переглянуто

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти